Proclear Multifocal XR N 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

198,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Cond vorbim de uscaciune la nivelul ochilor, deja este grav. Mai ales daca ai un job fulltime in care se presupune ca stai f mult cu ochii in calculator. Cel putin acest tip de lentile Proclear m-au ajutat!
Simona
5.0000
De cand port acest tip de lentile, manifestarile neplacute asociate prezbiopiei sunt mai usor de suportat. Nu as renunta niciodata la ele decat daca nu as mai avea o alta solutie sau daca va aparea un produs mai bun.

Lentile Proclear Multifocal XR sunt concepute pentru a aborda doua boli comune, experimentate de cei cu ochi imbatraniti: presbiopie si uscaciune a ochilor. Lentilele Proclear multifocale concentreaza lumina de la ambele distante aproape si departe la partea din spate a ochiului creand cea mai clara imagine posibil. Acest sistem unic foloseste doua lentile complementare diferite, care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, la departare si intre ele.

 
Hidratare excelentă - un grad ridicat de hidratare și utilizarea tehnologiei avansate de combinare a apei în interiorul lentilelor le fac să fie foarte bine hidratate și să-și mențină umiditatea chiar și câteva ore din momentul aplicării.
Flexibilitate ridicată - materialul din care sunt fabricate lentilele se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată, datorită căreia se adaptează perfect la ochi și face ca lentilele să fie complet imperceptibile și, prin urmare, extrem de confortabile de utilizat.
Rezistenta la contaminare - Proclear Multifocal XR
Rezistenta la contaminare - chiar si la sfarsitul utilizarii, lentilele raman proaspete si curate, deoarece sunt foarte rezistente la acumularea de depozite de proteine si contaminarea din exterior.
Viziune perfectă la orice distanță - lentilele au fost create pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie, motiv pentru care oferă o vedere perfectă la orice distanță - aproape, departe și orice între ele.
Gamă de putere foarte largă - lentilele sunt disponibile în versiuni negative și pozitive și într-o gamă foarte largă de valori: de la -20,00 la +20,00 D.
O pereche pe lună - puteți folosi o pereche de lentile timp de până la 30 de zile. Este important să vă amintiți să aveți grijă de ele în fiecare noapte și să le puneți într-un recipient plin cu soluție pentru lentile timp de cel puțin câteva ore pe zi.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal XR:

 

Doar lentilele Proclear Multifocal XR combina un design superior al lentilelor, Balanced Technology Progressive™, cu un material unic, folosind o tehnologie patentata PC ™ un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule atrag si se inconjoara cu apa mentinand lentilele Proclear umede ei confortabile. Rezultatul este ca lentila oferă o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce raman umede si confortabile pe tot parcursul zilei.

Proiectat de Cooper Vision, lentilele Proclear Multifocal XR sunt destinate a fi purtate de zi cu zi, pe o perioada de o luna si apoi eliminate.

 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal XR:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -8,50 D (la fiecare 0,50 D)
+6,25 D
+6,50 la +20,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D; +3,0 D; +3,5 D; +4,0 D
Ochiul dominant N - nondominant
Curbură 8,7
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 21,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™ Technology, PC Technology™
Nuantate Da
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal XR N 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Proclear Multifocal XR 3 bucăți tip N?

Lentilele de contact Proclear Multifocal XR sunt o soluție excelentă pentru persoanele cu defecte vizuale avansate care necesită corecție progresivă pentru ochiul nedominant. Datorită caracteristicilor lor inovatoare, sunt ideale pentru defecte vizuale mari. Pachetul include 3 bucăți de lentile, asigurând o cantitate suficientă pentru o lună de purtare. Puteți alege lentilele singur pe baza parametrilor produsului sau puteți consulta un optometrist.

Sunt lentilele Proclear Multifocal XR sigure?

Lentilele Proclear Multifocal XR sunt proiectate să ofere confort maxim și siguranță în utilizare. Fabricate din material de înaltă calitate Omafilcon B, au proprietăți speciale de hidratare care previn uscarea și iritarea ochilor. Astfel, chiar și persoanele cu ochi sensibili pot bucura de confortul purtării pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defecte de vedere sunt Proclear Multifocal XR?

Lentilele Proclear Multifocal XR sunt destinate persoanelor cu defecte vizuale avansate care necesită corecție progresivă pentru ochiul nedominant. Datorită versatilității lor, pot fi utilizate atât pentru corecția miopiei, cât și a hipermetropiei, oferind o claritate excelentă a vederii la diferite distanțe.

Cum se aplică lentilele Proclear Multifocal XR?

Pentru a aplica corect lentilele Proclear Multifocal XR, urmați câțiva pași simpli. Înainte de a atinge lentila, asigurați-vă că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător și deschideți ușor pleoapele cu degetele celeilalte mâini. Plasați cu grijă lentila pe globul ocular și închideți pleoapele pentru a o fixa.

Cum se îndepărtează lentilele Proclear Multifocal XR?

Pentru a îndepărta în siguranță lentilele Proclear Multifocal XR, procedați cu atenție. Înainte de a atinge lentila, asigurați-vă că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, deschideți pleoapele cu degetele unei mâini și prindeți delicat lentila cu vârfurile degetelor celeilalte mâini. Mutați lentila încet spre albul ochiului și îndepărtați-o cu grijă. Întotdeauna fiți atenți pentru a evita deteriorarea lentilei sau iritarea ochilor.