Belutti SBC 206 03

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 236,51 Lei -30% Pret standard 337,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 337,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
15 mm
48 mm
55 mm
130 mm
Belutti SBC 206 03

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Belutti SBC 206 03 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută rame elegante. Brandul Belutti este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, iar acești ochelari unisex sunt o combinație perfectă de design modern. Forma lor neobișnuită le conferă un caracter distinctiv, care va sublinia perfect stilul tău individual. Acești ochelari metalici de culoare argintie sunt confortabili și oferă suport adecvat pentru lentilele corective. Cu ajutorul lor, nu doar îți vei îmbunătăți calitatea vederii, ci vei ieși și în evidență cu un look original. Ideal pentru cei care apreciază modernitatea și eleganța. Ochelarii Belutti SBC 206 03 nu sunt doar un accesoriu la modă pentru garderoba ta, ci și o soluție practică. Se vor potrivi perfect ca ochelari de vedere de zi cu zi, asigurându-ți o vedere clară și confortabilă. De asemenea, merită să iei în considerare alegerea lor ca ochelari pentru șoferi, asociindu-i cu lentilele potrivite cu acoperirea BlueBlocker, care facilitează conducerea pe timp de noapte. Aceste rame de marcă unisex Belutti SBC 206 03 sunt disponibile în magazinul online Optilen.ro, unde le poți achiziționa fără a ieși din casă sau le poți încerca în saloanele de optică KODANO selectate. Cu ajutorul lor, te vei bucura de o vedere excelentă și de un stil unic. Împreună cu ochelarii, vei primi și un etui practic, care îți va proteja noii ochelari Belutti SBC 206 03 și îți va ușura depozitarea lor. O soluție completă pentru cei care caută atât calitate, cât și stil într-un singur produs.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaBelutti
Forma cadruluinon standard
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameiargintiu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]55,00
Inaltimea cadrului [mm]48,00
Latimea podului [mm]15,00
Latimea cadrului [mm]130,00
Tip de lentileuni color
polarizatiDa
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Belutti SBC 206 03
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Belutti SBC 206 03 potriviti formei feței și ce mărime să alegi?

Ochelarii Belutti SBC 206 03 au o formă neobișnuită, potrivită pentru majoritatea formelor feței. Ramele lor complete din metal îi fac să fie solizi și eleganți. Dimensiunile ochelarilor pot fi găsite în descrierea produsului de pe site-ul Optilen.ro.

Pentru cine sunt ochelarii Belutti SBC 206 03?

Ochelarii Belutti SBC 206 03 sunt destinați în principal femeilor, dar datorită designului lor universal pot fi purtați și de persoane de ambele sexe. Rametele argintii le conferă un aspect modern și elegant.

Ochelarii Belutti SBC 206 03 îmbunătățesc vederea?

Ochelarii Belutti SBC 206 03 sunt ochelari corectivi. Acest lucru înseamnă că pot îmbunătăți vederea persoanelor cu probleme de vedere. Se pot atașa lentile corectoare conforme nevoilor individuale de vedere.

Cum să cureți ochelarii Belutti SBC 206 03?

Pentru curățarea ochelarilor Belutti SBC 206 03 se recomandă folosirea unor produse speciale de curățare a lentilelor. De asemenea, se pot curăța ușor cu un material moale. Se recomandă evitarea substanțelor ce conțin alcool, care ar putea deteriora suprafața ramelor. Important: - Nu adăugați niciun intro sau outro. Avem nevoie doar de descrierea produsului. - Traducerea trebuie să fie cât mai naturală - ca și cum textul ar fi fost scris inițial în limba română.