Ochelari de soare Polaroid

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 246

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 246

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare Polaroid

Polaroid este o companie cu o tradiție de 75 de ani și o experiență la fel de lungă în promovarea unei vederi mai bune, mai clare și mai confortabile. Un pas firesc în dezvoltarea mărcii a fost oferirea clienților ochelari de soare. Cele care le-ar permite să se bucure de relaxare în lumina directă a soarelui, în primul rând, fără a miji sau disconfort asociat cu oboseala ochilor de la expunerea la lumina soarelui și doar în al doilea rând pentru a oferi acestor clienți un stil unic. Da, ochelarii de soare Polaroid combină estetica originală și calitatea înaltă, inclusiv o protecție excelentă a ochilor împotriva soarelui.

Chiar dacă acum simți că brandul Polaroid îți este necunoscut, cu siguranță îi cunoști cel mai caracteristic produs - ochelarii de soare în stil Windsor, care au devenit un simbol al anilor 1960. Dar acesta a fost doar începutul poveștii creării simbolurilor vremurilor pentru că în anii 1980 au fost creați ochelari de soare aviator cu lentile interschimbabile, popularizați de vedete precum Boris Becker și Kenneth Grange. Acum ochelarii de soare în stil aviator sunt disponibili în catalogul aproape tuturor mărcilor de modă, dar merită să ne amintim cine a început.

Caracteristicile ochelarilor de soare Polaroid

Astăzi, marca Polaroid nu este doar ochelari de soare de epocă, plini de tradiție, ci și cei care sunt în concordanță cu cele mai recente tehnologii și cu moda dominantă. Așadar, poți purta cu încredere acești ochelari de soare chiar dacă ești un minimalist declarat și un fan al inovației.

În plus, clienții subliniază în mod regulat că ochelarii de soare Polaroid oferă o calitate excelentă la un preț accesibil. Și într-adevăr, acestea sunt asociate cu prețuri rezonabile, făcându-le disponibile pentru toată lumea, indiferent de grosimea portofelului lor. Mulți utilizatori notează senzația de ușurință a ochelarilor de soare Polaroid - cu greu îi simți pe nas, totuși surprind prin durabilitatea lor evidentă în stabilitate; niciunul dintre elemente nu se mișcă necontrolat. Câteva secunde de a le încerca și poți crede că ochelarii de soare Polaroid sunt într-adevăr o investiție pentru mai mult de un sezon.

Catalogul de ochelari de soare al producătorului este extins și destul de divers. Veți găsi ochelari de soare atât în culori pastelate, cât și în culori vibrante. Veți întâlni rame clasice, dreptunghiulare, ovale și rotunde, precum și altele mai inovatoare: geometrice și sportive. Desigur, puteți găsi cu ușurință ochelari de soare Polaroid în stil aviator. Toate disponibile în versiuni pentru femei, bărbați, unisex și copii. Da, brandul a pregătit ochelari de soare pentru copii pentru că aceștia au nevoie și de protecție solară pentru ochii lor, care sunt încă în curs de dezvoltare, așa că este și mai important.

Vezi ochelari Polaroid individuali: