blink® intensive PLUS 10 ml

NOWOŚĆ
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

Picăturile de ochi blink® intensive PLUS sunt alegerea perfectă pentru toți cei care au senzatia de ochi uscați. Sunt recomandate în special pentru persoanele care petrec mult timp în fața calculatorului, celor care lucreaza în camere cu aer condiționat sau șoferi, pentru cei ce fac permanent ceva ce necesită o vedere încordată.

blink® intensive PLUS este un produs de cea mai înaltă calitate care oferă confortul vederii și are grijă de sanatatea ochilor asigurând hidratare și protecție. De ce să alegi picăturile de ochi blink® intensive PLUS? Iată cele mai importante 6 caracteristici:

Creșterea confortului și calității vederii - Pe lângă faptul că asigură o hidratare ridicată protejează si împotriva iritațiilor, blink® intensive PLUS crește confortul și calitatea vederii prin clarificarea corespunzătoare a imaginii și saturarea culorilor. Deci ochii dvs sunt foarte hidratati și puteți vedea mai bine fiecare detaliu.
Nivel ridicat de umiditate în timpul zilei - blink® intensive PLUS sunt echipate cu ingrediente de cea mai înaltă calitate care garantează ochii utilizatorului hidratare naturală și puternică. Oxidul de etilenă, care a fost utilizat la producerea lor, hidratează și protejează ochii de roșeață și arsuri.
Protecție specială - Datorită nutrienților care au fost incluși în preparat, ochii sunt protejați de microorganisme și infecții, iar utilizarea regulată a picăturilor mentin ochii sănătoși.
Actiune indelungata - blink® intensive PLUS au fost echipate cu hialuronat de sodiu, care are un efect pozitiv asupra vederii dvs și crește vâscozitatea picăturilor, prelungindu-le durata de acțiune. Datorită acestui lucru, puteți aplica picături mult mai rar în timpul zilei, iar efectul va fi în continuare acelasi.
Ambalaje economice - Blink Intensive Plus
Ambalaje economice - Picăturile blink® intensive PLUS sunt un preparat care poate fi utilizat în 4 săptămâni de la deschidere. Sticla conține 10 ml de lichid, deci este o alegere economică.
Ușor de utilizat - Sticla pentru picături blink® intensive PLUS este mică și la îndemână, astfel încât să o puteti lua cu ușurință oriunde și să folositi în timpul zilei, chiar și în timpul călătoriei. În plus, aplicatorul este ușor și intuitiv.
 

Caracteristicile picăturilor de ochi blink® intensive PLUS

 

Problema ochilor uscați este o problemă neplăcută și extrem de incomodă care afectează deja excesiv 80% din populație. Din ce în ce mai mulți oameni se plâng de uscăciune, roșeață și iritatie a ochilor. Aceasta nu e surprinzator deloc, mai ales în zilele noastre, când aproape toți ne petrecem cea mai mare parte a zilei în fața unui ecran sau al unui telefon. De asemenea, petrecem mult timp în camerele cu aer condiționat, iar aerul de afară este în plus atât de poluat încât acesta ne afectează negativ vederea.

Simțim arsuri neplăcute și ochii devin repede obosiți și hipersensibil. Aceasta este în special o problemă care afectează în mare măsură persoanele care poartă lentile de contact. Cum să facem față acestei situatii neplăcute? Încercați inovatoarele picături blink® intensive PLUS care vă vor asigura confortul vederii și hidratarea intensa a ochilor pe tot parcursul zilei.

 

Pentru cine sunt picăturile blink® intensive PLUS?

 

Picăturile de ochi blink® intensive PLUS sunt picături de ochi moderne de înaltă calitate, care pot fi folosite cu succes de către toata lumea. Daca purtați lentile de contact, fără a fi nevoie să îndepărtați lentilele înainte, puteti sa aplicati picaturile blink® Intensive Plus. Au fost create în special pentru cei care se luptă cu ochii uscați, fie din cauza purtării lentilelor de contact, fie din cauza factorilor externi sau al proceselor de îmbătrânire ori al modificărilor hormonale care pot agrava aceste afecțiuni. Formula moderna ce sta la compozitia lor ne asigură prospețimea ochilor și un nivel ridicat de hidratare în orice moment, chiar pana la sfârșitul zilei.

Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml299,90 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:blink® intensive PLUS 10 ml
Rating-ul dumneavoastra