Prezentare top lentile de contact Februarie 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
5

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
6

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
9

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
10

Lentilele de contact Dailies TOTAL 1 90 buc. sunt unele dintre cele mai avansate lentile de contact de pe piață, fiind concepute pentru a oferi o experiență confortabilă și de înaltă calitate pentru purtătorii de lentile. Aceste lentile au un design unic, cu un gradient de umiditate care crește de la exterior spre interior, astfel încât partea care intră în contact cu ochiul este incredibil de moale și confortabilă. Deoarece lentilele Dailies TOTAL1 sunt de unică folosință, nu este nevoie să le curățați sau să le depozitați în soluții speciale de curățare, ceea ce face ca aceste lentile să fie extrem de convenabile și ușor de utilizat. Acestea sunt perfecte pentru persoanele cu un stil de viață agitat și care doresc să își păstreze ochii sănătoși și confortabili în timpul utilizării lentilelor de contact.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA FEBRUARIE 2023

Factorii alergeni pot fi o problemă comună pentru persoanele care poartă lentile de contact, iar acest aspect ar trebui luat în considerare atunci când se alege un tip de lentilă. Alergiile se pot manifesta sub forma de mâncărime, înroșire și umflare a ochilor, ceea ce poate duce la disconfort și poate afecta vederea. Alergenii comuni care pot declanșa astfel de reacții includ polenul, praf, părul de animale și mucegaiul.

Pentru a preveni reacțiile alergice, purtătorii de lentile de contact ar trebui să ia în considerare lentilele de contact fabricate din materiale hipoalergenice, cum ar fi cele din silicon hidrogel. De asemenea, aceștia ar trebui să evite purtarea lentilelor în timpul sezonului de alergii sau în condiții de poluare ridicată.

Este important ca purtătorii de lentile de contact să urmeze întotdeauna instrucțiunile de îngrijire și să își curețe și să își dezinfecteze lentilele corespunzător, pentru a reduce riscul de infecții și reacții alergice. De asemenea, dacă apar simptome de alergie, este recomandat să se consulte medicul oftalmolog pentru a determina cauza și tratamentul adecvat.

Curățarea lentilelor de contact

Curățarea adecvată a lentilelor de contact este esențială pentru menținerea sănătății ochilor și pentru prevenirea infecțiilor. Există câțiva pași importanți pe care purtătorii de lentile de contact ar trebui să îi urmeze pentru a asigura o curățare eficientă a lentilelor.

Primul pas este să spălați-vă întotdeauna mâinile cu săpun și apă înainte de a atinge lentilele. Apoi, puteți folosi o soluție specială de curățare pentru a îndepărta depunerile și reziduurile de pe lentile. Este important să nu folosiți niciodată apă de la robinet sau alte lichide pentru curățarea lentilelor, deoarece acestea pot conține impurități care pot provoca iritații sau infecții.

După curățare, este important să clătiți lentilele cu o soluție salină sau cu o soluție specială pentru lentilele de contact, pentru a îndepărta soluția de curățare și pentru a îmbunătăți confortul lentilelor. Înainte de a pune lentilele în ochi, este important să le verificați pentru eventuale defecte, cum ar fi zgarieturi sau fisuri.

De asemenea, este important să urmați întotdeauna instrucțiunile furnizate de producătorul lentilelor și să vă consultați medicul oftalmolog în cazul în care întâmpinați probleme cu lentilele. Curățarea adecvată a lentilelor de contact este esențială pentru menținerea sănătății ochilor și pentru a vă asigura că puteți utiliza lentilele în condiții de siguranță și confort.

Topul lunar al lentilelor de contact

În continuare, îți voi prezenta cele mai populare lentile de contact din luna februarie, conform topului nostru lunar, întocmit de către experții Optilen, care a inclus următoarele produse deja conscrate:

Lentilele de contact ACUVUE OASYS 6 buc.

ACUVUE® OASYS sunt o marcă de lentile care monopolizează și în această lună primul loc al podiumului sunt și sunt considerate drept unele dintre cele mai populare opțiuni de lentile de contact pe piața actuală. Acestea sunt fabricate de către Johnson & Johnson și oferă o gamă largă de caracteristici care le fac să fie atât comode, cât și eficiente în ceea ce privește vederea. Oferind protecție UV și tehnologie de hidratare, aceste lentile sunt ideale pentru persoanele care petrec mult timp în fața ecranelor sau în condiții de uscăciune a ochilor.

Lentilele de contact #bioview Monthly 6 buc.

Lentilele de contact #bioview Monthly 6 buc. sunt fabricate de către Bausch & Lomb și sunt un alt produs popular în luna februarie. Aceste lentile sunt concepute pentru a oferi o vedere clară și confortabilă, cu tehnologie avansată de hidratare și o construcție durabilă. De asemenea, acestea oferă protecție împotriva razelor UV și îmbunătățesc contrastul, ceea ce face ca viziunea să fie mai clară și mai ușor de înțeles.

Lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc.

Lentilele de contact Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt fabricate de către Alcon și sunt cunoscute pentru calitatea lor superioară și tehnologia de ultimă generație. Aceste lentile sunt concepute pentru a oferi o vizualizare clară și confortabilă, cu o tehnologie de hidratare avansată care ajută la menținerea umidității naturale a ochilor. Acestea sunt, de asemenea, rezistente la depuneri de proteine, astfel încât lentilele rămân curate și clare chiar și după utilizări repetate.

În concluzie, aceste trei produse sunt cele mai populare lentile de contact în luna februarie. Fiecare dintre ele oferă caracteristici avansate de hidratare și protecție UV, îmbunătățind viziunea și oferind un nivel ridicat de confort pentru purtători. Dacă ești în căutarea de lentile de contact de calitate superioară, aceste trei opțiuni sunt cu siguranță de luat în considerare.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati