Set de curatare - Ratusca (USB)

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

29,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Produs temporar indisponibil.
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Toni
5.0000
Simplu, un set de curatare care imi place cum arata! Merge prin cablu USB. Il poti lua oriunde cu tine, fiind foarte la indemana. 5/5

Setul de curățare pentru lentuile Ratusca este o combinație perfectă între o igienă impecabila și confort de utilizare incontestabil. Cutia are un rol dublu - puteți stoca lentile în ea și, în același timp, să le si curățați eficient.

 

Caracteristicile kitului de curățare Ratusca USB

 

Setul de curățare Ratusca USB este fabricat din plastic ABS sigur și ușor de curățat. Carcasa dublă are spațiu pentru depozitarea lentilelor și pensete speciale cu vârfuri din silicon care ușurează extragerea și aplicarea lentilelor. O caracteristică suplimentară a setului Ratusca este posibilitatea curățării blânde, dar complet eficiente a lentilelor de contact prin vibrații corespunzătoare după pornirea carcasei lentilelor. Setul prezentat este echipat cu o conexiune USB și baterii care îi permit să fie lansat în aproape orice loc și în orice situație. Ideal atât pentru uz casnic, cât și pentru călătorii. Va atrage utilizatorii mai tineri, dar va răspunde, de asemenea si așteptărilor adulților. Setul necesita spălare înainte de prima utilizare.

Un kit de curățare și depozitare a lentilelor, practic și convenabil. Acesta include o carcasă pentru lentile și pensetă cu vârfuri din silicon. După activarea setului, va incepe sa vibreze, rezultând o curățare mai bună a lentilelor de depozite de murdarie. Poate fi pornit prin USB sau baterie. Cablu USB inclus.

Mai multe informatii
ProducatorNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MarcaPozostałe
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareRed
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de curatare - Ratusca (USB)
Rating-ul dumneavoastra