Ochelari Carolina Herrera

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 306

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 306

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere Carolina Herrera

Ochelarii de la casa de modă Carolina Herrera sunt o propunere pentru toate femeile care caută rame elegante și cu adevărat feminine care să reziste ani de zile și să arate bine atât cu cele mai elegante, cât și cu cele mai de zi cu zi tinute.

Ochelarii Carolina Herrera se caracterizează prin forme blânde care se potrivesc perfect cu trăsăturile feminine ale feței și culori subtile care se armonizează cu dispoziția blândă a doamnelor. Este în zadar să cauți aici capete ascuțite ale ramelor sau culori atrăgătoare. Ochelarii de vedere de la casa de modă Carolina Herrera se referă la clasicii și tradiția în domeniul creării ramelor. Din acest motiv, ele se adresează și iubitorilor de stil vintage și retro. Vin in multe culori discrete, dintre care poti alege rame care se vor potrivi perfect cu tenul, ochii, sprancenele si parul tau, precum si culorile hainelor si accesoriilor pe care le preferi. Puterea ochelarilor Carolina Herrera nu este despre șocare, ci despre potrivirea perfectă a întregii imagini și doar sublinierea calităților tale - feminitate, senzualitate și adorare a eleganței clasice.

Ce ochelari Carolina Herrera gasesti în Optilen.ro?

  • Acestea sunt în primul rând rame ovale, rotunde, dreptunghiulare și "pisica", cu linii atât de blânde precum sunt femeile blânde.
  • Acestea includ atât cadre complete, cât și cadre de sârmă.
  • Realizate din metal sau plastic, ele răspund așteptărilor iubitorilor de ochelari din fiecare dintre aceste grupuri.
  • Deși nu lipsește libertatea în combinarea culorilor, acestea nu sunt combinații de culori șocante, ci naturale și delicate. La Optilen.ro, oferim până la șaptesprezece culori diferite ale ramelor acestui renumit designer de modă venezuelean, inclusiv negru atemporal, visiniu, bej și combinații frumoase ale unora dintre aceste culori.
  • În plus, ochelarii pe care îi oferim sunt disponibili într-o gamă largă de lățimi - de la tâmple, prin punte, până la lentilele în sine. Datorită acestui fapt, știm că atât femeile mature, cât și tinerele vor găsi ceva pentru ele însele în categoria ochelarilor Carolina Herrera.
  • Aceștia sunt în primul rând ochelari de vedere Carolina Herrera, adică pentru persoanele cu defecte de vedere. Cu astfel de ochelari, este posibil să corectați vederea și să arătați elegant în același timp, ceea ce este cea mai bună negare a faptului că ochelarii sunt un motiv de rușine. Nu sunt! Cu ramele Carolina Herrera vei arăta elegant și profesionist - perfect și pentru lucru, imaginea ta va căpăta prospețime și te vei simți încrezătoare și feminină.

Câteva cuvinte despre brandul Carolina Herrera

Carolina Herrera este un designer de modă venezuelean inițiator și proprietar al casei de modă cu același nume. Această casă este una dintre cele mai influente entități de modă din America, ceea ce demonstrează cu fiecare proiect că moda este și un domeniu al artei. Carolina Herrera, la rândul ei, este unul dintre cei mai recunoscuți designeri din lume. Creațiile create de ea au fost purtate pe covorul roșu de vedete precum Beyonce, Jennifer Lopez, Taylor Swift și Rene Zellweger. Acest lucru este valabil nu numai pentru haine, ci și pentru accesorii, inclusiv ochelari.

Ochelari de marcă Carolina Herrera - în Optilen.ro la prețuri și mai bune!

La Optilen.ro, facem tot posibilul pentru a vă permite să cumpărați ochelarii de marca de vis la un preț bun. Ca parte a acesteia, organizăm în mod regulat promoții și reduceri, datorită cărora, de ex. poti obtine ochelari Carolina Herrera la un pret chiar cu cateva zeci de procente mai mic decat in alte saloane optice si magazine cu ochelari. Datorită sistemului de filtrare conceput de noi, puteți scurta timpul necesar pentru selectarea cadrelor. Utilizați parametrii din stânga pentru a specifica intervalul de preț preferat, forma, culoarea și tipul ramelor sau materialului din care urmează să fie realizate, iar sistemul vă va arăta cele mai bune sugestii.