Loretto TR2105 C4

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 134,92 Lei -40% Pret standard 224,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 157,41 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
152 mm
22 mm
57 mm
60 mm
153 mm

Verificati produse similare

Ochelarii de soare moderni Loretto TR2105 C4 reprezintă cu siguranță quintesența stilului și eleganței pentru orice femeie. Ramele de dama Loretto cu o formă neobișnuită sunt uimitoare prin designul lor original, accentuând stilul individual al purtătoarei lor. Produsul marcii Loretto se remarcă prin calitatea înaltă a materialului plastic utilizat, ceea ce garantează durabilitate și confort la purtare. Ramele aurii adaugă o notă de lux și atrag atenția prin strălucirea lor excepțională. Ochelarii de soare Loretto TR2105 C4 se potrivesc perfect atât ca modele de corecție, cât și ca ochelari de protecție solară. Posibilitatea de a-i încerca online în cabina de probă virtuală oferă certitudinea potrivirii pe față și în outfit. Alegerea ochelarilor este crucială, de aceea ramele de marcă Loretto garantează un aspect elegant și o potrivire excelentă. Ochelarii de corecție Loretto TR2105 C4 asigură nu doar corectarea vederii, ci pot fi folosiți și ca ochelari de calculator, cu condiția alegerii lentilelor cu acoperire BlueBlocker care blochează lumina albastră dăunătoare. Acesti ochelari pot servi de asemenea drept ochelari de conducere, deoarece lentilele cu acoperire BlueBlocker permit conducerea pe timp de noapte, reducând reflexiile și îmbunătățind vizibilitatea. Cu filtrul UV de categorie 2, aceștia oferă protecție ochilor împotriva radiațiilor solare nocive. Ochelarii Loretto TR2105 C4 sunt disponibili la magazinul Optilen.ro, unde pot fi achiziționați și încercați online. În plus, în anumite saloane KODANO există de asemenea posibilitatea de a-i încerca personal, pentru a găsi modelul perfect pentru tine. De asemenea, merită menționat faptul că în kitul cu ochelari se află și un etui elegant, care asigură siguranță și depozitare comodă.
Mai multe informatii
Pentru cinepentru ea
Tipul de produsOchelari de soare
BrandLoretto
Forma cadruluinon standard
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiauriu
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]152,00
Latimea lentilei [mm]60,00
Inaltimea cadrului [mm]57,00
Latimea podului [mm]22,00
Latimea cadrului [mm]153,00
Tip de lentilegradient
polarizatiDa
Filtru UV2
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaDa
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Loretto TR2105 C4
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii Loretto TR2105 C4 potriviți formei feței și ce mărime să alegi?

Ochelarii Loretto TR2105 C4 au o formă neobișnuită, potrivită pentru majoritatea tipurilor de fețe. Ramele lor complete sunt făcute din plastic, asigurând o purtare ușoară și confortabilă. Mărimea ochelarilor este universală, potrivindu-se atât fețelor medii, cât și celor mai mari.

Pentru cine sunt ochelarii Loretto TR2105 C4?

Ochelarii Loretto TR2105 C4 sunt dedicați femeilor care apreciază un design excepțional și o calitate înaltă a finisajului. Ramele lor aurii adaugă eleganță și stil, potrivindu-se perfect atât ținutelor casual, cât și celor de seară.

Oferă ochelarii Loretto TR2105 C4 îmbunătățirea vederii?

Ochelarii Loretto TR2105 C4 sunt ochelari corectivi, ceea ce înseamnă că permit îmbunătățirea vederii persoanelor cu deficiențe de vedere. Poți alege lentilele potrivite pentru ei pe site-ul magazinului online Optilen.ro sau în showroom-urile KODANO.

Cum să cureți ochelarii Loretto TR2105 C4?

Pentru curățarea ochelarilor Loretto TR2105 C4 se recomandă folosirea unor produse speciale destinate acestui scop și a unei cârpe moi, curate. Evită utilizarea substanțelor chimice pentru a nu deteriora suprafața ramei. Ochelarii pot fi achiziționați de pe site-ul magazinului online Optilen.ro sau pot fi încercați în showroom-urile KODANO.

Împreună cu ochelarii Loretto TR2105 C4 vei primi și o husă practică, care îi va proteja în timpul depozitării și călătoriilor.