rocco by Rodenstock RBR 433 C

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

Pretul nostru

Pret special 203,06 Lei -70% Pret standard 676,87 Lei
cel mai mic pret in 30 de zile: 676,87 Lei ? Cel mai mic preț în 30 de zile înainte de reducere
Economisiti mai mult cumparand mai mult
145 mm
18 mm
40 mm
52 mm
132 mm
rocco by Rodenstock RBR 433 C

100% Garanție de returnare a banilor 
Ochelarii nu corespund așteptărilor dvs? Nu vă faceți griji! Garanția noastră acoperă posibilitatea de a returna ramele și lentilele prescrise până la 30 de zile

Verificati produse similare

Ochelarii moderni rocco by Rodenstock RBR 433 C sunt ochelari de vedere eleganți, care se potrivesc perfect atât femeilor, cât și bărbaților. Brandul Rodenstock garantează o calitate înaltă a produsului și un caracter de lux. Forma ovală a acestora le conferă un caracter deosebit, iar ramele lor complete din plastic asigură soliditate și durabilitate. Ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C sunt alegerea perfectă pentru cei care caută rame moderne și elegante unisex de la un producător renumit. Datorită designului la modă și culorii verzi a ramelor, acești ochelari sunt un complement perfect pentru orice ținută. Alegerea ochelarilor de la brandul Rodenstock nu garantează doar un aspect la modă, ci și un confort extraordinar la purtare. Indiferent de ocazie, ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C își vor îndeplini cu succes scopul, accentuând stilul outstanding al proprietarului lor. Datorită posibilității de cumpărare online de pe site-ul Optilen.ro și de probare în anumite magazine KODANO, vă asigurăm confortul în alegerea ochelarilor ideali pentru dvs. În set veți găsi și o husă elegantă, care vă va permite să păstrați în siguranță ramele dvs. de marcă.
Mai multe informatii
Pentru cineunisex
Tipul de produsOchelari de vedere
BrandRodenstock
Forma cadruluioval
Tipplin
Materialplastic
Culoarea rameiverde
Grosimea cadruluisubţire
Lungimea templului [mm]145,00
Latimea lentilei [mm]52,00
Inaltimea cadrului [mm]40,00
Latimea podului [mm]18,00
Latimea cadrului [mm]132,00
Balamale flexibileNu
Camera de proba virtualaNu
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:rocco by Rodenstock RBR 433 C
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C potriviți formei feței și care este dimensiunea potrivită?

Ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C sunt ochelari cu o formă ovală și sunt fabricați din plastic. Ramele lor verzi le conferă un caracter special. Datorită formei lor universale, sunt potriviți pentru majoritatea tipurilor de fețe. Dimensiunea ochelarilor poate fi ajustată atât pe baza parametrilor produsului din magazinul online Optilen.ro, cât și prin consultarea unui optometrist în magazinele KODANO.

Pentru cine sunt ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C?

Ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C sunt destinați atât femeilor, cât și bărbaților (unisex). Designul lor modern și forma lor specială se potrivesc perfect cu diverse stilizări, adăugând caracter fiecărei persoane care poartă acești ochelari.

Ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C îmbunătățesc vederea?

Ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C sunt ochelari corectivi, care permit îmbunătățirea vederii persoanei care îi poartă. De asemenea, pot fi ajustați pentru nevoile persoanelor care lucrează la calculator, dacă se aleg lentilele cu acoperire BlueBlocker care blochează lumina albastră.

Acești ochelari pot fi de asemenea folosiți ca ochelari de conducere dacă li se aleg lentilele cu acoperire BlueBlocker care permit conducerea pe timp de noapte.

Cum se curăță ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C?

Pentru a menține ochelarii rocco by Rodenstock RBR 433 C într-o stare bună, se recomandă curățarea regulată cu o cârpă moale sau cu șervețele speciale pentru curățarea ochelarilor. Trebuie evitată utilizarea produselor care conțin alcool, pentru a nu deteriora acoperirile și ramele. Acești ochelari pot fi achiziționați din magazinul online Optilen.ro și se poate consulta selecția și curățarea ochelarilor în magazinele KODANO.

O husă pentru depozitarea ochelarilor este disponibilă în set, asigurându-le siguranța și protecția împotriva deteriorării.