Prezentare top lentile de contact Aprilie 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
5

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
6

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
7

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
10

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA APRILIE 2023

Știm cu toții că vara înseamnă soare, căldură și pentru cei mai mulți dintre noi, o frumoasă vacanță la mare. Există câteva întrebări legate de activitățile specifice verii și lentilele de contact, întrebări care nu ar trebui să rămână fără răspuns. Cum ar fi: Pot să inot cu lentilele de contact aplicate pe ochi? Ce lentile sunt mai recomandate pentru vacanța de vară? Este posibil ca lentilele de contact să se topească la soare? Și câteva recomandări pentru a evita uscăciunea ochiilor din cauza căldurii.

A purta sau a nu purta lentile atunci când înotăm? Aceasta este întrebarea

Într-o zi fierbinte de vară cel mai bun mod de a te răcori este o baie în mare sau în piscină. Dar pentru cei care poartă lentile de contact se pune întrebarea dacă pot înota cu lentilele de contact aplicate pe ochi? Răspunsul este nu, nu poți înota cu lentilele aplicate pe ochi deoarece apa poate pătrunde în spatele lentilei, fapt care poate conduce la o infecție oculară. Nu este recomandat nici să faci duș cu lentilele de contact pe ochi. Dacă totuși ești nevoit să faci duș cu lentilele pe ochi, trebuie să fii foarte atent pentru a nu lăsa apa să-ți intre în ochi. Anumite studii de dată recentă sugerează că poți înota cu lentilele de contact aplicate pe ochi dar doar dacă porți ochelari de înot pentru a evita contactul lentilelor cu apa.

Simplitatea lentilelor zilnice, atunci când călătorești sau te plimbi pe malul mării

Porți lentile de contact și vrei să faci alpinism sau vrei să-ți petreci întreaga zi pe plajă dar nu ai chef sau timp să ai grijă de lentilele tale? Lentilele zilnice sunt cea mai bună alegere! Petrecând multe ore în aer liber sau pe plajă, este foarte probabil ca lentilele tale să acumuleze praf, nisip sau impurități. Folosind lentile zilnice vei fi sigur că ai o pereche nouă de lentile în fiecare zi, fără a te mai preocupa curățarea lor. Cu siguranță, lentilele de unică folosință reprezintă cea mai igienică și sănătoasă metodă de a purta lentile de contact. Mai mult, e super simplu! Poți să te bucuri de vacanță fără a te mai preocupa de îngrijirea lor. În plus, dacă din greșeală, ți-ai deteriorat o lentilă în timpul unui meci de volei sau făcând alpinism, nu va fi la fel de costisitor să o înlocuiești ca și în cazul lentilelor săptămânale sau a lentilelor lunare!

Este posibil ca lentilele să se topească la soare?

Sau în căldura emanată de grătarul de afară? Nu, acest lucru este doar o legendă urbană. Lentilele de contact moi sunt fabricate din silicon, material cu punctul de topire la 121 de grade Celsius. Pentru ca lentilele să se topesă pe ochi este necesar ca lacrimile tale să treacă prin punctul de fierbere de 100 de grade Celsius. Asta înseamnă că, pe perioada verii, nu este necesar să-ți păstrezi lentilele în frigider și este total interzis să le congelezi. Lentilele trebuie să fie păstrate la temperatura camerei, dar poți păstra soluția în frigider pentru a rămâne proaspătă pe parcursul zilelor caniculare.

Lentilele de contact cu filtru UV

Una dintre recomandările medicilor în materie de folosire a lentilelor de contact pe durata sezonului estival vizează purtarea unei perechi optice echipate cu filtru UV. Aceste tipuri de articole optice moderne combat până la 86% din radiațiile UVA și 98% din cele UVB.

Un set de lentile echipate cu filtru protector UVA și UVB garantează o protectie ridicata, în condițiile în care sunt folosite împreuna cu ochelarii de soare, în special pe timpul verii. Protecția suplimentară a acestor lentile este asigurata prin faptul ca ochelarii compenseaza “deficitul” de protectie al lentilelor de contact apărut în urma faptului ca lentilele nu protejează întreaga suprafață a ochiului.

