Prezentare top lentile de contact Martie 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
6

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

1-DAY ACUVUE TruEye 30 buc. sunt lentile de contact de unică folosință create special pentru cerințele vieții urbane și pentru sanatatea ochilor tăi. Sunt cea mai comodă alegere de purtare a lentilelor de contact: timpul de purtare este de o zi, fiind ideale pentru persoanele alergice sau pentru cei cu un program încărcat. Aceste lentile moi, avansate tehnologic sunt realizate dintr-un material numit silicon-hidrogel. Acesta combină confortul imens, rezultat din permeabilitatea mare de oxigen (98%), cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor. Acest lucru este realizat prin utilizarea tehnologiei Hydraclear, permițânnd purtarea lor pentru o perioadă mai mare de 10 de ore. Sunt recomandate în special persoanelor care suferă de alergii, întrucât lentilele sunt realizate pe baza soluțiilor inovatoare și a materialului hipoalergenic. Deci, ele pot fi utilizate cu succes de către persoanele care suferă de alergii.

Verifică
9

ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.

Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA MARTIE 2023

Primăvara este o perioadă din an care poate fi dificilă pentru persoanele care folosesc lentile de contact din cauza alergiilor sezoniere și a vremii schimbătoare. În acest sens, este important să iei în considerare câteva aspecte importante pentru a te bucura de confortul și de o vedere clară în timpul utilizarii lentilelor de contact în timpul primăverii:

Îngrijirea adecvată a lentilelor

Este important să respecți procedurile de igienă recomandate pentru lentilele de contact, cum ar fi spălarea mâinilor înainte de manipularea lor, utilizarea soluțiilor adecvate de curățare și de depozitare și înlocuirea lor conform programului recomandat. Acest lucru va preveni infecțiile și disconfortul ochilor.

Folosirea picăturilor pentru ochi

Dacă te confrunti cu ochi uscați sau iritați din cauza alergiilor sau a schimbărilor climatice, poți utiliza picături pentru ochi, care pot ajuta la menținerea hidratării și la ameliorarea disconfortului.

Evitarea alergenilor

Dacă suferi de alergii sezoniere, poți încerca să eviți contactul cu alergenii, cum ar fi polenul sau praful, atunci când este posibil. De asemenea, poți purta ochelari de soare sau o pălărie pentru a proteja ochii de vânt sau de alte particule care pot irita ochii.

Consultarea medicului oftalmolog

Dacă ai probleme cu lentilele de contact sau cu vederea în timpul primăverii, este important să consulți un medic oftalmolog pentru a primi sfaturi și recomandări personalizate. Medicul poate recomanda o soluție mai potrivită pentru ochii tăi sau poate prescrie medicamente pentru a ameliora simptomele alergiilor sezoniere.

Lentilele de contact pot fi purtate în timpul primăverii cu succes, dacă respectăm igienă și procedurile adecvate și luăm în considerare factorii de mediu care pot influența confortul ochilor noștri. Este important să consulți un medic oftalmolog și să urmezi sfaturile sale pentru a menține sănătatea ochilor și pentru a te bucura de confortul și de o vedere clară în timpul utilizarii lentilelor de contact.

Protecția ochilor în fața radiațiilor ultraviolete

Razele ultraviolete (UV) sunt prezente în lumina solară și pot fi periculoase pentru sănătatea ochilor noștri. Acestea pot cauza daune la nivelul retinei și pot crește riscul de dezvoltare a cataractei și a altor afecțiuni oculare. Din acest motiv, este important să luăm măsuri pentru a ne proteja ochii de razele UV.

Iată câteva sfaturi utile pentru a proteja ochii de razele ultraviolete

 • Purtați ochelari de soare cu protecție UV. Ochelarii de soare cu protecție UV pot bloca până la 99% din razele UV dăunătoare. Asigurați-vă că achiziționați ochelari de soare care oferă protectie pentru razele UVB și UVA. De asemenea, verificați eticheta ochelarilor de soare pentru a vă asigura că oferă protecție suficientă.
 • Purtați șepci și pălării cu boruri largi. Purtați o șapcă sau o pălărie cu boruri largi poate ajuta la protejarea feței și a ochilor de razele UV dăunătoare. Asigurați-vă că borurile sunt suficient de largi pentru a acoperi fața și ochii.
 • Evitați expunerea la soare în orele de vârf. În general, este recomandat să evitați expunerea la soare între orele 10 dimineața și 4 după-amiaza, atunci când razele UV sunt cele mai puternice. În cazul în care trebuie să vă expuneți la soare în aceste ore, purtați ochelari de soare și o pălărie pentru a vă proteja de razele UV.
 • Protejați-vă ochii în zilele însorite și cele înnorate. Chiar și în zilele înnorate sau ploioase, razele UV pot afecta ochii. Asigurați-vă că purtați ochelari de soare sau o pălărie cu boruri largi în orice condiții meteorologice.
 • Consultați un medic oftalmolog regulat. Un medic oftalmolog poate verifica sănătatea ochilor și poate oferi sfaturi pentru protecția ochilor împotriva razele UV. Este recomandat să faceți o vizită la medicul oftalmolog cel puțin o dată pe an.

Protejarea ochilor împotriva razele UV este importantă pentru menținerea sănătății ochilor noștri. Purtați ochelari de soare cu protecție UV, pălării cu boruri largi și evitați expunerea la soare în orele de vârf pentru a vă proteja ochii împotriva daunelor cauzate de razele UV.

Alegerea topului lentilelor de contact

Stabilirea topului lentilelor de contact poate varia în funcție de preferințele individuale, stilul de viață și nevoile personale. În general, lentilele de contact sunt clasificate în funcție de materialul din care sunt fabricate, perioada de purtare și tipul de dispozitiv de corecție a vederii. Iată câteva tipuri populare de lentile de contact:

ACUVUE® OASYS este o marcă populară de lentile de contact fabricate de Johnson & Johnson Vision Care. Aceste lentile sunt proiectate pentru a oferi confort și claritate vizuală de durată și care ocupă locul întâi al podiumului lunii martie 2023. Pachetul ACUVUE® OASYS conține 6 lentile de contact, de obicei pentru o purtare de o lună, dar durata de purtare depinde de recomandările medicului oftalmolog. Aceste lentile sunt disponibile în mai multe opțiuni, cum ar fi cu sau fără dioptrii, precum și pentru a corecta astigmatismul sau presbiopia. În general, lentilele ACUVUE® OASYS sunt apreciate de purtători pentru confortul și claritatea vizuală pe care le oferă. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul oftalmolog înainte de a alege aceste lentile sau orice alt tip de lentile de contact, deoarece numai medicul poate determina cea mai bună opțiune pentru nevoile dumneavoastră.

Locul al doilea revine lentilelor#bioview Monthly 6 buc.. #bioview Monthly este o marcă de lentile de contact cu purtare lunară, fabricate de compania turcă Biomen. Aceste lentile sunt disponibile cu dioptrii și pentru a corecta astigmatismul. #bioview Monthly sunt realizate dintr-un material hidrogel de silicon, care este permeabil la oxigen și moale, oferind astfel confort purtătorului. Acest material ajută la menținerea sănătății ochilor prin permeabilitatea la oxigen, permitând o bună circulație a aerului spre cornee. De asemenea, lentilele #bioview Monthly au un strat special de hidratare numit AquaFeel, care ajută la menținerea umidității și lubrifierii lentilelor pe toată durata purtării, reducând astfel senzația de uscăciune și disconfort. Lentilele #bioview Monthly sunt apreciate pentru calitatea lor, confortul și claritatea vizuală pe care le oferă. Acestea sunt recomandate pentru persoanele care doresc o opțiune convenabilă pentru purtarea de lentile de contact cu durata mai mare de o zi.

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. este o marcă populară de lentile de contact fabricate de Alcon. Aceste lentile sunt proiectate pentru a oferi o purtare confortabilă și o vedere clară timp de până la o lună, în funcție de recomandările medicului oftalmolog. Air Optix® Plus HydraGlyde® sunt realizate dintr-un material numit lotrafilcon B, care este un hidrogel de silicón permeabil la oxigen. Acest material este moale și confortabil pentru purtători și ajută la menținerea sănătății ochilor prin permisiunea unui flux de oxigen în ochi. Lentilele se clasează pe locul al treilea.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati