Belutti BRP 035 1

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 203,06 Lei -70% Pret standard 676,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 676,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
16 mm
43 mm
57 mm
142 mm

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Belutti BRP 035 1 sunt o propunere pentru bărbații care caută rame elegante pentru ochelari. Brandul Belutti este apreciat pentru designul luxos și calitatea superioară a materialelor. Ochelarii Belutti BRP 035 1 în formă rectangulară sunt alegerea ideală pentru bărbatul modern care apreciază stilul rafinat. Acești ochelari de vedere la modă sunt confortabili datorită ajustării excelente și confortului sporit. Ramele lor albastre de plastic adaugă caracter și subliniază stilul individual. Ramele de bărbați Belutti BRP 035 1 reprezintă o propunere excelentă pentru cei care apreciază produsele de marcă și designul modern. În afară de caracterul său la modă, ochelarii de vedere Belutti BRP 035 1 pot fi folosiți și ca ochelari de condus, cu condiția alegerii lentilelor potrivite. Datorită lor, condusul pe timp de noapte devine mai confortabil. Ochelarii Belutti pot fi găsiți în magazinul online Optilen.ro și încercați în saloanele selectate KODANO. Ca un bonus, împreună cu ochelarii se oferă un etui practic.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru el
Tipul de produsOchelari de vedere
MarcaBelutti
Forma cadruluiregular
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameigri, albastru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]57,00
Inaltimea cadrului [mm]43,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]142,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Belutti BRP 035 1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Belutti BRP 035 1 potriviți pentru forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Belutti BRP 035 1 au o formă rectangulară, care se potrivește perfect cu diferite tipuri de fețe. Datorită cadrului complet, aceștia oferă stabilitate în purtare. Mărimea lor universală îi face potriviți pentru majoritatea oamenilor, dar se recomandă adaptarea lor la dimensiunile tale în magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii Belutti BRP 035 1?

Ochelarii Belutti BRP 035 1 sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților care apreciază un aspect modern și o calitate superioară a execuției. Ramele lor albastre adaugă stil și prospețime oricărei ținute.

Ochelarii Belutti BRP 035 1 îmbunătățesc vederea?

Da, ochelarii Belutti BRP 035 1 pot funcționa ca ochelari de corecție, ajutând la îmbunătățirea vederii. În magazinul online Optilen.ro poți alege lentile de corecție potrivite pentru acești ochelari, și de asemenea poți consulta un optometrist în magazinele KODANO pentru a alege corect lentilele.

Cum să cureți ochelarii Belutti BRP 035 1?

Pentru a menține curățenia și claritatea lentilelor, se recomandă curățarea regulată a ochelarilor Belutti BRP 035 1 cu o cârpă umedă sau cu produse specializate pentru curățarea lentilelor. Este recomandat să eviți folosirea șervețelelor de hârtie, care ar putea zgâria suprafața. Ochelarii Belutti BRP 035 1 sunt disponibili pentru achiziție în magazinul online Optilen.ro, unde îi poți proba și online în probatoria virtuală. În plus, în anumite magazine KODANO, poți beneficia de ajutorul unui optometrist pentru a alege lentilele corective potrivite. Etui-ul pentru ochelari este inclus în set, pentru a-i păstra în siguranță în călătorii.