blink® intensive 10 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

27,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Simona
5.0000
Am folosit aceste picaturi pentru ochi si m-au ajutat foarte mult in combaterea uscaciunii ochilor, mai ales ca stau destul de mult la birou, cu ochii in monitoare. Pret bun si transport rapid direct la domiciliu.
Catalina
5.0000
Ce pot sa spun este ca atunci cand ai ochii rosii incerci diverse metode, iar aceste picaturi m-au ajutat enorm!

Picaturi pentru ochi uscati si iritati.
Capacitatea flaconului 10 ml.
Timp de expediere 24 ore

 
Hidratare naturală - aplicarea picăturilor oferă o ușurare imediată sub forma unei hidratări rapide, eliminând problema ochilor uscați și obosiți.
Formulă modernă - picăturile pentru ochi blink® intensive se bazează pe ingrediente selectate cu grijă pentru curățare, hidratare și protecție, precum și pe un sistem inovator de acțiune, ceea ce le face și mai eficiente.
Protecție suplimentară - utilizarea regulată a picăturilor pentru ochi oferă protecție suplimentară vederii. Datorită ingredientelor nutritive, ochii sunt mai puțin susceptibili la microtraume și infecții.
Îmbunătățirea calității vederii - picăturile pentru ochi elimină imediat oboseala ochilor și, datorită formulei elaborate cu grijă, imaginea văzută devine mai clară și mai bogată în culori. Fără umbre și reflexii.
Acțiune prelungită - blink intensive
Acțiune prelungită - picăturile sunt caracterizate printr-o vâscozitate crescută, ceea ce prelungește semnificativ durata lor de acțiune.
Capacitate economică - picăturile pentru ochi ar trebui utilizate în decurs de patru săptămâni de la deschidere. Flaconul cu o capacitate de 10 ml facilitează această sarcină și protejează împotriva unei eventuale contaminări a produsului.
 

blink® intensive impiedica uscarea si iritatarea ochilor. Aerul uscat ajuta ca ochiul sa devina uscat si iritat. Aceasta problema afecteaza 20 % din populatie. Procesul de imbatranire, schimbarile hormonale, aerul conditionat, medicamente si lentilele de contact necorespunzatoare pot creste riscul de simptome de ochi uscat. Daca faceti parte din cei 20 %, va confruntati cu uscaciunea ochilor si nu utilizati picaturi pentru ochi inca, ar trebui cu siguranta sa incercati blink® intensive.

Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml278,90 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:blink® intensive 10 ml
Rating-ul dumneavoastra