In plus, aceasta protectie este asigurata si în cazul luminii albastre emise de către dispozitivele digitale, precum monitoare, tablete sau laptop. In cazuri extreme, expunerea prelungită la lumina albastra poate produce consecinte extrem de grave pentru sănătatea ochilor dvs. Concret, aceasta expunere conduce la apariția a ceea ce medicii numesc degenerescenta oculara accelerată, care este strans legată de varsta pacientului cat si de diferite afectiuni oftalmologice ale acestuia.

Topul lentilelor de contact pe luna Aprilie 2023

Topul lentilelor de contact este format din marile mărci de articole optice care au cunoscut deja consacrarea la nivel mondial. Este vorba despre următoarele, după cum urmează:

Primul loc al podiumului revine lentilelor ACUVUE® OASYS, deja un brand abonat, parcă, la cea mai înaltă treaptă a ierarhiei lunare. Sunt lentile bi-lunare, cu un conținut de apă de 38%, dispunând de tehnologia modernă Hydraclear care este responsabilă cu hidratarea constanta a lentilelor, facandu-le extrem de confortabile pe tot parcursul zilei. Fără efecte secundare precum uscarea sau inrosirea ochilor. Asigură o vedere de înaltă calitate - obținută prin capacitatea lentilelor de a se stabiliza rapid în suprafața ochiului şi adaptarea sa perfectă la parametrii individuali și la forma globului ocular.

Pe locul secund se clasează #bioview Monthly 6 buc., în urcare cu un loc comparative cu luna anterioară. Baza lentilelor de contact #bioview 2 saptamani este un material siliconic hidrogel, Olifilcon A. Se caracterizează printr-un grad ridicat de hidratare și un parametru favorabil de transmitere a oxigenului. Prin urmare, lentilele sunt atât intens, cât și de lungă durată hidratate și ușoare și nu provoacă oboseală prematură a ochilor. Acest material reține eficient moleculele de apă în lentile, astfel încât să nu se usuce și vă bucurați de confort - fără uscăciune și iritații oculare. De asemenea, asigură fluxul liber al oxigenului din aer către cornee, care menține întregul ochi în stare bună și protejează împotriva infecțiilor. Ca parte a tehnologiei Surface Greting, #bioview 2 week a dobândit o netezime mătăsoasă și moliciune, precum și o flexibilitate crescută. Aceasta înseamnă că se adaptează la ochi mai rapid și mai precis și devin imperceptibile în câteva secunde de la aplicare. Frecarea redusă între pleoapă-lentila minimizează riscul de a simți lentilele în timpul utilizării. Lentilele #bioview 2 săptămâni de două săptămâni garantează o vedere de înaltă definiție - clară, fără zgomot și reflexii. Disponibil într-o gamă largă de puteri sferice negative și pozitive, sunt potrivite pentru miopie și hipermetropie, indiferent de severitatea deficientei de vedere. Nuanța albastru deschis - vizibilă doar atunci când lentila nu este atașată - este un suport excelent pentru a învăța cum să-l pui corect; Întreabă ce parte să direcționeze lentila spre ochi. La rândul lor, filtrele UVA/UVB de înaltă clasă oferă ochilor protecția necesară împotriva soarelui. Lentilele de contact #bioview de 2 saptamani sunt disponibile în pachet de 6 bucăți și la bucata. Sunt într-un blister la îndemână umplut cu un lichid biocompatibil. Acestea sunt așa-numitele lentile. înlocuire sistematică. Lentilele trebuie înlocuite după maximum două săptămâni de utilizare. În plus, este necesar să curățați lentilele în fiecare zi cu lichidul de îngrijire adecvat.

Pe treaptă a treia a podiumului se clasează lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc., destinate persoanelor astigmatice. ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt lentile de contact pentru doua saptamani, marca - Johnson & Johnson, producătorii cei mai populari din lume. Ele sunt lentile torice din Senofilcon A, care combina avantajele hidrogel silicon si materiale din hidrogel.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati