Prezentare top lentile de contact Martie 2022

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
5

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
6

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
7

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® lentilele sunt accesorii sferice, de unică folosinţă. Ele sunt prevăzute cu un sistem aparte, cu triplă acţiune de hidratare, care presupune lubrifierea lentilelor în prima parte a zilei, in vederea aplicării facile, umidicarea pe parcursul întregii zile şi reîmprospătarea spre finalul celei din urmă. Lentile potrivite pentru noii purtători de lentile de contact, dar şi pentru persoanele cu un stil de viaţă dynamic. Ca beneficia, ele aduc un confort sporit la purtare datorita sistemului Triple Action Moisture care asigură umezirea, hidratarea şi împrospătarea lentilelor; fixare excelentă pe ochi şi adaptarea rapidă a celor din urmă, datorită materialului Nalfilcon A şi a hidratării ridicate (conţinut de apă de 69%); utilizare propice şi facilă, chiar de către copii, graţie proprietăţilor ultra-hidratante şi a nivelului scăzut de dificultate pe care îl presupune aplicarea acestor lentile; vedere extrem de clară şi rezistenţă sporită la murdărie; lentile de unică folosinţă, cu înlocuire zilnică.

Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MARTIE 2022

Ai început să porți lentile de contact pentru vedere, sau te gândești să încerci o nouă culoare a irisului cu lentile colorate, dar nu ești prea sigură cum să faci asta cu noile „ajutoare” puse pe ochi. Știi tot felul de povești despre cum nu poți folosi gene false sau rimel de alungire, sau cum nu îți poți machia ochii în stilul smokey, dar vrei să știi exact ce e adevărat și ce nu.

Deci, ce se întâmplă de fapt cu machiajul când porți lentile de contact? Cea mai importantă regulă este să nu lași produsele cosmetice să intre în contact cu lentilele de contact. Însă avem vești bune - această regulă nu este chiar atât de complicată. Te poți bucura în continuare de tehnicile și stilurile de machiaj cu care te-ai obișnuit, dacă acorzi puțină atenție produselor și modului lor de aplicare.

Pe lângă stilul personal și aspectul estetic, mai există însă un factor ce nu trebuie neglijat: sănătatea. Cu acest gând în minte am creat acest ghid, dedicat clientelor Optilen care vor să ia cele mai bune decizii cu privire la cremele alese, creionul dermatograf, rimelul, fondul de ten, pudra și tot arsenalul de cosmetice de care au nevoie.

Avantajele aplicării lentilelor de contact înainte de machiaj

Plicarea lentilelor de contact se face obligatoriu înaite de aplicarea machiajului, întrucât aduce ochilor o serie de facilităţi. Învață să te machiezi corect când porți lentilele de contact. Ai început să porți lentile de contact de vedere, sau te gândești să încerci o nouă culoare a irisului cu lentile colorate, dar nu ești prea sigură cum să faci asta cu noile „ajutoare” puse pe ochi. Știi tot felul de povești despre cum nu poți folosi gene false sau rimel de alungire, sau cum nu îți poți machia ochii în stilul smokey, dar vrei să știi exact ce e adevărat și ce nu.

Deci, ce se întâmplă de fapt cu machiajul când porți lentile de contact? Cea mai importantă regulă este să nu lași produsele cosmetice să intre în contact cu lentilele de contact. Însă avem vești bune - această regulă nu este chiar atât de complicată. Te poți bucura în continuare de tehnicile și stilurile de machiaj cu care te-ai obișnuit, dacă acorzi puțină atenție produselor și modului lor de aplicare.

Pe lângă stilul personal și aspectul estetic, mai există însă un factor ce nu trebuie neglijat: sănătatea. Cu acest gând în minte am creat acest ghid, dedicat clientelor Videt care vor să ia cele mai bune decizii cu privire la cremele alese, creionul dermatograf, rimelul, fondul de ten, pudra și tot arsenalul de cosmetice de care au nevoie.

Când se pun lentilele de contact - înainte sau după machiaj?

Avantajele aplicării lentilelor înainte de machiaj nu sunt puține, mai ales pentru cele care abia învață cum se introduc pe ochi. Ochii pot lăcrima la primele încercări, de aceea este nevoie de o perioadă de pauză de la introducerea lor pe ochi, pentru a putea continua. Lăcrimarea poate destabiliza mascara sau fardul folosit și poate transfera cosmeticele pe lentilă, de aceea îți recomandăm să începi machiajul abia după ce te-ai obișnuit cu lentilele pe ochi timp de câteva minute. Persoanele experimentate în a-și pune lentilele de contact recunosc faptul că le pot pune și la sfârșit, după ce machiajul este deja terminat. În acest caz există totuși riscul de a atinge lentila de contact de gene, contaminând-o cu mascara sau fard, care provoacă disconfort și lăcrimări abundente. Totodată, dezavantajul aplicării lentilelor la sfârșitul machiajului este faptul că nu poți vedea clar cum este aplicat machiajul decât la sfârșit. Dacă simți un disconfort sau nu ai vederea clară, îndepărtează lentilele și verifică eventuale urme de impurități și machiaj. Cel mai probabil particule mici de fard sau mascara au interacționat cu lentila, provocând reacții nedorite.

Topul lentilelor de contact

Dacă vrei să ai parte de o corecţie optică fără dificultăţi şi fără ca sănătatea funcţiei tale vizuale să foe pusă în pericol, este essential să alegi lentilele de contact după criterii bine stabilite şi în urma recomandărilor medicale. Consultul oftalmologic este foarte important atunci când vrei să iei o nouă pereche de lentile de contact sau atuci când doreşti să faci trecerea de la ochelarii de vedere la lentilele de contact. Un criteriu definitoriu de urmarit este si acela al topului lunar al lentilelor, care reflecta popularitate şi comercialitate a lentilelor de contact.

Topul lunii martie 2022 este deschis de catre ACUVUE® OASYS 6 bucăţi. ACUVUE® OASYS sunt lentile de contact noi cu purtare saptamânală marca Jonhson & Jonhson. Ele sunt fabricate din Senofilcon A şi în plus, îmbogăţit cu un agent de hidratare intern Hydraclear, care combină perfect beneficiile materiale hidrogel şi silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menţine ochii hidrataţi şi proaspeţi.Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existenţa unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-şi păstreze calităţile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Datorită acestor calităţi, lentilele pot fi purtate zilnic cu înlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi şi noapte) cu înlocuire saptamânală. Lentilele protejează aproape complet ochii împotriva razelor UVA si UVB. Acestea au un marcaj care ajută utilizatorii noi să le folosească mai uşor.

Pe locul al doilea se clasează lentilele de contact ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM 6 bucăţi. ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM sunt lentile de contact torice, cu absorție mare de oxigen și o stabilizare perfectă pe ochi, graţie tehnologiei HYDRACLEAR® PLUS. Transmisibilitatea crescuta, datorită materialului silicon-hidrogel (peste 98% din oxigen este transmis ochiului)- asigură confort susținut în purtare; în folosirea de zi cu zi, timp de 14 zile sau pentru portul extins, timp de 1 săptămână zi și noapte (7 zile și 6 nopți). Pentru port extins vă rugăm să cereți sfatul medicului specialist.

Agent de hidratare - lentila este ultra-netedă și moale iar senzația este una sănătoasă. Pentru a șaptea lună consecutiv, topul lunar al lentilelor de contact este ocupat de #bioview Monthly, 6 bucăți. Lentilele #bioview Monthly 6 bucăți ssunt accesorii oftalmologice cu utilizare lunară, confecționate din material silicon și hidrogel din generația a treia. Lentilele combină tehnologia modernă Olifilcon A cu siliconul de a treia generație, fapt ce oferă o senzație de hidratare maximă și ajută la combaterea fenomenului uscăciunii oculare.

În concluzie, este de la sine înţeles că un punct de vedere informat este esenţial arunci când eşti la prima pereche de lentile de contact sau atunci când nu deţii suficiente detalii cu privire la sortimentul de accesorii pe care să le porţi în continuare.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati