Soluții pentru lentile OPTI-FREE

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Loțiuni de îngrijire și picături pentru ochi OPTI-FREE

O companie elvețiană care produce lentile de contact și solutii pentru depozitarea și îngrijirea acestora - Alcon răspunde nevoilor și așteptărilor clienților săi. În acest scop, a creat o serie de produse OPTI-FREE, în care aproape fiecare utilizator de lentile de contact va găsi un produs potrivit tipului de lentile pe care le folosește și îl va ajusta în mod optim la nevoile și preferințele individuale, astfel încât să se poată bucura de confortul utilizării lor la cel mai înalt nivel.

Folosind tipul potrivit de solutie pentru depozitarea și îngrijirea lentilelor, putem fi siguri că acestea sunt întotdeauna curățate, hidratate, hrănite și pregătite pentru reutilizare.

Pentru cine este solutia OPTI-FREE Express?

OPTI-FREE Express a fost creat pentru utilizatorii de toate tipurile de lentile de contact moi. Vă permite să mențineți cel mai înalt nivel de confort și comoditate atunci când purtați lentile de contact și să le faceți practic imperceptibile - iar noi înșine vom putea uita de defectul nostru de vedere. Hidratează și curăță foarte eficient lentilele de toate impuritățile, bacteriile și microorganismele. Dedicat în special persoanelor expuse la formarea depozitelor de proteine - de ex. folosind medicamente hormonale și toți cei care doresc să mențină cel mai înalt nivel de igienă și confort atunci când folosesc lentile de contact. OPTI-FREE Express este, de asemenea, numărul 1 printre solutiile de îngrijire cele mai frecvent recomandate de medici.

Pentru cine este OPTI-FREE Puremoist?

Acest lichid oferă lentilelor cel mai înalt nivel de hidratare și curățare pe tot parcursul zilei de utilizare - de dimineața până seara târziu. Dedicat în principal persoanelor care se plâng de uscăciunea persistentă a ochiului la purtarea lentilelor și de disconfortul și iritația asociate.

Datorită utilizării substanțelor inovatoare cunoscute sub numele de Polyquad și Aldox, fluidul OPTI-FREE Puremoist afectează în mod optim atât lentila, cât și ochiul - oferindu-ne un sentiment de cel mai înalt confort și comoditate și ajutând la menținerea perfectă a lentilei curată - fără bacterii, microorganisme și orice alte murdării și depozite proteico-lipidice care se formează mereu pe suprafața lentilelor de contact - deoarece sunt o substanță naturală conținută în lacrimile umane. În plus, datorită conținutului matricei HydraGlyde, lichidul OPTI-FREE Puremoist vă permite să mențineți hidratarea lentilelor la cel mai înalt nivel - până la 16 ore.

Pentru cine este OPTI-FREE Replenish?

OPTI-FREE Replenish este un lichid care asigura cel mai inalt nivel de hidratare, dezinfecteaza si regenereaza puternic cristalinul, care rezulta din utilizarea tehnologiei TEARGLYDE in timpul producerii preparatului. Este un produs multifuncțional de stocare a lentilelor care este conceput pentru toate tipurile de lentile moi și hidrogel.

Pe lângă faptul că lichidul îndepărtează foarte eficient și precis tot felul de impurități, bacterii și depuneri de pe suprafața lentilelor și reduce semnificativ re-depunerea acestora - este, de asemenea, extrem de sigur - chiar și pentru persoanele cu ochi foarte sensibili care s-au plâns anterior de iritații cauzate de utilizarea preparatelor cu efect puternic de curățare. În plus, datorită utilizării tehnologiei No Rub, nu este necesară frecarea lentilelor în timpul curățării și dezinfectării - doar scufundarea lor în lichid. OPTI-FRE Replenish este foarte popular și mulțumit de clienți - a câștigat chiar titlul de cea mai frecvent achiziționată soluție de îngrijire a lentilelor de contact din lume.

Lichide și picături de marcă OPTI-FREE

Lotiunile de ingrijire a ochilor si picaturi pentru ochi ale brandului OPTI-FREE, incluse in oferta magazinului Optilen.ro, sunt produse de marca de cea mai inalta calitate, create de Alcon, companie de optice cu recunoastere globala. Vezi și alte produse ale acestei companii: