Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 450,53 Lei -70% Pret standard 1.501,77 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 450,53 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
17 mm
45 mm
57 mm
146 mm

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii moderni Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 în formă dreptunghiulară sunt alegerea perfectă pentru bărbații care apreciază luxul și stilul. Calitatea ridicată a materialelor și execuția precisă confirmă cu adevărat caracterul luxos al mărcii Boss. Aceste rame moderne pentru bărbați Boss vor evidenția perfect stilul individual al fiecărui bărbat. Culoarea transparentă a ramelor le conferă un aspect modern, care cu siguranță va atrage atenția. Ochelarii de corecție bărbați Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 nu sunt doar un accesoriu la modă, ci și o alegere responsabilă pentru îmbunătățirea vederii. Datorită ramelor de marcă Boss, ajustarea perfectă și alegerea ochelarilor ideali este mai ușoară ca niciodată. În ceea ce privește practicitatea, acești ochelari Boss îndeplinesc toate așteptările. Indiferent dacă utilizatorul are nevoie de ochelari pentru lucrul la computer sau caută ochelari confortabili pentru conducere, lentilele cu corecție corespunzătoare din acești ochelari sunt garanția confortului și clarității vizuale. Poți comanda acești ochelari fantastici Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 pe site-ul Optilen.ro și, de asemenea, îi poți încerca în saloanele selectate KODANO. Merită menționat că vei primi și o husă elegantă în setul cu ochelari, care îi va proteja de deteriorări și zgârieturi.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru el
Tipul de produsOchelari de vedere
MarcaBoss
Forma cadruluiregular
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameitransparent
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]57,00
Inaltimea cadrului [mm]45,00
Latimea podului [mm]17,00
Latimea cadrului [mm]146,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 potriviți pentru forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 au o formă rectangulară, ceea ce îi face potriviți pentru multe tipuri de fețe. Designul lor universal este o completare elegantă pentru orice stil. Mărimea de 55mm asigură o potrivire confortabilă.

Pentru cine sunt ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55?

Acești ochelari de marcă Boss sunt dedicați atât femeilor, cât și bărbaților. Aspectul lor minimalist îi face ideali atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ocazii speciale.

Oferă ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 îmbunătățiri vederii?

Ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 sunt ochelari corectivi, ceea ce înseamnă că pot fi ajustați la nevoile individuale de vedere. În cazul în care este nevoie de corecție a vederii, se recomandă consultarea unui optometrist.

Cum se curăță ochelarii Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55?

Pentru curățarea ochelarilor Hugo Boss BOSS 1372 HKT 55 se recomandă utilizarea unor produse specializate destinate îngrijirii ochelarilor și a unui ștergar moale și curat. Se recomandă evitarea folosirii substanțelor chimice care ar putea deteriora suprafața ochelarilor.