Proclear Multifocal XR N 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

198,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
Cond vorbim de uscaciune la nivelul ochilor, deja este grav. Mai ales daca ai un job fulltime in care se presupune ca stai f mult cu ochii in calculator. Cel putin acest tip de lentile Proclear m-au ajutat!
Simona
5.0000
De cand port acest tip de lentile, manifestarile neplacute asociate prezbiopiei sunt mai usor de suportat. Nu as renunta niciodata la ele decat daca nu as mai avea o alta solutie sau daca va aparea un produs mai bun.

Lentile Proclear Multifocal XR sunt concepute pentru a aborda doua boli comune, experimentate de cei cu ochi imbatraniti: presbiopie si uscaciune a ochilor. Lentilele Proclear multifocale concentreaza lumina de la ambele distante aproape si departe la partea din spate a ochiului creand cea mai clara imagine posibil. Acest sistem unic foloseste doua lentile complementare diferite, care lucreaza impreuna pentru a oferi o viziune clara la apropiere, la departare si intre ele.

 
Hidratare excelentă - un grad ridicat de hidratare și utilizarea tehnologiei avansate de combinare a apei în interiorul lentilelor le fac să fie foarte bine hidratate și să-și mențină umiditatea chiar și câteva ore din momentul aplicării.
Flexibilitate ridicată - materialul din care sunt fabricate lentilele se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată, datorită căreia se adaptează perfect la ochi și face ca lentilele să fie complet imperceptibile și, prin urmare, extrem de confortabile de utilizat.
Rezistenta la contaminare - Proclear Multifocal XR
Rezistenta la contaminare - chiar si la sfarsitul utilizarii, lentilele raman proaspete si curate, deoarece sunt foarte rezistente la acumularea de depozite de proteine si contaminarea din exterior.
Viziune perfectă la orice distanță - lentilele au fost create pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie, motiv pentru care oferă o vedere perfectă la orice distanță - aproape, departe și orice între ele.
Gamă de putere foarte largă - lentilele sunt disponibile în versiuni negative și pozitive și într-o gamă foarte largă de valori: de la -20,00 la +20,00 D.
O pereche pe lună - puteți folosi o pereche de lentile timp de până la 30 de zile. Este important să vă amintiți să aveți grijă de ele în fiecare noapte și să le puneți într-un recipient plin cu soluție pentru lentile timp de cel puțin câteva ore pe zi.
 

Caracteristicile lentilelor Proclear Multifocal XR:

 

Doar lentilele Proclear Multifocal XR combina un design superior al lentilelor, Balanced Technology Progressive™, cu un material unic, folosind o tehnologie patentata PC ™ un material unic care contine molecule de fosforilcolina (PC), o substanta care se gaseste in mod natural in membranele celulare umane. Aceste molecule atrag si se inconjoara cu apa mentinand lentilele Proclear umede ei confortabile. Rezultatul este ca lentila oferă o mare vizibilitate la fiecare distanta in timp ce raman umede si confortabile pe tot parcursul zilei.

Proiectat de Cooper Vision, lentilele Proclear Multifocal XR sunt destinate a fi purtate de zi cu zi, pe o perioada de o luna si apoi eliminate.

 

Parametrii lentilelor Proclear Multifocal XR:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Proclear
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -20,00 la -8,50 D (la fiecare 0,50 D)
+6,25 D
+6,50 la +20,00 D (la fiecare 0,25 D)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D; +3,0 D; +3,5 D; +4,0 D
Ochiul dominant N - nondominant
Curbură 8,7
Diametrul 14,4
Indicele de oxigen Dk/t 21,3 x 10-9
Hidratare 62%
Material Omafilcon B
Tehnologie Balanced Progressive™ Technology, PC Technology™
Nuantate Da
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaProclear
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Proclear Multifocal XR N 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra