Prezentare top lentile de contact Iunie 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
5

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică
6

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
9

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
10

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA IUNIE

Vara aduce cu sine zile însorite, excursii la plajă și aventuri în aer liber. Pentru cei care poartă lentile de contact, sezonul estival poate aduce și provocări suplimentare în ceea ce privește îngrijirea și confortul ochilor. De aceea, respectarea anumitor reguli și obiceiuri adecvate este esențială pentru a vă bucura de vară fără a avea probleme legate de lentilele de contact. În acest articol, vom explora cele mai importante reguli de folosire a lentilelor de contact pe timp de vară.

Igienă riguroasă

În sezonul cald, ochii sunt mai susceptibili la iritații și infecții, deoarece căldura și umiditatea pot crea un mediu favorabil pentru bacterii. Asigură-te că îți speli întotdeauna mâinile cu apă și săpun înainte de a manipula lentilele de contact. Folosește prosoape curate și evită să le usuci afară sau în locuri umede, pentru a preveni acumularea bacteriilor.

Utilizează soluție de curățare adecvată

În timpul verii, probabil că vei fi mai expus la praf, alergeni și nisip. Pentru a menține lentilele curate și clare, utilizează soluția de curățare recomandată de optometristul tău sau de producătorul lentilelor. Evită folosirea apei de la robinet sau a altor soluții care nu sunt destinate curățării lentilelor de contact.

Evită înotul cu lentilele de contact

Înotul cu lentilele de contact poate fi periculos pentru sănătatea ochilor. În timpul băilor în piscine, lacuri sau mări, bacteriile și microbii prezente în apă pot adera la lentile și pot cauza infecții sau iritații. În plus, există riscul ca lentilele să fie pierdute în apă. Înlocuiește lentilele de contact cu ochelari de înot cu dioptrii, dacă este necesar, pentru a te bucura în siguranță de activitățile acvatice.

Protejează-ți ochii de razele UV

În timpul verii, expunerea la radiațiile ultraviolete (UV) este mai intensă. Asigură-te că alegi lentile de contact cu protecție UV și poartă și ochelari de soare cu protecție UV atunci când te afli la soare. Această măsură va contribui la protejarea ochilor de efectele nocive ale razelor solare.

Hidratează-te corect

Vara, deshidratarea poate fi o problemă comună. Pentru a preveni uscăciunea ochilor și disconfortul asociat, asigură-te că bei suficientă apă pe parcursul zilei. Dacă simți că ochii tăi devin uscați în timpul purtării lentilelor de contact, poți utiliza picături de lacrimi artificiale recomandate de medicul oftalmolog.

Evită purtarea lentilelor peste limita recomandată

În timpul activităților intense din timpul verii, este posibil să uiți de timpul de purtare a lentilelor. Este important să respecți întotdeauna intervalul de purtare recomandat de optometristul tău. Supraîncărcarea ochilor cu lentile poate duce la disconfort și poate crește riscul de infecții.

Fă pauze regulate

Dacă petreci mult timp în aer liber sau în fața unor ecrane, fă pauze regulate pentru a-ți odihni ochii. Clipitul frecvent ajută la menținerea hidratării ochilor și la protejarea lentilelor de contact de acumularea de depozite. Suntem convinși de faptul că vara este o perioadă minunată pentru a te bucura de soare și aventuri în aer liber, dar și de responsabilitate suplimentară pentru cei care poartă lentile de contact. Respectând regulile de igienă, protecție și îngrijire adecvată, vei putea avea o experiență confortabilă și sănătoasă în timpul verii, indiferent de activitățile pe care le desfășori. Cu un pic de atenție și respectarea sfaturilor medicale, poți proteja sănătatea ochilor și poți să te bucuri pe deplin de frumusețea sezonului estival.

Topul lentilelor de contact pe luna iulie 2023

Popularitatea lentilelor de contact te determină ca, în plină vară, să alegi un set de accesorii oftalmologice potrivite sezonului estival și compatibile cu activitățile și sporturile practicate în această perioadă. Merită, de aceea, să îți faci o idee a topului lunar al lentilelor de contact, pe baza căruia să alegi accesoriile de care ai nevoie.

Primul loc este ocupat de marca de lentile ACUVUE® OASYS 6 bucăți. ACUVUE® OASYS este o marcă populară de lentile de contact, produsă de Johnson & Johnson Vision Care. Aceste lentile sunt cunoscute pentru tehnologia avansată pe care o utilizează și pentru confortul pe care îl oferă utilizatorilor lor pe durata purtării. Aceasta este una dintre caracteristicile-cheie ale lentilelor ACUVUE® OASYS. Tehnologia HydraLuxe™ asigură menținerea hidratării lentilelor pe toată durata purtării. Acest lucru contribuie la confortul ochilor, mai ales în condiții de uscăciune sau în medii cu aer condiționat. Lentilele ACUVUE® OASYS sunt fabricate dintr-un material avansat numit silicon-hidrogel, care permite o oxigenare mai bună a corneei. Acest aspect este deosebit de important pentru sănătatea ochilor, deoarece permite oxigenului să ajungă la ochi, evitând senzația de uscăciune și disconfort.

Lentilele ACUVUE® OASYS oferă protecție UV pentru a ajuta la blocarea radiațiilor ultraviolete dăunătoare emise de soare. Cu toate acestea, ele nu pot înlocui ochelarii de soare cu protecție UV completă. Lentilele ACUVUE® OASYS au un design special conceput pentru a ajuta la reducerea oboselii oculare, mai ales în situații de efort vizual prelungit, cum ar fi utilizarea dispozitivelor electronice sau petrecerea mult timp în fața calculatorului. Linia de lentile ACUVUE® OASYS oferă o gamă variată de dioptrii și parametri pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui utilizator. Este important să menționăm că, înainte de a începe să folosești lentilele ACUVUE® OASYS sau orice alt tip de lentile de contact, este esențial să consulți un optometrist sau un oftalmolog. Aceștia îți vor recomanda tipul de lentile potrivite pentru tine și îți vor oferi instrucțiuni detaliate privind igiena, îngrijirea și utilizarea corectă a lentilelor de contact. ACUVUE® OASYS este o alegere populară pentru cei care doresc să poarte lentile de contact confortabile, cu protecție UV și cu tehnologie avansată pentru menținerea hidratării ochilor. Cu toate acestea, fiecare persoană are nevoi și caracteristici oculare diferite, așa că consultul medical înainte de a începe utilizarea lentilelor de contact este esențial pentru a asigura o experiență plăcută și sănătoasă pe durata purtării lor.

Pe locul al doilea se clasează lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM 6 bucăți, destinate corectării eficientă a astigmatismului. Tehnologia HYDRACLEAR® PLUS asigură transmisibilitatea crescută, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului)- asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist. Agent de hidratare - lentila este ultra netedă și moale iar senzația este una sănătoasă.

Podiumul este completat de lentilele #bioview Monthly 6 bucăți, lentile lunare care asigură o corecție optimă a principalelor probleme de vedere. #bioview Monthly sunt lentile de contact proiectate pentru a oferi o vedere clară și confortabilă timp de o luna întreaga. Acestea sunt disponibile pentru utilizarea de către persoanele cu diferite diagnostice vizuale și se potrivesc cel mai bine pentru utilizatorii care nu doresc să-și schimbe lentilele frecvent sau sa aibă nevoie de o pereche nouă de lentile in fiecare zi. Specificatiile tehnice ale lentilelor de contact #bioview Monthly includ:

 • Putere sferica - masurata in dioptrii (D) si indicata prin prescriptia medicala. Aceasta putere corecteaza miopia sau hipermetropia.
 • Putere cilindrica - masurata in dioptrii (D) si indicata prin prescriptia medicala. Aceasta putere este necesara pentru a corecta astigmatismul.
 • Axul - indicat prin prescriptia medicala si masurat in grade (0-180). Axa reprezinta directia in care puterea cilindrica trebuie plasată pe lentila pentru a corecta astigmatismul.
 • Diametru - masurat in milimetri (mm). Acesta este diametrul lentilei de contact și trebuie sa se potrivească perfect ochiului.
 • Raza de curbura - masurata in milimetri (mm). Acesta este un factor important pentru confortul și potrivirea lentilelor de contact pe ochi.

#bioview Monthly sunt lentile de contact moi, facute dintr-un material hidrogel de silicon, care permite circulatia aerului către ochi. Aceste lentile au o durata de viata de o luna și trebuie schimbate după acest interval de timp. Lentilele sunt de obicei disponibile în cutii de 6 bucăți și pot fi utilizate timp de 8-12 ore pe zi.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati