Prezentare top lentile de contact Ianuarie 2024

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® lentilele sunt accesorii sferice, de unică folosinţă. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acţiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, in vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul întregii zile şi reîmprospătarea spre finalul celei din urmă. Lentile potrivite pentru noii purtători de lentile de contact, dar şi pentru persoanele cu un stil de viaţă dynamic. Ca beneficia, ele aduc un confort sporit la purtare datorita sistemului Triple Action Moisture care asigură umezirea, hidratarea şi împrospătarea lentilelor; fixare excelentă pe ochi şi adaptarea rapidă a celor din urmă, datorită materialului Nalfilcon A şi a hidratării ridicate (conţinut de apă de 69%); utilizare propice şi facilă, chiar de către copii, graţie proprietăţilor ultra-hidratante şi a nivelului scăzut de dificultate pe care îl presupune aplicarea acestor lentile; vedere extrem de clară şi rezistenţă sporită la murdărie; lentile de unică folosinţă, cu înlocuire zilnică.

Verifică
10

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA IANUARIE 2024

Lentilele de contact sunt dispozitive medicale subțiri și transparente, care sunt plasate pe suprafața ochiului pentru a corecta problemele de vedere sau pentru a schimba culoarea ochilor. Acestea sunt utilizate ca o alternativă la ochelarii de vedere și oferă avantaje precum libertatea de mișcare și un câmp vizual neobstrucționat. Există două tipuri principale de lentile de contact:

 • Lentile de contact pentru corectarea vederii - Acestea sunt utilizate pentru a corecta diferite probleme de vedere, cum ar fi miopia, hipermetropia, astigmatismul și presbiopia. Lentilele de contact sunt fabricate pentru a se potrivi diferitelor forme ale ochiului și sunt disponibile într-o varietate de dioptrii pentru a satisface nevoile individuale de corectare a vederii.
 • Lentile de contact cosmetice - Acestea sunt utilizate pentru a schimba culoarea ochilor sau pentru a crea efecte decorative. Lentilele de contact cosmetice sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, permițând utilizatorilor să-și personalizeze aspectul ochilor.

Lentile de contact sferice

Lentilele de contact sferice sunt un tip de lentile de contact utilizate pentru corectarea vederii în cazul unor probleme precum miopia (dificultatea de a vedea obiectele îndepărtate clar) sau hipermetropia (dificultatea de a vedea obiectele apropiate clar). Aceste lentile au o formă sferică uniformă pe toată suprafața, având aceeași dioptrie în toate direcțiile.

Principiul de funcționare al lentilelor de contact sferice este de a refracta (îndrepta) lumina în așa fel încât imaginea să se focalizeze corect pe retină, permițând persoanei care le poartă să vadă clar. În cazul miopiei, lentilele sferice sunt concave și subțiri la margine, ceea ce face ca imaginea să fie îndreptată pe retină. În schimb, în cazul hipermetropiei, lentilele sferice sunt convexe și mai groase la margine, astfel încât imaginea să fie adusă în fața retinei.

Lentilele de contact sferice sunt disponibile într-o varietate de dioptrii, pentru a satisface nevoile individuale de corectare a vederii. Este important ca persoanele care utilizează lentile de contact să consulte un medic oftalmolog pentru o evaluare adecvată și pentru a determina dioptria corectă și tipul de lentile de contact potrivite pentru ei. De asemenea, este esențial să se respecte igiena corespunzătoare și să se urmeze instrucțiunile de îngrijire pentru a preveni iritațiile și complicațiile oculare. Lentilele de contact sferice pot oferi o vedere clară și confortabilă pentru cei care suferă de miopie sau hipermetropie, permițându-le să se bucure de o viață activă și fără restricții.

Lentilele de contact torice

Lentilele de contact torice sunt un tip special de lentile de contact proiectate pentru corectarea astigmatismului. Astigmatismul este o afecțiune a ochilor care rezultă dintr-o curbare neuniformă a corneei sau a cristalinului, ceea ce duce la o vedere distorsionată sau neclară atât la obiectele apropiate, cât și la cele îndepărtate.

Diferența cheie între lentilele de contact torice și cele sferice este că lentilele torice au puteri diferite în direcții perpendiculare ale ochiului, pentru a compensa forma neregulată a corneei sau cristalinului. Aceste lentile au, de obicei, o zonă de putere mai mare pe o parte a lentilei și o zonă de putere mai mică pe cealaltă parte, ceea ce le permite să corecteze astigmatismul și să ofere o vedere mai clară.

Pentru a asigura corecția adecvată a astigmatismului, lentilele de contact torice trebuie să fie poziționate corect pe ochi, cu puterea maximă a lentilei aliniată cu axa corectă de astigmatism. Aceasta este realizată prin utilizarea unui mecanism de stabilizare, cum ar fi un design de balast sau o priză subțire, care ajută lentila să rămână în poziția corectă pe ochi.

Este important să consultați un medic oftalmolog pentru evaluarea și prescrierea corectă a lentilelor de contact torice, deoarece trebuie să fie ajustate în mod corespunzător pentru fiecare pacient în parte. De asemenea, este esențial să se respecte instrucțiunile de îngrijire și igienă pentru lentilele de contact torice, pentru a preveni iritațiile și complicațiile oculare. Lentilele de contact torice pot oferi o corecție eficientă și confortabilă a astigmatismului, permițându-le celor afectați să se bucure de o vedere clară și de o calitate a vieții îmbunătățită.

Indiferent de tipul de lentile de contact utilizate, este important să se respecte igiena adecvată și să se urmeze instrucțiunile furnizate de medicul oftalmolog sau de specialistul în ochelari de contact. De asemenea, este esențial să se efectueze regulat examene oftalmologice pentru a monitoriza sănătatea ochilor și pentru a asigura o corectare optimă a vederii. Lentilele de contact pot fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de o vedere clară și de confort în timpul activităților zilnice.

Topul lunar al lentilelor de contact

Lentilele de contact au devenit o opțiune populară pentru cei care doresc să își corecteze vederea fără a purta ochelari. Oferind confort, claritate și libertate de mișcare, lentilele de contact sunt preferate de mulți oameni din întreaga lume. Însă, într-o piață plină de opțiuni, unele mărci ies în evidență prin calitatea, confortul și performanța lor superioară. Astăzi, vom explora trei dintre cele mai vândute lentile de contact: ACUVUE OASYS, #bioview Monthly și ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM.

ACUVUE® OASYS 6 bucăți este una dintre cele mai populare opțiuni de lentile de contact, cunoscută pentru confortul său de lungă durată și pentru calitatea sa superioară si domina topul lunar si in aceasta luna. Aceste lentile sunt fabricate dintr-un material moale și flexibil, care permite o ajustare ușoară și confortabilă pe ochi. Designul lor unic împiedică uscarea și iritarea ochilor, permițând purtarea lor confortabilă pe întreaga zi. ACUVUE OASYS este disponibil într-o varietate de dioptrii și adiții, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de nevoi de corectare a vederii.

Lentilele de contact #bioview Monthly 6 bucăți sunt o altă opțiune populară pentru cei care caută performanță și accesibilitate, ele ocupand locul al doilea in ierarhia lunii ianuarie. Fabricate dintr-un material respirabil și hidrofil, aceste lentile oferă o senzație confortabilă și proaspătă pe întreaga zi. #bioview Monthly este ideal pentru cei care doresc să beneficieze de avantajele lentilelor de contact, fără a investi într-o pereche de lentile de contact zilnice. Disponibile într-o varietate de dioptrii și adiții, aceste lentile sunt potrivite pentru majoritatea nevoilor de corectare a vederii.

Pentru cei care suferă de astigmatism, ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți este o alegere excelentă. Ele incheie, totodata, podiumul primei luni a anului. Aceste lentile sunt proiectate special pentru a corecta astigmatismul, oferind o claritate vizuală excepțională și confort pe termen lung. Designul lor stabilizat asigură o poziție corectă pe ochi, reducând orice distorsiuni sau imagini neclare asociate cu astigmatismul. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM este o alegere populară pentru cei care doresc să se bucure de avantajele lentilelor de contact, fără a sacrifica claritatea sau confortul.

În concluzie, ACUVUE® OASYS, #bioview Monthly și ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt trei dintre cele mai vândute și apreciate opțiuni de lentile de contact disponibile pe piață. Indiferent de nevoile tale de corectare a vederii, aceste lentile oferă confort, performanță și claritate vizuală superioară, ajutându-te să te bucuri de o vedere optimă în fiecare zi.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati