Ochelari de vedere femei

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 2527

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 2527

Pagina
pe pagina

Ochelari vedere pentru femei

La Optilen.ro vei găsi ochelarii de vedere pentru femei de vis. La crearea ofertei, ne-am concentrat pe diversitatea și cea mai înaltă calitate a ramelor și lentilelor de ochelari pentru femei. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că vei găsi ochelari în stilul care ți se potrivește cel mai bine, precum și ochelari durabili - cei care, dacă sunt folosiți corespunzător, îți vor servi chiar și câțiva ani.

Defectele de vedere afectează din ce în ce mai mulți oameni. Acest lucru este facilitat de ore lungi de muncă la calculator și odihnă, care include adesea utilizarea ecranelor dispozitivelor electronice. Și fiecare defect de vedere - atât miopie, hipermetropie, astigmatism și prezbiopie - poate fi corectat cu ajutorul ochelarilor corectori.

Am inclus ochelari de vedere pentru femei în multe forme în această categorie - clasici și atemporale, precum și originali și moderni. Acestea includ ochelari rotunzi și ovali extrem de la modă, ochelari dreptunghiulari și de aviator și ochi de pisică - unii dintre cei mai populari în rândul femeilor.

Ce ochelari de vedere sunt pentru femei, ce ar trebui să alegi?

În primul rând, depinde de gustul tău individual și, în al doilea rând, de forma feței tale. Merită să alegeți rame de ochelari pe baza principiului contrariilor. Fețele ovale, rotunde și în formă de inimă se potrivesc bine cu ochelarii bine finisați; ochelari care subțiază optic fața și îi adaugă caracter. Între timp, fețele pătrate și triunghiulare arată cel mai bine cu ochelari rotunzi, ovali și ochi de pisică; acestea adaugă moliciune și blândețe trăsăturilor.

Dar forma, desigur, nu este totul. Ochelarii de vedere pentru femei disponibili și în culori. Veți găsi rame aici:

  • în culori discrete, universale, care se potrivesc cu orice stil, inclusiv cu cele elegante,
  • în culori puțin mai expresive - pentru femeile care doresc să-și schimbe puțin aspectul,
  • in culori originale - cele care iti pot schimba complet aspectul.

O altă întrebare importantă pe care femeile și-o pun adesea înainte de a alege ochelari de vedere specifici, este dacă să aleagă rame din plastic sau din metal. Cu toate acestea, nu există un răspuns clar aici. Ochelarii de vedere din metal sunt mai delicati și mai puțin vizibili pe față. Cele din plastic, pe de altă parte, au un cadru complet și se simt mai stabile și mai masive. Din aceste motive, ramele metalice sunt de obicei mai potrivite femeilor cu fețe mici și trăsături delicate, în timp ce ramele din plastic sunt mai potrivite femeilor cu linii mai mari și expresive.

Vezi alți ochelari de damă:

Vedeți și alte tipuri de ochelari de vedere, în funcție de grupul țintă: