Prezentare top lentile de contact Iulie 2021

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică

3

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
9

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
10

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA IULIE 2021

Când spui lentile de contact, ai totul la îndemână: confort, prospeţime oculară după mai bine de 12 ore de purtat, siguranţa sănătăţii funcţiei vizuale. Și totul cu o singură pereche de lentile de contact. Lentilele de contact sunt o alternativă bună a ochelarilor de vedere şi mult mai comode odată ce te"obişnuiesti cu folosirea lor. Totodată, acestea sunt şi cea mai bună soluţie pentru momentul în care vrei să îţi schimbi culoarea ochilor pentru câteva zile. În funcţie de durata de viaţă şi recomandarea pentru a fi purtate, lentilele de contact se împart în mai multe categorii, după cum urmează:

 • Lentile de contact zilnice - acestea sunt lentilele clasice destinate utilizării zilnice. Ele sunt echipate cu dioptrii sau lentile cosmetice care îţi vor colora irisul. Acestea din urmă se vor purta pentru a schimba aspectul estetic al ochilor, dar şi pentru a avea o apariţie surprinzătoare în rândul audienţei, corectând, în acelaşi timp, defectul de vedere cu care te confrunţi. Există lentile care se folosesc doar o dată sau cele care se păstrează în soluţie şi recipiente speciale la finalul părtării zilnice. Din această ultimă categorie fac parte lentilele săptămânale, cele bi-lunare, dar şi cele lunare.
 • Lentile de contact anuale - comparativ cu lentilele zilnice, lentilele pentru o perioadă mare de timp pot să fie purtate ziua sau noaptea pe o perioada specifică de timp care poate varia de la câteva săptămâni şi până la un an. Pentru că sunt realizate din materiale speciale ele nu generează disconfort pronunţat.
 • Lentile de contact permanente - atunci când este cumpărată o pereche de lentile de contact cu dioptrii trebuie să se ţină cont de distanţa focală pe care o oferă. Cele mai multe sunt cuprinse între -8,00 si +8,00 D. Lentile cu purtare prelungită- acestea sunt articole optice sub titulatura „Day&Night”, ce sunt recomandate întrebuinţării pentru o perioada pe 7 zile şi nopţi, timp de 29 de zile, fără a fi nevoie să le înlocuieşti. Aşadar, nu trebuie să îţi faci griji atunci când adormi cu lentilele la ochi.

Data de expirare

Este foarte posibil ca în momentul achiziţionării unei perechi de lentile de contact, să constaţi că acestea se apropie de data expirării. Dacă observi acest lucru, ar trebui să ceri înlocuirea acestora cu unele de fabricaţie mai recentă, cu o dată de expirare mai avansată. În acest mod, te vei asigura că produsul nu expiră pe perioada normală de purtare (care este între 3 şi 6 luni).

Parametrii lentilelor de contact

Ca în cazul altor produse, lentilele de contact nu sunt nişte elemente universale, acestea fiind fabricate după nişte parametri relativ diferiţi, de la lentilă la lentilă. În acest mod, dacă vei utiliza lentile concepute cu parametri diferiţi, acestea îţi pot crea o senzaţie de disconfort, putându-se desprinde de pe globul ocular, dacă au un diametru mai mare. Există şi cazuri mai grave când lentilele pot chiar zgâria corneea, ceea ce va duce la apariţia unor infecţii şi complicaţii. Principalii parametri ai lentilelor de contact sunt diametrul şi raza de curbură. În cazul lentilelor asferice sau torice, se adaugă cilindrul şi axul. Selectarea articolelor optice se realizează în urma recomandărilor medicului oftalmolog, după efectuarea, în prealabil, a unui control de specialitate, la finalul căruia se eliberează o reţetă.

Permeabilitatea oxigenului

Un atribut esenţial al oricărei lentile de contact premium în constituie permeabilitatea ridicată a oxigenului. Cu cât este mai mare proprietatea de transmisibilitate a oxigenului pentru o anumită pereche de lentile, cu atât este mai bine pentru sănătatea ochilor. Cele care oferă o bună transmisibilitate, sunt lentilele fabricate din silicon-hidrogel.

Toate caracteristicile mai sus enunţate ale unei lentile de contact de calitate sunt întrunite de cele 10 mărci de lentile care sunt prezente în topul nostru pe luna iulie. Lentilele #bioview Monthly 6 bucăţi şi #bioview Daily 30 bucăţi sunt articole optice cu înlocuire zilnică şi lunară care au o prezenţă spectaculoasă în rândul purtătorilor în ultima perioadă.

Topul lentilelor de contact pe luna iulie 2021

Primul loc al podiumului este oculat de lentilele de contact ACUVUE OASYS 6 buc. Lentilele de contact ACUVUE OASYS sunt din silicon hidrogel cu durată de purtare de 2 saptamani şi sunt special fabricate pentru persoanele cu ochi sensibili. Sunt perfecte pentru persoanele care lucrează mult timp pe dispozitive digitale. Aceste lentile de contact se scot în fiecare seară şi se lasă în soluţie pentru lentile, însă la recomandarea specialistului pot sa fie purtate chiar şi 6 zile continuu, după care se vor arunca. Graţie tehnologiei Hydraclear Plus, ele rămân tot timpul hidratate, împiedicând apariţia disconfortului la nivelul ochiului. Astfel ochii nu vor fi niciodată uscaţi, chiar şi după 12 ore de purtare continuă. Ele se remarcă printr+o permeabilitate foarte bună care permite ochiului să respire în proporţie de 98% ceea ce contribuie la menţinerea sănătăţii globului ocular.

Pe poziţia a doua a ierarhiei se clasează Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare sferice de la Alcon. Ele folosesc tehnologia HydraGlyde Moisture Matrix care asigură că suprafața lentilei rămâne hidratată pe tot parcursul zilei. Lentilele garantează o permeabilitate înaltă a oxigenului. Tehnologia lor unică SmartShield le protejează de deteriorare și rezistă la depunerile de lipide.

Un mare avantaj al lentilelor de contact Air Optix Plus HydraGlyde este faptul că acestea pot fi purtate continuu ocazional, zi și noapte, timp de până la 6 zile. Lentilele se păstrează umede și sunt rezistente la depunerile de lipide. Cei care poartă Air Optix Aqua pot trece la folosirea lentilelor Air Optix Plus Hydraglyde fără a avea nevoie de o nouă prescripție.

Mare suprinză în topul lunii august este apariţia pe ultima treaptă a podiumului a lentilelor #bioview Monthly 6 buc. #bioview Monthly cu utilizare lunară sunt lentilele de cea mai bună calitate din materialul Olifilcon A. Acest lucru se datorează combinației dintre tehnologia Agentului de umezire și sterilitatea suprafeţei. #bioview Monthly se caracterizează printr-o suprafață moale și mătăsoasă. Materialul perfect hidratat păstrează apă pe toată suprafaţa lentilei, ceea ce asigură un confort sporit al utilizării și evitarea fenomenului de uscăciune al ochiului.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati