Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 1.280,63 Lei -30% Pret standard 1.829,47 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 766,48 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
140 mm
16 mm
51 mm
57 mm
145 mm

Verificati produse similare

Ochelarii de soare eleganți Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 sunt o propunere a brandului Boss pentru femeile care apreciază luxul și stilul. Ramele lor pătrate și pline de culoare aurie le conferă o apariție elegantă, care va completa perfect orice ținută. Acești ochelari vor fi o alegere excelentă pentru femeile care caută rame de marcă de înaltă calitate. Datorită lentilelor corective, purtătoarele se vor bucura de o vedere perfectă, în timp ce își vor sublinia stilul individual. Produsul Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 poate fi folosit și ca ochelari de calculator, cu condiția să fie alese lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă. În plus, aceștia sunt perfecți ca ochelari de conducere, datorită lentilelor cu acoperire BlueBlocker care permit conducerea în timpul nopții. Ochelarii Boss sunt disponibili în magazinul online Optilen.ro, unde îi poți încerca și online în cameră de probă virtuală, pentru a ușura alegerea modelului potrivit. De asemenea, îi poți încerca în anumite magazine KODANO, pentru a te asigura că faci o achiziție satisfăcătoare. Împreună cu ochelarii vine și o husă practică, care asigură protecția și depozitarea comodă a produsului.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
MarcaBoss
Forma cadruluipatrat
Tipplin
Materialmetal
Culoarea rameiauriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]140,00
Latimea lentilei [mm]57,00
Inaltimea cadrului [mm]51,00
Latimea podului [mm]16,00
Latimea cadrului [mm]145,00
Tip de lentilegradient
polarizatiNu
Filtru UV3
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 în funcție de forma feței și care este mărimea potrivită?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 au o formă pătrată care se potrivește perfect diferitelor tipuri de fețe. Datorită ramei complete, aceștia oferă suport solid și stabilitate. Mărimea 57 indică lățimea lentilei, care trebuie luată în considerare la alegerea mărimii potrivite.

Pentru cine sunt ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57?

Acești ochelari eleganți de la Hugo Boss sunt dedicați femeilor care apreciază eleganța și calitatea superioară. Aceștia se potrivesc atât ținutelor casual, cât și celor formale, conferindu-le un caracter special.

Oferă ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 o îmbunătățire a vederii?

Ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57 furnizează o protecție eficientă împotriva razelor UV, dar nu au funcție corectivă a vederii. Aceștia sunt destinați în principal protejării ochilor împotriva radiațiilor solare periculoase.

Cum să cureți ochelarii de soare Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57?

Pentru a menține claritatea și aspectul estetic al ochelarilor Hugo Boss BOSS 1531/S DDB 57, se recomandă curățarea regulată cu o cârpă moale din microfibră. Evită utilizarea substanțelor chimice de curățare care ar putea deteriora suprafața lentilelor.