Ochelari Aviator

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 410

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 410

Pagina
pe pagina

Ochelari de aviator

Ochelarii de aviator, cunoscuți și sub denumirea de ochelari de aviator, sunt una dintre cele mai caracteristice și cele mai frecvent alese rame, atât în varianta de vedere, cât și în cea de protecție solară. Aceștia sunt ochelari mari, cu lentilă rotundă-ovală, cadru subțire și tampoane pentru nas reglabile.

De ce sunt atât de mari? Dacă vă amintiți că ochelarii de aviator au fost creați ca ochelari pentru piloți pentru a-și proteja vederea de lumina omniprezentă, puternică, vă veți da repede seama că acesta era scopul - să protejați eficient întregul ochi, astfel încât lumina să nu pătrundă prin margini. situat aproape de ochi. Iar in ziua de azi, ochelarii de aviator - datorita dimensiunii lor mari - se incadreaza perfect in trendul oversize.

Cine se potrivește cu ochelarii de aviator?

Acești ochelari sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Unul dintre avantajele lor este că se potrivesc oamenilor de toate vârstele și practic oricărui tip de frumusețe. Deci putem spune că sunt destul de universali și, prin urmare, atemporale (excepție fac fețele rotunde. Ochelarii de aviator îi pot face să pară și mai rotunjiți și mai groși). În plus, se potrivesc cu aproape orice stil - atât elegante, cât și de zi cu zi. Când vă decideți să cumpărați aviatoare, puteți fi sigur că acestea vor fi potrivite pentru utilizarea de zi cu zi și nu vor necesita o schimbare completă a garderobei.

Ochelari de aviator - foarte diversi in zilele noastre

Primii aviatori aveau o ramă subțire, aurie și lentile mari, verzi. Așa că se potriveau mai ales bărbaților. În zilele noastre, ochelarii de aviator sunt foarte diverși și fiecare își poate găsi perechea de vis care se potrivește frumuseții și gustului său. Se deosebesc prin forma, culoarea si grosimea ramelor si aspectul ochelarilor.

La Optilen.ro veți găsi ochelari de aviator delicati, de damă, în culori pastelate și cu un finisaj auriu elegant, precum și ochelari de aviator clasici, negri și mai masivi pentru bărbați. În această categorie, am pregătit și ceva pentru iubitorii de a petrece timpul în mod activ - aviatori cu forme dinamice și culori strălucitoare, cu adevărat sportive. Am inclus în catalog modele universale și ochelari de aviator care se îmbină cu întreaga ținută și vor atrage imediat atenția celorlalți - cu o culoare neobișnuită sau decorațiuni suplimentare care deosebesc un anumit model de altele într-un stil similar. Pe care o vei alege?

Ochelari aviator - ochelari de soare si ochelari de prescripție, de marcă și la prețuri atractive

La Optilen.ro ți-am pregătit o selecție largă atât de ochelari de soare, cât și de ochelari de vedere de aviator. Mai mult decât atât, nu doar producătorii de marcă – deși aceștia sunt cei mai populari, ci și cei mai puțin cunoscuți, dar care oferă prețuri mai bune. Ce zici de ochelarii de aviator de la Ray-Ban, Polaroid, Emporio Armani sau Belutti? Le puteți cumpăra chiar și pe cele mai prestigioase de pe Optilen.ro la prețuri atractive. Mai ales că încercăm să oferim regulat ochelari cu reduceri și promoții suplimentare.

Vezi ochelarii Aviator individuali:

Vedeți și alte tipuri de ochelari în funcție de forma lor: