Platincare 360 ml

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

57,49 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Platincare 360 ml este o soluție avansată de peroxid de hidrogen într-un singur pas, concepută pentru utilizatorii de lentile de contact care se așteaptă la cea mai înaltă calitate a îngrijirii și un confort pe tot parcursul zilei. Unicitatea Platincare constă în utilizarea unui disc catalitic de platină, care asigură un proces de neutralizare eficient și sigur.

 
Tehnologie inovatoare - Platincare este o soluție avansată de peroxid de hidrogen, îmbogățită cu un disc catalitic de platină pentru o eficacitate maximă.
Utilizare versatilă - soluția este ideală pentru îngrijirea atât a lentilelor de contact moi, cât și a celor dure (permeabile la gaz), oferind versatilitate în utilizarea zilnică.
Îngrijire fără conservanți - Platincare conține o soluție de peroxid de hidrogen 3%, care curăță eficient lentilele fără a fi nevoie de conservanți, minimizând riscul de iritație.
Proces de neutralizare de 6 ore - asigură neutralizarea completă în doar 6 ore, garantând utilizarea sigură și igienă a lentilelor pe tot parcursul zilei. Platincare indeparteaza eficient bacteriile si alte microorganisme, asigurand igiena si siguranta pentru sanatatea ochilor.
Ambalare economică - Platincare
Ambalare economică - Platincare este disponibil într-o sticlă practică de 360 ml, oferind o utilizare de lungă durată și regulată.
Producător renumit - Platincare
Producător renumit - creat de Menicon Co. Ltd., lider în producția de produse de îngrijire a lentilelor de înaltă calitate, asigurând fiabilitate și calitate înaltă.
 

Caracteristicile soluției pentru lentile - Platincare:

 

Unul dintre principalele avantaje ale Platincare este procesul de neutralizare de 6 ore, care presupune ca lentilele să fie complet scufundate în soluție timp de cel puțin șase ore. Acest lucru garantează o acțiune de neutralizare completă, făcând lentilele sigure dpentru purtat. In plus, aceasta solutie are proprietati antibacteriene, indepartand eficient bacteriile si alte microorganisme, asigurand igiena si siguranta in utilizare.

Formula lui Platincare se bazează pe o soluție de peroxid de hidrogen 3%, ceea ce o face excepțional de eficientă în curățarea lentilelor. Important este că soluția nu conține conservanți, făcând-o blândă pentru ochi și minimizând riscul de iritare.

 

De ce ar trebui să alegi Platincare?

 

Acest produs este conceput pentru îngrijirea atât a lentilelor de contact moi, cât și a celor dure (permeabile la gaz). Cu toate acestea, este important de reținut că nu este potrivit pentru lentilele colorate. Platincare oferă o protecție completă și curățenia lentilelor, ceea ce este crucial pentru sănătatea ochilor și confortul purtării lentilelor pe tot parcursul zilei.

Soluția pentru lentile Platincare este disponibilă într-o sticlă de 360 ml și își păstrează proprietățile timp de 60 de zile după deschidere. Platincare de la Menicon Co. Ltd. este o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție fiabilă și eficientă de îngrijire a lentilelor, oferind confort pe tot parcursul zilei și siguranță în utilizare.

 

Compoziția soutiei Platincare:

  • 3% soluție de peroxid de hidrogen - agent dezinfectant,
  • EDTA 0.03% - agent stabilizator,
  • acid fosfonic - agent stabilizator,
  • tampoane fosfat,
  • clorură de sodiu,
  • acid boric,
  • apă purificată.
Mai multe informatii
ProducatorSoleko
BrandPlatincare
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Price per 100ml15,97 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Platincare 360 ml
Rating-ul dumneavoastra