Prezentare top lentile de contact Octombrie 2022

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • ACUVUE® OASYS 1-Day sunt lentile zilnice produse de către Johnson&Johnson, ce folosesc o tehnologie unică, astfel încât aceste accesorii beneficiază de o capacitate ridicată de adaptare rapidă a ochilor, atât ca formă cât și ca parametri individuali. Tehnologia Lacreon ajută la menținerea unei cantități generoase de apă în materialul lentilei. Acest lucru permite o hidratare perfecta, indiferent de momentul zilei. Sunt echipate cu filtru UVA si UVB pentru protecție ridicată contra radiațiilor ultraviolete. Capacitatea de hidratare a lentilelor Acuvue Oasys 1 Day este de 58%.
Verifică
4

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
5

Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:

 • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
 • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
 • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
6

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
7

1-DAY ACUVUE MOIST 30 buc. sunt un set de lentile de contact cu înlocuire zilnică care aparțin marii familii Johson&Johnson, ce sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Aceste articole optice sunt recomandate persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili. Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă. Agenții de lubrifiere ai lentilelor se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

Ești gata să te joci cu nuanțele de culori ale ochilor tăi? Dorești să schimbi culoarea naturală a ochilor în nuanțe de albastru strălucitor, true safir, turcoaz, gri sau ametist? Aceste lentile le încorporează pe toate. Schimbă în mod natural culoarea ochilor, chiar dacă ai ochi de culoare închisă sau deschisă ori ai nevoie sau nu de dioptrii. Folosesc tehnologia Smart Shield și sunt disponibile în ambalaje de 2 bucați. Air Optix Colors sunt lentile colorate lunare moi, produse de către Alcon, cu o capacitate foarte ridicată de permeabilitate a oxigenului.

Verifică
10

Lentilele Air Optix PLUS HydraGlyde for Astigmatism fac parte din familia lentilelor de contact lunare destinate persoanelor diagnossticate cu astigmatism. Ele se remarcă prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar şi prin protecţia impresionantă împotriva diferitelor depuneri rezultate, spre exemplu, în urma utilizării produselor de make-up sau de îngrijire personală. Aceste articole medicale optice se pot purta ocazional, pe parcursul unei luni, timp de şase zile şi nopţi consecutive. Ca principal beneficiu al acestora se remarcă confortul sporit la purtare, având în vedere că lentilele furnizează un nivel ridicat de hidratare.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA OCTOMBRIE 2022

Te gândești să faci o shimbare în privința modalității de corecție optică? Simți că ochelarii tăi de vedere nu mai sunt o soluție pentru tine? Venim în sprijinul tău, în această toamnă cu o nouă recomandare pentru tine, și anume cu noi accesorii, denumite lentile de contact. Fabricate din materiale mai rigide sau mai noi, hidrofile, pe bază de silicon-hidrogel, lentilele de contact reprezintă o modalitate eficientă și practică de corecție optică.

De ce ai nevoie de lentile de contact?

Ai o sumedenie de motive pentru a înlocui ochelarii de vedere cu o pereche de lentile de contact noi. Ai nevoie de lentile de contact, în primul rând, pentru a vedea mai bine. De asemenea, lentilele de contact te ajută să ai parte, în continuare, de o viață activă și să poți practica o serie de activități sportive, precum fotbal, tenis, handbal sau atletism. Dacă ești una dintre persoanele care poartă lentile de contact cu regularitate, probabil că cele 7 lucruri de mai jos îți vor fi de mare ajutor și ți se vor părea interesante.Dacă nu ai purtat niciodată lentile de contact, însă te întrebi în ce măsură ți s-ar potrivi, informațiile de mai jos ți se vor părea și mai interesante.Lentilele de contact sunt de mai multe tipuri. În funcție de perioada în care trebuie să le arunci, ele sunt:

De fiecare dată când dai seara jos lentilele de contact cu purtare zilnică și înainte să le pui la ochi dimineața, trebuie să le cureți bine cu soluția specială de îngrijire a acestora. Dacă faci un calcul simplu, observi ca prețul lentilelor de contact de unică folosință este același cu prețul lentilelor cu înlocuire la două săptămâni sau la o lună, deoarece la acestea se adaugă soluția de curățare. Lentilele de contact sunt adaptate individualizat pentru ochii fiecărei persoane în parte și nu trebuie niciodată purtate în comun cu altcineva.

