Clariti® Toric XR 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

199,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Simona
5.0000
Lentile bune pentru astigmatism. Daca aveti dioptrii diferite la ochi, atunci lentilele torice Clariti va pot ajuta. Intr-adevar este un produs care ajunge destul de greu la domiciliu, insa se merita sa achizitionezi mai multe asemenea lentile.

Clariti Toric XR sunt lentile de contact lunare pentru astigmatici marca Cooper Vision.

 
Creșterea fluxului de oxigen - ochii sunt odihniți și proaspeți chiar și la sfârșitul zilei. Acest lucru se datorează permeabilității îmbunătățite la oxigen care caracterizează fiecare dintre lentile și care oferă corneei acces constant și liber la aer.
Potrivire perfectă - lentilele se caracterizează printr-o structură asferică îmbunătățită, datorită căreia se adaptează instantaneu la parametrii individuali și la forma ochiului și garantează cel mai înalt confort de utilizare. Fără rasucire sau cădere.
Filtre UV moderne - absorb peste 97% din radiațiile solare nocive și garantează ochilor o protecție și mai bună împotriva efectelor adverse ale factorilor externi.
Margini ultra-subțiri - Clariti Toric XR
Margini ultra-subțiri - frecarea dintre lentilă și pleoapă a fost complet minimizată datorită creării de margini ultra-subțiri. De acum înainte, ochii tăi sunt și mai rezistenți la iritații și roșeață.
O pereche pe lună - lentilele sunt concepute pentru utilizare lunară în modul zilnic. Aceasta înseamnă că puteți folosi o pereche timp de până la 30 de zile, dacă le scoateți înainte de a merge la culcare și le oferiți îngrijirea corespunzătoare de fiecare dată.
Perfecte pentru astigmatism - datorită stabilizării suplimentare și structurii ultra-subțiri, lentilele sunt pe deplin adaptate nevoilor astigmatismului. Dacă sunt utilizate în mod regulat, ele corectează cu succes defectele de vedere și garantează o vedere de înaltă rezoluție.
 

Despre Clariti Toric XR:

 

Clariti Toric XR sunt fabricate din silicon hidrogel. Aceste lentile de contact furnizeaza corneei un grad ridicat de permeabilitate a oxigenului. Aceste lentile de contact sunt imperceptibile si ofera utilizatorilor un grad ridicat de confort. Aceste lentile de contact protejeaza, de asemenea, ochii de razele soarelui prin filtrele UVA si UVB. Clariti XR Toric sunt destinate utilizatorilor cu diferite stiluri de viata. Ele ofera de asemenea utilizatorilor ochi sanatosi si claritate pe parcursul intregii perioade de utilizare.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Clariti Toric XR?

 

Clariti XR Toric sunt destinate utilizatorilor cu astigmatism care cauta lentile care le furnizeaza un grad ridicat de confort si mentin ochii sanatosi. Ele sunt destinate in special pentru utilizatorii care au simtit un disconfort in timp ce au utilizat alte tipuri de lentile de contact pentru astigmatism, care au ochi sensibili si se inrosesc, cauta lentile de contact lunare torice, doresc cel mai inalt grad de confort, impreuna cu cea mai buna calitate a vederii.

 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Clariti Toric XR sunt lentile de contact lunare de zi cu zi, care au nevoie de o sa fie curatate si mentinute peste noapte cu solutii speciale de ingrijire intr-un recipient pentru lentile steril. Sunt recomandate solutii de ingrijire marca Clean Active si produse similare ale altor marci disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii Clariti Toric XR:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Clariti
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +10,00 D (în pași de 0,50 D)
Cilindru -5,75 la -0,75 D (0,50 D pași)
Axa 5° la 180° (5° pași)
Curbură 8,7
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 57 x 10-9
Hidratare 56%
Material Somofilcon A
Tehnologie Advanced Edge Technology™
Filtre UV Da
Numar de bucati/cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaClariti
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Clariti® Toric XR 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra