Avizor Ever Clean Plus 225 ml

Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

49,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Pentru toate tipurile de lentile - poți folosi Avizor Ever Clean Plus lichid de îngrijire indiferent de tipul de lentile de contact pe care le folosești – dure sau moi, pentru utilizare zilnică sau prelungită, din material siliconic sau silicon-hidrogel.
Curățare temeinică - lichidul de îngrijire îndepărtează tot felul de murdărie periculoasă de pe suprafața lentilelor - praf, depozite de proteine, proteine, grăsimi și bacterii. Ca rezultat, lentilele de contact sunt curate impecabil și gata de reutilizare.
Fără conservanți - compoziția fluidului de îngrijire îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță și de adecvare pentru ochii persoanelor alergice și a persoanelor cu ochi extrem de sensibili.
Hidratare de lungă durată - pentru ca lentilele sa fie confortabile de purtat este necesara umiditatea crescuta a acestora. Lichidul de îngrijire hidratează profund lentilele și, datorită formulei îmbunătățite, face ca efectul să dureze și mai mult.
Nu este nevoie de frecare - Avizor Ever Clean Plus
Nu este nevoie de frecare - formula concentrata a lichidului inseamna ca lentilele vor fi curatate si hidratate temeinic intr-un timp scurt si fara a fi nevoie de frecare - doar scufundati-le intr-un recipient cu preparatul timp de cateva ore pe zi.
 

Caracteristicile lichidului Avizor Ever Clean Plus:

 

Avizor Ever Clean Plus este un fluid multifuncțional pentru lentile care este utilizat pentru îngrijirea tuturor tipurilor de lentile de contact, atât moi, cât și dure. Universalitatea acestui preparat înseamnă că acest lichid curăță, dezinfectează și îndepărtează cu succes toți contaminanții de pe suprafața lentilelor. În plus, este un preparat fără conservanți. Vine cu tablete enzimatice, al căror secret este formula SELF ACTION, care asigură rezultate excelente în curățarea lentilelor și în același timp le lasă în stare foarte bună.

Lichidul Avizor Ever Clean Plus dezinfectează și curăță lentilele într-un proces bazat pe neutralizarea peroxidului de hidrogen. Lichidele de îngrijire care funcționează în mod similar sunt Eyeye MonoSept.

 

Avizor Ever Clean Plus conține:

 
  • 225 ml peroxid de hidrogen (3%);
  • ingrediente suplimentare hidratante;
  • tablete de enzime, numite și tablete neutralizante (30 bucăți).
 

Avantajele lichidului de îngrijire Avizor Ever Clean Plus:

 
  • destinate tuturor tipurilor de lentile: dure, moi, pentru utilizare zilnică sau prelungită, din material siliconic sau silicon-hidrogel;
  • nu conține conservanți, ceea ce îl face extrem de sigur și, prin urmare, potrivit chiar și pentru cei care suferă de alergii și persoanele cu ochi extrem de sensibili;
  • curata in profunzime, indepartand toate tipurile de murdarie de pe suprafata lentilelor: praf, depozite de proteine, proteine, grasimi si bacterii;
  • hidratează lentilele profund și de lungă durată, ceea ce afectează semnificativ confortul și siguranța utilizării lor;
  • curata si hidrateaza lentilele fara frecare - doar puneti-le intr-un recipient cu preparatul pentru cateva ore pe zi;
  • lichidul este echipat cu tablete neutralizante care sporesc efectele sale pozitive.
 

Cum se utilizează Avizor Ever Clean Plus?

 

În primul rând, nu uitați să vă spălați și să uscați bine mâinile înainte de a atinge lentilele. După acest pas, puneți ușor lentila de contact în recipientul cu lichid și adăugați o tabletă neutralizantă.

 
ATENTIE!

Ar trebui să fie utilizat numai cu tablete neutralizante și să folosească un recipient special conceput pentru lentile.
Nu introduceți lichidul în ochi!
Nu consuma!
Mai multe informatii
ProducatorAVIZOR
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml22,22 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Avizor Ever Clean Plus 225 ml
Rating-ul dumneavoastra