Ochelari de soare Prada

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina

Ochelari de soare Prada

Primii ochelari de soare Prada au apărut pe piață în anul 2000. De atunci, aceștia au câștigat recunoașterea și dragostea de la mulți oameni, solidificându-și locul pe piața ochelarilor. Aceste accesorii întruchipează toate ideile și conceptele casei de modă italiene despre cum ar trebui să arate moda.

Gamă variată de ochelari de soare Prada

În magazinul nostru veți găsi o gamă diversă de ochelari de soare Prada - pentru femei, bărbați și în versiuni unisex. Produsele acestui brand nu sunt limitate de vârstă, iar din moment ce producătorul oferă atât rame clasice, cât și inovatoare, fiecare poate găsi cele care se potrivesc gustului său.

Vrei sa iesi in evidenta si sa stralucesti? Optează pentru ochelari de soare Prada mari și îndrăzneți, în formă rotundă sau ochi de pisică. Preferi modele mai puțin interesante? Aruncă o privire la ochelarii de soare dreptunghiulari, fără podoabe și în mărimi care se potrivesc chipului tău; nimic excesiv de ieșit din această formă.

Veți observa, de asemenea, diversitate în culorile lentilelor, materialele utilizate (plastic sau metal) și tipurile de rame (sârmă completă sau clasică). Lentilele ochelarilor de soare Prada sunt disponibile în trei versiuni: cel mai izbitor gradient, clasic de o singură culoare și oglindă. Protectie solara? Acesta este scopul principal. Filtrele UV din lentile asigură acest lucru, disponibile în două categorii: protecție standard și îmbunătățită.

Forță și îndrăzneală în ochelarii de soare Prada

Este recunoscut faptul că ochelarii de soare Prada sunt în primul rând o propunere pentru femeile puternice și încrezătoare. Acest lucru poate decurge din caracterul original al ramelor în sine, dar și din istoria din spatele mărcii. Faptul că frații Mario și Martino Prada au trebuit să dea dovadă de forță și curaj considerabile pentru a-și crea proiectele pentru a se impune în lume și pentru a nu pierde această poziție de-a lungul anilor. Toate acestea sunt evidente în ochelarii de soare pe care îi oferă.

Aceste accesorii captivează încă din primele momente prin neconvenționalitatea lor, dar, în același timp, au un caracter complet natural și nepretențios, făcându-le potrivite pentru orice ținută și look individual. Poți purta ochelari de soare Prada la plajă sau in oraș, cu ținute elegante sau casual, cu machiaj îndrăzneț sau subtil, cu coafuri extravagante sau complet obișnuite. Și vei simți întotdeauna că pur și simplu ți se potrivesc perfect. Acolo se află cea mai mare putere a lor.

Vezi ochelari Prada individuali:

  • Ochelari Prada Active
  • Ochelari Prada Lifestyle
  • Ochelari Prada Linea Rossa
  • Ochelari Prada Sport
  • Ochelari Prada dama
  • Ochelari Prada pentru bărbați
  • Ochelari de vedere Prada
  • Ochelari de vedere și de soare Prada