Prezentare top lentile de contact Mai 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică
4

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
5

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică
6

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
7

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
10

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MAI

Purtarea lentilelor de contact vine la pachet cu respectarea unui set de reguli stricte care trebuie respectate cu maximă responsabilitate. Vara, lucrurile se schimbă, mai ales că vorbim și despre factorul radiațiilor UV. Purtarea lentilelor de contact în timpul verii necesită o atenție suplimentară pentru a menține ochii sănătoși și confortabili. Iată câteva sfaturi pentru a purta lentile de contact în perioadele calde:

Igiena mâinilor

Asigură-te că îți speli întotdeauna mâinile înainte de a atinge lentilele de contact. Folosește săpun și apă, apoi usucă-te cu un prosop curat și fără scame. Aceasta ajută la prevenirea infecțiilor oculare.

Evită apa!

Pe timpul verii, evită contactul lentilelor de contact cu apă. În special, evită să înoți sau să te scufunzi în apă cu lentilele de contact. Apa poate conține bacterii, microorganisme sau substanțe chimice care pot provoca infecții sau iritații oculare.

Protejează-te de soare!

Razele UV pot fi nocive pentru ochi. În zilele însorite, poartă ochelari de soare cu protecție UV și lentile de contact care oferă protecție UV. Astfel, îți vei proteja ochii de radiațiile solare dăunătoare.

Hidratare adecvată

Pe timpul verii, poate fi mai ușor să te deshidratezi. Asigură-te că bei suficientă apă și menții un aport adecvat de lichide. Hidratarea corectă ajută la menținerea hidratării ochilor și poate preveni disconfortul sau uscăciunea cauzate de lentilele de contact.

Evită praful și particulele de nisip!

Pe timp de vară, este posibil să existe mai mult praf, polen sau alte particule în aer. Încearcă să eviți să te expui în mod excesiv la astfel de medii sau să purtați ochelari de protecție în timpul activităților care implică expunerea la acestea. Lentilele de contact pot atrage și reține aceste particule, ceea ce poate cauza disconfort și iritații.

Păstrează lentilele curate!

Respectă întotdeauna regulile de curățare și dezinfectare a lentilelor de contact. Folosește soluțiile recomandate de medicul optometrist și respectă instrucțiunile de întreținere. Înlocuiește lentilele conform recomandărilor producătorului.

Redu utilizarea lentilelor în anumite situații!

Dacă simți disconfort sau iritație în timpul verii, poți reduce temporar utilizarea lentilelor de contact și opta pentru ochelari de vedere. Acest lucru poate ajuta la reducerea suprasolicitării ochilor și la îmbunătățirea confortului.

Este întotdeauna important să consulți medicul optometrist sau oftalmologul pentru instrucțiunipersonalizate referitoare la purtarea lentilelor de contact în timpul verii. Aceștia pot oferi recomandări specifice, ținând cont de starea ochilor tăi și de tipul de lentile de contact pe care le utilizezi.

Lentile hidrofile bune pentru sezonul de vară

Există mai multe opțiuni de lentile hidrofile care sunt potrivite pentru vara și oferă confort și protecție împotriva uscăciunii oculare. Iată câteva exemple:

Lentile de contact zilnice

Lentilele de contact zilnice sunt o alegere excelentă pentru vara, deoarece sunt proaspete și curate în fiecare zi. Nu necesită întreținere și nu trebuie să le porți pe termen lung. Acestea sunt ideale pentru persoanele care își doresc o opțiune comodă și igienică în timpul sezonului cald.

Lentile de contact cu conținut ridicat de apă

Există lentile de contact cu conținut ridicat de apă care oferă hidratare suplimentară ochilor pe timpul verii. Aceste lentile ajută la menținerea confortului și prevenirea uscăciunii oculare în condiții de temperatură ridicată și expunere la soare.

Lentile de contact sferice

Lentilele de contact sferice sunt potrivite pentru corecția miopiei sau hipermetropiei și pot fi utilizate cu succes în timpul verii. Asigură-te că alegi lentile care oferă permeabilitate ridicată la oxigen pentru a menține ochii sănătoși și confortabili.

