#bioview Daily Toric 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30

Disponibilitate:

pana la 15 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30

Pretul nostru

139,00 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

bioview Daily Toric, creat de liderul global al opticii CooperVision, sunt lentile torice zilnice care oferă nu numai confortul utilizării zilnice, ci și o potrivire excelentă, adaptată nevoilor individuale ale utilizatorului. Acest produs, utilizând tehnologii și materiale moderne, satisface nevoile celor cu astigmatism care caută soluții confortabile și practice pentru lentile de contact.

Designul asigură stabilizarea lentilelor - prin utilizarea geometriei lentilelor optimizate, lentilele se stabilizează rapid pe ochi în trei minute de la aplicare, asigurând o vedere clară și stabilă pe tot parcursul zilei.
Confortul maxim este atins prin tehnologia de hidratare - WetLoc™ reține permanent apa în materialul lentilelor, asigurând un conținut ridicat de apă (56%) și menținând o hidratare optimă toată ziua. Acest lucru ajută la menținerea lentilelor moi și confortabile, chiar și în timpul purtării prelungite.
Gamă largă de puteri - disponibile în trei modele diferite, aceste lentile oferă o gamă largă de puteri, permițându-le să fie adaptate la o varietate de nevoi corective.
Design neobișnuit al lentilelor - forma asferică a lentilelor #bioview Daily Toric ajută la îmbunătățirea calității vederii prin reducerea aberațiilor sferice, ceea ce este benefic în special în condiții de lumină scăzută. Această caracteristică face imaginea mai clară și mai clară.
Ambalaj practic - care contine 30 de lentile este ideal pentru utilizatorii obisnuiti, oferind confort si eficienta fara a fi nevoie de intretinere zilnica.
Nivel ridicat de protecție UV - #bioview Daily Toric
Nivel ridicat de protecție UV - lentilele sunt echipate cu filtre UV care blochează 98% din razele UVB și 72% din razele UVA, protejând ochii de efectele nocive ale soarelui.
 

Caracteristicile lentilelor #bioview Daily Toric:

 

Lentilele #bioview Daily Toric au o formă asferică, care îmbunătățește calitatea vederii în condiții de iluminare scăzută și margini rotunjite care minimizează interacțiunea cu pleoapele. Marginile rotunjite ale lentilelor #bioview Daily Toric minimizează frecarea și interacțiunea pleoapelor, sporind confortul la purtare. Acest lucru este deosebit de important pentru cei care petrec multe ore în fața ecranelor sau în medii uscate.

Soluțiile tehnologice, cum ar fi tranzițiile netede ale puterii și o zonă de balast netedă, sprijină montarea ușoară și oferă o corecție uniformă a vederii, făcându-le o alegere ideală pentru cei care apreciază confortul și eficiența în viața de zi cu zi.

 

Pentru cine sunt lentilele torice zilnice #bioview Daily Toric?

 

Toți cei care petrec multe ore în fața unui ecran de computer sau în medii uscate, cu aer condiționat vor aprecia lentilele #bioview Daily Toric. Sunt deosebit de utile pentru utilizatorii cu ochi predispuși la iritații, precum și pentru cei nou la lentile de contact concepute pentru corectarea astigmatismului. Tehnologia de hidratare WetLoc™ menține lentilele umede pe tot parcursul zilei de utilizare, iar marginile rotunjite minimizează frecarea.

Persoanele active vor aprecia stratul suplimentar de protecție oferit de filtrele UV. Deși nu înlocuiesc ochelarii de soare, ei protejează în plus ochii de efectele nocive ale radiațiilor UV.

Nuanța albastră a lentilelor, deși nu afectează percepția culorii, facilitează semnificativ aplicarea acestora. Acest lucru este deosebit de util pentru noii utilizatori de lentile de contact, facilitând găsirea și aplicarea corectă a lentilelor.

Cu un pachet care conține 30 de lentile, aceste lentile sunt ideale pentru persoanele care folosesc zilnic această metodă de corectare a vederii. Furnizarea lunară de lentile asigură confortul și continuitatea utilizării unei soluții de înaltă calitate.

