Carcasă pentru lentile albă și verde

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

4,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.

Clasic este întotdeauna la modă. Soluția pe care o oferim utilizatorilor de lentile de contact este o modalitate funcțională și clasică de a depozita lentilele într-un loc sigur. Chiar dacă suntem utilizatori calificați de lentile, a le pune și a le scoate necesită concentrare. Acest lucru se aplică în special pentru lentile reutilizabile, pe care nu le aruncăm, ci le punem într-un recipient umplut cu un lichid special.

 

Caracteristici ale carcasei lentilelor alb și verde:

 

Credem că articolele pe care le folosim în fiecare zi ar trebui să fie extrem de practice. Exact acesta este recipientul pentru lentile pe care îl propunem. Este format din două compartimente marcate cu culori contrastante. Toate acestea pentru ca, carcasa lentilei din stânga să poată fi distinsă de carcasa lentilei din dreapta într-o fracțiune de secundă. În plus, capacul verde al recipientului este marcat cu litera R (dreapta). Toate acestea pentru ca utilizatorul să utilizeze recipientul cât mai ușor.

Simplitate, funcționalitate și fiabilitate - acestea sunt caracteristicile modelului de recipient pentru lentile de contact albe și verzi.

Mai multe informatii
ProducatorNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareWhite-Green
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Carcasă pentru lentile albă și verde
Rating-ul dumneavoastra