LORETTO 1028 C1

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 203,06 Lei -70% Pret standard 676,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 676,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
12 mm
40 mm
50 mm
135 mm
LORETTO 1028 C1

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii moderni LORETTO 1028 C1 sunt o alegere excelentă pentru cei care caută rame elegante unisex. Brandul Loretto garantează o calitate ridicată a materialelor și un design modern în formă ovală. Acești ochelari completi, fabricați din plastic de culoare neagră, sunt o completare perfectă pentru orice ținută. Datorită caracterului lor universal, ochelarii LORETTO 1028 C1 sunt o alegere ideală atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Brandul Loretto este cunoscut pentru atenția la detalii și modelele moderne, ceea ce face ca ochelarii lor să fie un accesoriu dorit pentru purtarea zilnică. Dacă cauți rame de marcă cu un standard înalt de producție, ramele Loretto cu siguranță îți vor satisface așteptările. Le poți găsi pe site-ul de internet Optilen.ro și le poți încerca în anumite saloane KODANO, folosind proba virtuală. Dacă ai nevoie de ochelari corectivi, LORETTO 1028 C1 este alegerea ideală. Cu ajutorul lor, te poți bucura de o corecție excelentă a vederii și de un aspect stilat. În plus, acești ochelari pot fi personalizați pentru a fi folosiți ca ochelari de calculator sau pentru șoferi, alegând lentilele cu acoperire BlueBlocker. În setul cu ochelarii LORETTO 1028 C1 se include o husă practică, care îți va permite să-ți păstrezi în siguranță ramele de marcă. Alege calitatea și moda cu ochelarii Loretto!
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de vedere
BrandLoretto
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiauriu, negru
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]50,00
Inaltimea cadrului [mm]40,00
Latimea podului [mm]12,00
Latimea cadrului [mm]135,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:LORETTO 1028 C1
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii LORETTO 1028 C1 potriviți formei feței și care va fi mărimea potrivită?

Ochelarii LORETTO 1028 C1 au o formă ovală, ceea ce îi face potriviți pentru diferite forme de fețe. Ramele lor complete asigură stabilitate și confort în purtare. Mărimea acestor ochelari este universală, permițând ajustarea pentru multe tipuri de fețe.

Pentru cine sunt ochelarii LORETTO 1028 C1?

Ochelarii LORETTO 1028 C1 sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților, reprezentând o alegere excelentă pentru cei care caută un design clasic și elegant.

Oferă ochelarii LORETTO 1028 C1 o îmbunătățire a vederii?

Ochelarii LORETTO 1028 C1 sunt ochelari de corecție care ajută la îmbunătățirea vederii. Aceștia pot fi de asemenea folosiți ca ochelari de calculator, cu condiția să se aleagă lentilele cu acoperire BlueBlocker, care blochează lumina albastră nocivă.

Cum să cureți ochelarii LORETTO 1028 C1?

Ochelarii LORETTO 1028 C1 sunt fabricați din plastic, astfel că este recomandat să îi cureți cu o cârpă specială pentru curățarea lentilelor. Poți folosi de asemenea un detergent ușor și apă, dar se recomandă evitarea alcoolului și a solventilor chimici.

Ochelarii LORETTO 1028 C1 sunt disponibili în culoarea neagră și pot fi achiziționați de pe site-ul Optilen.ro și pot fi probați în anumite magazine KODANO. Etuiul pentru ochelari este inclus în set.