În momentul prescrierii lentilelor de contact, medicul oftalmolog va efectua un examen ocular complet pentru a stabili dacă sunt potrivite pentru tine. În cazul prescrierii lentilelor, va explica numărul de ore pe zi în care lentilele pot fi purtate la început și modul în care acest interval de timp poate fi crescut, pană se ajunge la numărul maxim de ore permis. Nu este indicată depășirea numărului maxim de ore, chiar dacă va simtiti confortabil cu lentilele. Informații detaliate se găsesc și în ghidurile inmanate pacienților odată cu prima pereche de lentile de contact. Reamintim că este indicat sa efectuati controale periodice la specialistul oftalmolog.

Lentilele de contact pe orice vreme

Ochelarii tăi de vedere te vor ajuta să vezi clar, să ai mai multă încredere în tine și să te concentrezi mai bine, până în momentul în care te prinde ploaia pe stradă fără umbrela! Noi, cei care purtăm ochelari, știm cât de neplăcute sunt picăturile de ploaie sau fulgii de nea care se strâng pe lentile, atunci când vremea nu este tocmai cea mai prietenoasă. Pentru confortul tău propriu îți recomandăm să ai la îndemână și o pereche de lentile de contact atunci când plouă sau ninge. Alese în funcție de nevoile tale vizuale, acestea te vor ajuta să ai o vedere clară, indiferent de vremea de afară.

Nu se aburesc iarna

Știi momentul acela când iarna intri de la frigul de afară la căldura din casă și îți dorești să fi avut niște mini ștergătoare pe lentilele ochelarilor pentru a evita aburirea acestora? Bineînțeles că există lavete anti-aburire care pot preveni acest fenomen destul de supărător. Noi le avem în cabinet și clienții sunt mulțumiți. Dar, dacă ești o persoană activă, care are multe drumuri de făcut șă trecerea de la rece la cald este destul de deasă în cazul tău, lentilele de contact îți pot veni în ajutor. Aplicate direct pe globul ocular, acestea nu se aburesc și astfel tu ai mai mult confort indiferent de temperatura de afară.

Lentile de contact pe baza unui top lunar

Ai mers la medicul oftalmolog și ți-a fost prescrisă o pereche de lentile de contact? Nu știi ce alegere să faci, deoarece majoritatea sortimentelor de accesorii optice au proprietăți tehnice similare? Ei, iată, acum avem oportunitatea de a-ți prezenta un criteriu fundamental în alegerea celor mai bune articole medicale optice. Este vorba de un top lunar al lentilelor de contact, care cuprinde mărcile favorite ale utilizatorilor de lentile de contact.

Primul loc al clasamentului este ocupat de lentilele ACUVUE® OASYS 6 buc, lentile lunare sferice, ce corectează cu succes miopia și hipermetropia. ACUVUE® OASYS sunt lentile de contact noi cu purtare saptamanala marca Jonhson & Jonhson. Ele sunt fabricate din Senofilcon A și în plus îmbogățit cu un agent de hidratare intern Hydraclear, care combina perfect beneficiile materiale hidrogel si silicon hidrogel. Ele sunt concepute pentru a menține ochii hidratati și proaspati.Transmisibilitatea crescută a oxigenului permite ochilor sa respire natural întreaga zi, iar tehnologia Hydraclear Plus, ce presupune existenta unui agent intern de hidratare, face ca lentilele sa-si păstreze calitățile pe toata perioada de purtare a acestora, oferind astfel un confort sporit utilizatorului. Datorita ancestor calitati, lentilele ACUVUE® OASYS pot fi purtate zilnic cu inlocuire la 2 saptamani sau chiar extins (zi și noapte) cu inlocuire saptamanala. Lentilele protejează aproape complet ochii împotriva razelor UVA și UVB. Acestea au un marcaj care ajuta utilizatorii noi sa le folosească mai ușor.

Locul secund revine lentilelor #bioview Monthly. Lentilele de contact #bioview Monthly sunt accesorii oftalmologice de ultimă generație, care au la bază complexul tehnologiei inovatoare și al materialului îmbunătățit. Acestea sunt lentile care susțin funcționarea sănătoasă a ochiului uman, asigurând un standard înalt de calitate a confortului din timpul utilizării și o vedere la o înaltă rezoluție, atât pentru persoanele cu deficiențe de vedere la privirea de aproape, cât și pentru cele cu probleme de vedere la privirea la distanță.

Pe locul al treilea se clasează lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day, care oferă niveluri remarcabile de confort și claritate, utilizând tehnologia patentată HydraLuxe pentru a reduce simptomele de ochi obosiți și uscați.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati