#bioview Monthly Toric 3 buc.

numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

80,59 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Descoperiți excelența vederii cu lentilele de contact #bioview Monthly Toric, create de liderul global în producția de lentile, CooperVision. Aceste lentile lunare de înaltă calitate sunt ideale pentru persoanele cu astigmatism care caută stabilitate, confort și corectare fiabilă a vederii.

Nivel ridicat de hidratare - lentilele sunt hidratate pe tot parcursul zilei, sporind semnificativ confortul la purtare. Hidratarea este distribuită uniform pe suprafața lentilelor, oferind o senzație de prospețime și reducând riscul de iritație.
Design avansat al lentilelor - geometria optimizată a lentilelor torice oferă o stabilitate de rotație excepțională, care este crucială pentru toți cei cu astigmatism. Grosimea uniformă a balastului prismatic în secțiunea orizontală previne presiunea pleoapelor asupra diferitelor părți ale cristalinului, menținând poziționarea stabilă și precisă a acestuia pe ochi.
Sistem de neutralizare a aberațiilor - elimină eficient aberația sferică care apare în mod natural în ochi. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de o calitate excelentă a vederii, care este deosebit de importantă în diferite condiții de iluminare.
Lentile cu o gamă largă de puteri - disponibile în diferite forțe, pot fi adaptate multor persoane cu astigmatism, indiferent de gradul de corecție a vederii de care necesită. Acest lucru le face accesibile unui grup larg de utilizatori.
Ambalaj practic din 3 bucăți - #bioview Monthly Toric
Ambalaj practic din 3 bucăți - trei bucăți din produs asigură o utilizare convenabilă timp de trei luni, fără a fi nevoie de achiziții frecvente de lentile noi.
Cel mai înalt nivel de protecție UV - lentilele #bioview Monthly Toric protejează împotriva radiațiilor solare dăunătoare, blocând 99% din UVB și 90% din razele UVA. Acest lucru contribuie semnificativ la protejarea ochilor de eventualele daune provocate de razele ultraviolete.
 

Caracteristicile lentilelor torice #bioview Monthly Toric:

 

#bioview Monthly Toric sunt fabricate din material inovator Fanfilcon A, un hidrogel de silicon de a treia generație cu lanțuri lungi de silicon, prin urmare lentilele au o permeabilitate ridicată la oxigen la 90 Dk/t. Acest lucru asigură un mediu sănătos pentru ochi și permite o utilizare confortabilă pe termen lung.

Lentilele #bioview Monthly Toric sunt echipate cu tehnologii avansate care îmbunătățesc semnificativ confortul la purtare. Un conținut de apă de 55% combinat cu tehnologia de hidratare WetLoc asigură ca lentilele să rămână umede pe tot parcursul zilei, traducând o senzație de prospețime și confort. În plus, designul cu margini rotunjite minimizează iritația, făcându-le mai ușor de purtat.

Geometria optimizată a lentilelor torice, împreună cu un design asferic al lentilei, oferă o stabilitate de rotație excepțională, care este crucială pentru toți cei cu astigmatism. Această stabilitate, susținută de grosimea uniformă a balastului prismatic în secțiunea orizontală, previne presiunea neuniformă a pleoapelor, menținând lentila în poziția corectă toată ziua. Un modul scăzut de rigiditate face lentilele mai moi și mai flexibile, sporindu-le și mai mult confortul.

Lentilele #bioview Monthly Toric sunt echipate si cu filtre UV Clasa 1, care blocheaza pana la 99% din radiatiile UVB si 90% din UVA, oferind cel mai inalt grad de protectie impotriva efectelor nocive ale razelor solare. Nuanța albastră a lentilelor nu numai că facilitează aplicarea lor, dar ajută și la localizarea lor rapidă.

 

Cui sunt destinate lentilelor #bioview Monthly Toric?

 

Pachetul conține 3 lentile #bioview Monthly Toric, care asigură o utilizare confortabilă pentru o lună întreagă. Alegând aceste lentile, optați pentru o soluție avansată care oferă o vedere clară și o stabilitate incredibilă, ideală pentru persoanele cu astigmatism.

 

Parametrii lentilelor #bioview Monthly Toric:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact #bioview
Producător Cooper Vision
Puterea sferică -10,00 la -6,50 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,25 D (0,25 D pași)
+0,25 la +6,00 D (0,25 D pași)
+6,50 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,5
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 90 x 10-9
Hidratare 55%
Material Fanfilcon A
Technologie Optimised Toric Lens Geometry
Filtre UV 99% UVB, >90% UVA
Numar de bucati/cutie 3 bucati
 

Vezi alte lentile torice de la #bioview:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
Brand#bioview
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:#bioview Monthly Toric 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact #bioview Monthly Toric 3 buc?

Selectarea lentilelor de contact #bioview Monthly Toric trebuie să ia în considerare mai mulți factori importanți. Ca produs al mărcii #bioview, fabricat de Cooper Vision, aceste lentile torice lunare oferă o gamă largă de beneficii. Realizate din materialul Fanfilcon A, acestea asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului (90 Dk/t) și o hidratare de 55%, esențiale pentru menținerea sănătății și confortului ocular. Lentilele includ de asemenea Optimised Lens Geometry pentru o mai bună adaptare și stabilitate, și filtre UV de clasă superioară, care protejează vederea împotriva radiațiilor dăunătoare. Disponibile în pachete de 3 bucăți, sunt ideale pentru înlocuirea lunară regulată. Aceste lentile pot fi alese independent, bazându-vă pe parametrii produsului, sau cu ajutorul unui optometrist, pentru a asigura cea mai bună personalizare conform necesităților dumneavoastră vizuale.

Sunt lentilele de contact #bioview Monthly Toric sigure?

Da, lentilele de contact #bioview Monthly Toric sunt sigure pentru utilizare. Siguranța lor provine din utilizarea materialelor moderne și a tehnologiilor avansate. Materialul Fanfilcon A asigură o permeabilitate înaltă a oxigenului, crucială pentru sănătatea oculară. De asemenea, lentilele sunt dotate cu filtre UV care protejează ochii împotriva radiațiilor UV nocive. Utilizarea corectă a lentilelor conform recomandărilor specialiștilor și înlocuirea regulată minimizează riscul de infecții și alte probleme oculare.

Pentru ce defecte de vedere sunt recomandate lentilele #bioview Monthly Toric?

Lentilele de contact #bioview Monthly Toric sunt destinate corecției astigmatismului. Designul toric al lentilelor permite corectarea acestei afecțiuni vizuale, care este cauzată de o formă neregulată a corneei. Geometria optimizată a lentilei compensează eficient astigmatismul, oferind utilizatorului o vedere clară și stabilă pe tot parcursul perioadei de purtare.

Cum se aplică lentilele de contact #bioview Monthly Toric?

Aplicarea lentilelor de contact #bioview Monthly Toric ar trebui să se facă cu mâinile curate și uscate, pentru a evita transferul de bacterii. Verificați dacă lentila nu este pe dos, apoi plasați-o pe deget și aplicați-o delicat pe centrul ochiului, asigurându-vă că se fixează bine pe suprafața oculară. Este important să vă spălați mâinile regulat și să mențineți lentilele și recipientul lor în condiții de igienă.

Cum se îndepărtează lentilele de contact #bioview Monthly Toric?

Pentru a îndepărta lentilele de contact #bioview Monthly Toric, asigurați-vă întâi că mâinile sunt curate și uscate. Trageți ușor de pleoapa inferioară, apoi cu degetul ridicăți lentila de pe ochi și îndepărtați-o cu grijă. Este esențial să procedați cu atenție pentru a nu deteriora țesutul delicat al ochiului. După îndepărtare, curățați lentila și păstrați-o în soluție în recipientul destinat până la următoarea utilizare.