Lentile de contact cu protecție UV

În timpul verii, poți opta pentru lentile de contact care oferă protecție UV adițională. Acestea ajută la blocarea radiațiilor ultraviolete dăunătoare și protejează ochii de efectele nocive ale soarelui.

 

Este întotdeauna recomandat să consulți medicul optometrist sau oftalmologul pentru a primi recomandări specifice în funcție de nevoile tale individuale și de starea ochilor tăi. Aceștia îți pot ajuta să găsești lentile hidrofile potrivite pentru vara și să-ți ofere îndrumări privind purtarea și îngrijirea adecvată a acestora.

Topul lentilelor pe luna mai 2023

Luna mai nu aduce schimbări majore în privința topului lunar al lentilelor de contact, top care definește cele mai populare și căutate accesorii de către utilizatorii noștri. Popularitatea lentilelor de contact poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi regiunea geografică, preferințele individuale și nevoile vizuale ale utilizatorilor.

Cu toate acestea, există câteva branduri și tipuri de lentile de contact care sunt recunoscute pentru calitatea și popularitatea lor: ACUVUE® (de exemplu, ACUVUE® OASYS, 1-DAY ACUVUE® MOIST, ACUVUE® OASYS with Transitions), Air Optix (de exemplu, Air Optix Aqua, Air Optix Plus HydraGlyde), Biofinity, Dailies (de exemplu, Dailies Total 1, Dailies AquaComfort Plus), Bausch + Lomb (de exemplu, PureVision, Ultra) și CooperVision (de exemplu, Biofinity, Proclear).

Consultarea unui medic optometrist sau oftalmologul te poate ajuta la determinarea tipului de lentile de contact care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale individuale. Aceștia vor evalua sănătatea ochilor tăi, dioptriile și alte aspecte specifice pentru a recomanda lentilele potrivite.

Primul loc revine lentilelor ACUVUE® OASYS 6 buc. Lentilele de contact Acuvue Oasys sunt o marcă populară de lentile de contact fabricate de Johnson & Johnson Vision Care. "6 buc" se referă la numărul de lentile de contact dintr-un pachet. Deci, "ACUVUE OASYS 6 buc" înseamnă că ambalajul conține 6 lentile de contact. ACUVUE® OASYS este cunoscută pentru confortul și hidratarea sa pe termen lung. Aceste lentile de contact sunt realizate dintr-un material de hidrogel de silicon, ceea ce le conferă o permeabilitate excelentă la oxigen și le face confortabile chiar și în condiții de uscăciune oculară. De asemenea, lentilele ACUVUE® OASYS sunt echipate cu tehnologia Hydraclear Plus, care ajută la menținerea unei hidratări optime a ochilor și reduce senzația de uscăciune.

Treapta a doua a podiumului este ocupată de #bioview Monthly 6 buc, care oferă o aplicare ușoară și intuitivă - lentilele lunare #bioview sunt apreciate și de utilizatorii începători, datorită faptului că pe o parte a lentilei exista o nuanță albastru deschis, indicând cum să le aplicați.

Ultima treaptă revine lentilelor ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt o opțiune populară pentru persoanele care suferă de astigmatism. Aceste lentile de contact sunt fabricate de Johnson & Johnson Vision Care și sunt concepute pentru a corecta astigmatismul și pentru a oferi un confort de lungă durată. Aceste lentile de contact sunt concepute cu tehnologia Accelerated Stabilization Design (ASD), care ajută la menținerea unei poziții stabile pe ochi. Aceasta contribuie la claritatea vizuală și reducerea distorsiunilor cauzate de astigmatism. Lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM folosesc tehnologia Hydraclear Plus, care oferă o hidratare avansată. Aceasta ajută la menținerea ochilor hidratați și confortabili pe parcursul întregii zile. Aceste lentile de contact oferă protecție împotriva radiațiilor UV nocive, ajutând la protejarea ochilor de efectele dăunătoare ale soarelui. Lentilele ACUVUE® OASYS for ASTIGMATISM sunt durabile și pot fi utilizate timp de până la două săptămâni înainte de a fi înlocuite.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati