Lentile de contact zilnice ACUVUE®

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina

Lentile de unică folosință ACUVUE®

Datorită gamei variate de produse disponibile pe piață de multe ori este foarte greu să alegem un set de lentile de contact corespunzător. Fără nici o îndoială, înainte să achiziționați lentile de contact vă recomandăm să consultați un specialist. Medicul oftalmolog poate sugera cea mai bună opțiune de lentile de contact pentru a corecta vederea și asta în funcție de cerințele pacientului. Medicul vă va oferi de asemenea sfaturi cum să îngrijiți lentilele de contact pentru a nu facilita apariția unor infecții sau unor complicații. Pe piață foarte populare sunt lentilele de unică folosință.

Pentru cine recomandăm lentilele de contact de unică folosință?

Lentilele de contact de unică folosință sunt un produs foarte practic. Precum și denumirea, aceste lentile pot fi purtate doar o singură dată. Acestea se aplică dimineață iar seara le dați jos. Aceste lentile oferă un confort ridicat în special persoanelor care călătoresc, deoarece nu sunteți nevoiți să achiziționați soluții pentru lentile sau recipienți. Lentilele de contact vor fi de asemenea o alegere bună pentru începători și o alternativă pentru ochelarii de vedere. Acest tip de lentile sunt recomandate de asemenea sportivilor. Lentilele de unică folosință reduc riscul apariției unor infecții sau alergii. Acest tip de produse sunt sigure pentru ochi.

Lentile de contact de unică folosință de la Johnson&Johnson

Pe piață aveți la dispoziție o gamă variată de lentile de contact de unică folosință. De remarcat sunt lentilele de unică folosință Acuvue de la firma Johnson & Johnson. Concernul american a fost înființat în anul 1886 de aceea merită să rețineți că de fapt firma Johnson & Johnson a fost prima firmă care a introdus pe piață lentilele de contact de unică folosință.

Beneficiile lentilelor de contact de unică folosință 1-DAY ACUVUE® MOIST

Un alt tip de lentile de contact sunt lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST care sunt disponibile în versiunea standard, pentru astigmatism sau progresive. Lentilele de contact standard de unică folosință 1-DAY ACUVUE® MOIST pot fi achiziționate la cutii cu 30, 90 sau 180 bucăți. În fabricare s-a aplicat tehnologia LACERON, care asigură o hidratare ridicată a lentilelor de contact. De asemenea, produsul protejează ochii de razele UVA și UVB. În fabricarea lentilelor s-a folosit Etafilcon A, datorită căruia produsul se adaptează în funcție de ochi și previn iritarea. 1-DAY ACUVUE® MOIST for ASTIGMATISM sunt de fapt lentile torice. Înafară de tehnologia LACERON aplicată, producătorii s-au folosit și de tehnologia ASD. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sunt lentile progresive. Acestea sunt recomandate persoanelor în vârstă.

Beneficiile lentilelor de contact de unică folosință ACUVUE® OASYS 1-Day

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt un alt tip de lentile de contact fabricate dintr-un material Senofilcon A și au la bază tehnologia HydraLuxe. Lentilele sunt incorporate de asemenea cu filtre UVA și UVB. Sunt un tip de lentile recomandate în special persoanelor care petrec mult timp în fața calculatorului sau sportivilor.