 

Parametrii lentilelor #bioview Daily Toric:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact #bioview
Producător Cooper Vision
Puterea sferică -9,00 la -6,50 D (0,50 D pași)
-6,00 la +4,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 57 x 10-9
Hidratare 56%
Material Olifilcon B
Technologie Optimised Lens Geometry, WetLoc™
Filtre UV 98% UVB, 72% UVA
Numar de bucati/cutie 30 bucati
 
Dioptrii Cylindru Axa
-9.00 la -6,50 D (0,50 D pași) -0,75 D, -1,25 D, -1,75 D 10°, 20°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 160°, 170°, 180°
-2,25 D 10°, 20°, 90°, 160°, 170°, 180°
-6.00 la 0,00 D (0,25 D pași) -0,75 D, -1,25 D, -1,75 D 10°, 20°, 30°, 40°, 50°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 120°, 130°, 140°, 150°, 160°, 170°, 180°
-2,25 D 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
+0,25 la +4,00 D (0,25 D pași) -2,25 D 10°, 20°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 160°, 170°, 180°
 

Vezi alte lentile torice de la #bioview:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
Brand#bioview
Numar de bucati in cutie30
Disponibilitatepana la 15 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview Daily Toric 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele #bioview Daily Toric 30 buc?

Pentru a alege lentilele #bioview Daily Toric, trebuie să luați în considerare mai mulți factori cheie. Aceste lentile, produse de Cooper Vision, sunt de unică folosință, ceea ce înseamnă că folosiți un nou set în fiecare zi, eliminând necesitatea îngrijirii zilnice și maximizând igiena. Acestea oferă o hidratare ridicată și o permeabilitate mare a oxigenului datorită materialului Somofilcon A și caracteristicilor suplimentare, cum ar fi Optimised Comfort Edge, care cresc confortul purtării pe parcursul întregii zile. Filtrele UV protejează ochii de radiațiile nocive. Lentilele sunt disponibile în pachete de 30 de bucăți, ceea ce facilitează gestionarea stocurilor. Lentilele torice sunt concepute pentru corectarea astigmatismului, așa că este important să consultați un optometrist care să vă ajute să ajustați parametrii potriviți lentilelor conform nevoilor dumneavoastră individuale.

Sunt lentilele #bioview Daily Toric sigure?

Da, lentilele #bioview Daily Toric sunt sigure pentru utilizare. Sunt fabricate din materialul Somofilcon A, cunoscut pentru înalta permeabilitate la oxigen, asigurând un mediu sănătos pentru ochi și minimizând riscul de infecții. În plus, filtrele UV protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, iar modul de schimbare zilnic a lentilelor crește igiena generală. Trebuie întotdeauna să urmați recomandările specialistului în optometrie și să vă verificați regulat vederea.

Pentru ce defecte de vedere sunt recomandate lentilele #bioview Daily Toric?

Lentilele #bioview Daily Toric sunt destinate corecției astigmatismului. Astigmatismul este un defect de vedere care rezultă din forma neregulată a corneei sau a lentilei ochiului, provocând distorsiuni vizuale. Lentilele torice au suprafețe special concepute care compensează aceste neregularități și oferă o vedere clară la toate distanțele.

Cum să aplici lentilele #bioview Daily Toric?

Aplicarea lentilelor #bioview Daily Toric ar trebui să se facă cu mâinile curate și uscate, pentru a preveni transferul bacteriilor. Verificați dacă lentila nu este inversată, lucru pe care îl puteți observa după forma acesteia – o lentilă corect pregătită are forma unei cupe. Plasați lentila pe vârful degetului, apoi aplicați-o delicat pe centrul ochiului, asigurându-vă că ochii sunt bine deschiși. După plasarea lentilei pe ochi, puteți clipi ușor pentru a ajuta la poziționarea corectă a acesteia.

Cum să scoți lentilele #bioview Daily Toric?

Pentru a scoate lentilele #bioview Daily Toric, asigurați-vă mai întâi că mâinile sunt curate și uscate. Trageți delicat pleoapa inferioară cu un deget, iar cu cealaltă mână strângeți ușor lentila între deget și degetul mare și îndepărtați-o delicat de pe ochi. Amintiți-vă că acestea sunt lentile de unică folosință, deci trebuie aruncate la sfârșitul zilei și înlocuite cu un nou set în ziua următoare.