Prezentare top lentile de contact Octombrie 2021

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.
Verifică

3

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică
4

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
7

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
8

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică
9

Suferi de foarte mult timp de pe urm simptomelor neplăcute ale astigmatismului? Vrei să înlocuiești tradiționalii ochelari cu o metodă revoluționară de corecție optică, care să vină cu un plus de confort? Vă propunem alternativa perechii de lentile de contact ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM 30 buc, lentile de unică folosință, marca Johnson&Johnson, care fac parte dintr-o categorie mică de lentile torice zilnice din silicon-hidrogel. Oferă o gamă variată de combinații de parametri. 1 cutie conține 30 de lentile și sunt concepute pentru a putea ține pasul chiar și cu cel mai agitat stil de viață. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS 1-DAY FOR ASTIGMATISM sunt perfecte atât pentru practicarea sporturilor cât și pentru zile liniștite și pot fi ușor schimbate cu ochelarii de vedere atunci când nu dorești să le utilizezi.

Verifică
10

Lentilele Biofinity® Toric sunt recomandate pentru portul zilnic, cu frecvență de înlocuire lunară. Aceste lentile încorporează tehnologia revoluţionară Aquaform, datorită căreia ochii primesc mai mult oxigen și lentila menține umiditatea naturală, senzația fiind una de confort și prospețime pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Materialul este acum, mult mai rezistent la deshidratare și la depunerile proteice. Lentilele dispun de un design optimizat pentru o orientare mai stabilă și viziune impecabilă, imediat de la aplicare. Pentru uzul extins, de până la 7 zile/6 nopți consecutiv, vă sfătuim să cereți sfatul medicului specialist!

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA OCTOMBRIE 2021

Achiziția unei perechi de lentile de contact este un process obișnuit pentru un purtător de lentile de contact, indiferent că vorbim despre lentile de unică folosință, lunare sau săptămânale. Un prin factor de care depinde se ține cont se referă la frecvența cu care se înlocuiesc articolele medicale optice.

Înlocuirea lentilelor de contact

Indiferent de varstă, sănătatea sistemului ocular este un aspect care ar trebui să ne preocupe în permanență, deoarece ochii sunt foarte importanți în întreprinderea tuturor activităților din viața de zi cu zi. Fie că ai probleme de vedere și porți lentile de contact cu dioptrii sau esti doar purtător de lentile de contact colorate pentru a-ți schimba înfățișarea, trebuie să fii foarte atent la perioada lor de valabilitate și să nu o depășești, deoarece ele au contact direct cu un organ foarte sensibil al corpului uman, iar afecțiunile vederii lasă de cele mai multe ori sechele ireversibile.

Este important ca după trecerea perioadei de valabilitate, acestea să fie schimbate, deoarece materialul din care sunt fabricate începe să se degradeze atunci când intră în contact direct cu aerul, scăzând astfel proprietățile de transmisibilitate a oxigenului către ochi. Chiar dacă este posibil să nu observi niciun simptom sau niciun defect al lentilelor de contact, efectele purtării acestora mai mult decât este recomandat, pot dauna pe termen lung. În comerț există cinci tipuri de lentile de contact:

 • Lentilele de contact zilnice – sunt de unică folosință, ceea ce înseamnă ca după prima utilizare, trebuie aruncate. Acestea sunt cele mai comode și cele mai igienice datorită materialului subțire din care sunt confecționate, oferind o bună claritate, deoarece sunt întotdeauna noi, iar riscul de îmbolnavire oculară este aproape zero.
 • Lentilele de contact săptămânale (bilunare) – pot fi purtate zilnic, timp de două săptămâni. De cele mai multe ori, materialul din care sunt fabricate este silicon-hidrogel, permițând astfel o bună oxidare a corneei. Ocazional, acestea pot fi purtate și în timpul somnului.
 • Lentilele de contact lunare – sunt create pentru 30 de purtări și necesită o îngrijire responsabilă pentru a-și menține calitatea de-a lungul perioadei de valabilitate.
 • Lentile de contact trimestriale – pot fi folosite pentru 90 de purtări zilnice, iar peste noapte acestea trebuie păstrate într-un recipient steril cu soluție pentru întreținere, evitând depozitarea proteinelor pe suprafața acestora.
 • Lentile de contact anuale – datorită materialului din care sunt fabricate, pot fi purtate până la 10-12 ore pe zi, timp de un an. Acestea sunt mai groase comparativ cu celelalte tipuri de lentile și au cea mai mică transmisibilitate de oxigen.

Lentilele de contact sunt comercializate pe piață de mai bine de 100 de ani, iar în acest timp, tehnologia a permis încetul cu încetul producerea unor lentile de contact din ce în ce mai performanțe, oricine putându-se bucura de avantajele unei astfel de alegeri. Tot mai multe persoane folosesc lentile de contact, fie pentru a renunța la ochelarii cu dioptrii, fie din motive estetice.

Acțiunile de bază pentru îngrijirea lentilelor de contact sunt: curățarea, clătirea și dezinfectarea lentilelor. Păstrează lentilele de contact numai în suportul lor, dar mai ales în soluția lor specială de întreținere! Orice altă substanță distruge lentilele de contact sau, în cel mai rău caz, poți dezvolta o infecție oculară periculoasă.

Cum selectezi tipul potrivit de lentile de contact?

Începutul de an îți oferă posibilitatea de a achiziționa un set nou de accesorii oftalmologice la un preț special. Folosind un cod de reducere, poți beneficia de oferte de preț care pot ajunge și până la 20%, în cazul lentilelor de contact AquaView și #bioview Monthly. În plus, cu opțiunea ”CashBack”, îți poți primi banii înapoi la fiecare achiziție online, pe principiul ”satisfacție garantată sau banii înapoi”.

Lentile de contact pe baza topului lunar

În condițiile în care piața din domeniu este invadată de sortimente variate de articole optice, de o calitatea mai mult sau mai puțin îndoielnică, este de la sine înțeles că topul lunar al lentilelor de contact pe luna noiembrie 2021, întocmit de către experții Optilen, poate oferi un pont în alegerea ta. Topul lunar al lentilelor de contact este întocmit pe baza popularității și a gradului de comercializare a lentilelor.

În privința topului pe luna noiembrie, podiumul revine mărcilor ACUVUE OASYS, ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM și #bioview Monthly, preferatele obișnuite ale utilizatorilor de corecții optice. În mod previzibil, similar lunii anterioare, primul loc în top este ocupat de către lentilele ACUVUE OASYS. Lentile de contact cu înlocuire săptămânală, care au un agent de hidratare unic, Hydraclear Plus. Ele sunt fabricate pe bază de material Senofilcon A și prezintă un continut de apă de 38%. Sunt un tip de lentile de contact care combină perfect beneficiile materiale oferite de hidrogel și silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menține ochii hidratați și proaspeți. Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor să respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existența unui agent intern de hidratare, face ca lentilele să-și păstreze calitățile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Sunt echipate cu filtru UVA și UVB, ceea ce face ca aceste lentile să fie ideale în protejarea ochilor de acțiune agresivă a razelor UV.

Locul al doilea în topul lunii octombrie revine lentilelor ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM. Acestea sunt lentile de contact torice, cu o putere mare de absorție a oxigenului și cu o capacitate imensă de a se plia conturului anatomic al ochiului. Beneficiază de aportul tehnologiei inovative Hydraclear Plus, având o transmisibilitate a oxigenului de 98%. Sunt ideale, așadar, pentru un confort susținut, de lungă durată, timp de două săptămâni. Tehnologia Hydraclear face ca suprafața lentilei să devină extrem de netedă și moale. De aceea, au devenit un sortiment de lentile extrem de apreciat și popular, mai ales în rândul pacienților tineri.

Pentru a patra lună consecutiv, topul lunar al lentilelor de contact este ocupat de #bioview Monthly, 6 bucăți. Lentilele #bioview Monthly ssunt accesorii oftalmologice cu utilizare lunară, confecționate din material silicon și hidrogel din generația a treia. Lentilele combină tehnologia modernă Olifilcon A cu siliconul de a treia generație, fapt ce oferă o senzație de hidratare maximă și ajută la combaterea fenomenului uscăciunii oculare.

În concluzie, atunci când te afli la cumpăna dintre ani și ești purtător de articole medicale oftalmologice, te gândești că poate ar fi momentul să îți reînnoiești vistieria de lentile pe care o ai în posesie. Problemele care afectează sănătatea vizuală sunt cele care îți dau bătăi de cap, deoarece îți afectează și capacitatea de a citi sau de a lucra. De aceea, este important sa ai la dispoziție perechea de lentile de contact care să te scoată din impas.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati