Miru 1 Day UpSide 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

135,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

Miru 1 day UpSide lentile de contact ce se bazează pe un material hidrogel siliconic inovator; primul și singurul produs de pe piață care utilizează tehnologia SmartTouch™. Acestea sunt, prin urmare, extrem de confortabile în utilizarea de zi cu zi, garanteaza sănătatea ochilor dvs și o calitate vizuală inalta - datorita acestor calitati, lentilele se vand cu succes.

Materialul MeniSilk™ Air - la baza lentilelor se află materialul de silicon-hidrogel din noua generație, care garantează cel mai înalt nivel de confort și utilizare pentru ochi.
Tehnologia SmartTouch™ - îmbunătățeste blisterul în care sunt depozitate lentilele. Acum, prin proeminența mică, lentilele de contact sunt direcționate în mod constant în jos, ceea ce elimină riscul de murdărie inutilă, iar extracția și aplicarea lor este extrem de ușoara.
Permeabilitate ridicată la oxigen - cu acest avantaj ochii au acces constant și liber la oxigen, ceea ce îi face să fie întotdeauna sănătoși și odihniti. Fara roseata neplăcută. Ele sunt, de asemenea, mai rezistente la infecții.
Hidratarea perfectă - un conținut de apă echilibrat și capacitatea lentilelor de a o reține în zona ochilor mentin hidratarea chiar si dupa mai multe ore de la aplicare. Elimină problema ochilor uscați, iritați.
Profilul de margine unic - Miru 1day UpSide
Profilul de margine unic - marginile ultra-moi ale lentilelor ajuta ca lentilele sa rămâna nedetectabile și rămân în aceasi pozitie - fără sa se miste ori sa cada de la loc.
Utilizare de o zi - atunci când decideți să utilizați lentilele Miru 1day UpSide, scapati de grija îngrijirii de seară de pe umerii dumneavoastră. Folosirea lor zilnica, înseamnă faptul că seara le scoateți și le aruncați iar dimineața va aplicati o pereche noua.
 

Caracteristicile lentilelor Miru 1day UpSide:

 

Utilizatorii de lentile de contact declară aproape în unanimitate ca siguranța ochilor si confortul de utilizare sunt cele mai importante. Pe baza acestor caracteristici importante creatorul Miru 1day UpSide, compania Menicon Co. Ltd., a creat lentile care sa combine literalmente cele mai bune insusiri. Ele sunt primul și singurul produs de pe piață, care se caracterizează printr-un blister cu o formă îmbunătățită - cu o proeminență mică care ține lentila in jos, într-o singura poziție. Acest lucru elimină riscul de a se murdari și de a se aplica necorespunzator.

Miru 1 UpSide zi lentilele se bazează pe materialul extrem de hidratant, permeabil, Midafilcon A, prin care își menține umiditatea până la câteva ore după aplicare, un aspect sănătos, si odihnit al ochilor. Flexibilitatea și marginile subțiri, cu un modul de rigiditate scăzut, scot in evidenta unicitatea acestor lentile. Acestea se muleaza perfect pe ochi - nu se ruleaza si nu cad. În plus, lentilele Miru 1day UpSide au fost îmbogățite cu un filtru UV de clasa UV 2, care oferă ochilor protecție pe tot parcursul anului de efectele nocive ale luminii solare.

 

Avantajele lentilelor Miru 1day UpSide:

 
  • permeabilitate ridicată la oxigen,
  • hidratare intensa,
  • un conținut de apă echilibrat,
  • modul de rigiditate redus,
  • flexibilitate ridicată și moale de catifea,
  • muchii ultra-subțiri,
  • blister cu formă îmbunătățită - tehnologia SmartTouch™,
  • filtre UV de clasa 2,
  • culoarea albastra pentru o aplicare eficienta,
  • utilizare zilnica.
 

Cine sunt Miru 1day UpSide?

 

Lentilele de contact Miru 1day UpSide răspund așteptărilor chiar și celor mai exigenți utilizatori. Prin hidratarea de lungă durată, acestea răspund nevoilor persoanelor care suferă de sindromul ochilor uscati, celor care petrec multe ore în fața ecranului unui computer și / sau în camere cu aer condiționat. Un blister cu o formă îmbunătățită, creat ca parte a tehnologiei SmartTouch™, face ca aplicarea lentilelor să fie extrem de ușoară și intuitivă, făcând Miru 1day UpSide potrivită pentru începători care aleg sa poarte pentru prima data lentile de contact. Cu toate acestea, modul de aplicare de o zi este ideal pentru persoanele active care se bucură de simplitate și eficiență și nu doresc sa fie conditionati de rutina curatarii lentilelor.

Mai multe informatii
ProducatorMenicon Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Miru 1 Day UpSide 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra