Prezentare top lentile de contact Septembrie 2023

1

 • ACUVUE OASYS® sunt lentile de contact de contact cu înlocuire bi-lunară ce fac parte din familia Johnson & Johnson, renumit producator din industria cosmeticilor și din industria oftalmologică destinată fabricării articolelor optice. Aceste lentile sunt echipate cu filtru protector UVA și UVB. Prin urmare, una dintre beneficiile demne de evidențiat a acestei mărci de accesorii medicale oftalmologice se reflectă în capacitatea acestor produse de a bloca peste 98% din radiațiile ultraviolete dăunătoare UVB și până la 86% din radiațiile UVA. Un al beneficiu al acestei mărci de lentile de contact este asigurat prin tehnologia modernă Hydraclear asigură un confort maxim de utilizare și un nivel ridicat de hidratare. Produsele vin ambalate în cutii a căte 6 bucăți, care sunt destinate utilizării continue. O pereche de lentile poate fi purtată până la 2 săptămâni maxim.
Verifică

2

 • Acestea sunt un set de lentile lunare care satisfac toate cerințele și se pliază pe nevoile zilnice ale tale: confort, vedere la standarde ridicate, pret accesibil oricăror buzunare și, mai ales hidratare modernă și delicată a ochilor. Printre avantajele lentilelor #bioview Monthly se numără:
  • permeabilitatea deosebit de ridicată a oxigenului de 187.5 asigură confortul de a purta toata ziua și face lentilele imperceptibile pe ochi;
  • procentul inalt de hidratare la nivel de 47% garantează mentinerea ochilor hidratati pe parcursul zilei, chiar și în timpul orelor lungi de lucru la calculator;
  • culoarea albastră a lentilelor facilitează aplicarea acestora;
  • filtrele UVA și UVB asigură o protecție eficientă împotriva efectelor dăunătoare ale luminii solare;
  • flexibilitate ridicată (modulul Young) asigură o potrivire perfectă a lentilei pe ochi, garantând în același timp rezistență la rupere;
  • unghiul de contact mic la nivelul de 14° protejează suprafața corneei împotriva - deteriorării;
  • materialul de înaltă calitate, combinat cu o structură modernă a lentilelor, asigură o acuitate vizuală maximă.

  De aceea, îți recomandăm aceste lentile lunare dacă vrei să beneficiezi de un confort de calitate la un cost redus sau dacă petreci mult timp în fața calculatorului.

Verifică

3

 • Air Optix® Plus HydraGlyde® 6 buc. sunt primele și singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectată astfel încât lentilele să asigure o umiditate de suprafață care sa fie menținută pe toată durata zilei. Lentilele au capacitate de a asigura o permeabilitate de oxigen de cinci ori mai mare decât convenționalele lentile din hidrogel de joasă Dk/t. Tehnologia unică SmartShield oferă protecție împotriva contaminarii, ajută la protejarea de murdărie a lentilei, de exemplu, resturi de produse cosmetice și creme de maini. Dintre avaantajele acestor categorii de lentile din familia Alcon se pot aminti:
  • dau ochilor un aspect mult mai sănătos și mai strălucitor,
  • suprafața de hidratare este extinsă, comparativ cu celelalte mărci similare,
  • purtarea se poate face ocazional, alternativ cu ochelarii de vedere sau timp de șapte zile în condiții de securitate sporită, fără a fi necesară curațarea și îngrijirea lor zilnică.
Verifică
4

ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 buc. sunt un set de lentile lunare destinate persoanelor diagnosticate cu astigmatism și care au nevoie de hidratare suplimentară a ochilor și protecție sporită contra acțiunii agresive a radiațiilor ultraviolete. De asemenea, sunt indicate și persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului și au de suferit de pe urma uscăciunii oculare. Sunt lentile torice bi-lunare, a căror principală proprietate este accea de a inhiba dezvoltarea oricărei afecțiuni oculare. Imaginea focalizată va fi mai clară ca niciodată. Sunt ambalate în cutii cu câte 6 bucăți, extrem de portabile. Pot fi transportate cu ușurință în valiza de vacanță, chiar dacă ești o persoană ce călătorește foarte mult cu avionul.

Verifică
5

Adori combinația între caracteristicile lentilelor convenționale și cele ale lentilelor moderne? Atunci lentilele Biofinity ce vin ambalate în cutii de 6 bucăți, sunt exact produsele de care ai nevoie. Aceste lentile lunare asigură un nivel rezonabil de hidratare, atât pentru cei care suferă de astigmatism, cât și pentru cei care suferă de hipermetropie.

Tehnologia unică AQUAFORM garantează o hidratare perfecta a ochilor tăi, pe parcursul întregii zile, indiferent că ești o fire sportive și alergi continuu prin parc, fie că esti pasionat de lectură sau lucrezi la calculator. Biofinity sunt create utilizând material hidrofil modern, de către CooperVision, de aceea permeabilitatea oxigenului este mai mare decât media celorlalte lentile convenționale.

Verifică
6

PureVision® 2 HD 6 buc. - lentile marca Bausch&Lomb, sunt preferate de către pacienți datorită proprietăților lor tehnice, care le fac ușor de întrebuințat. Sunt încadrate în categoria de lentile sferice lunare care aduc purtătorilor ultimele inovații în tehnologia lentilelor de contact, prin introducerea High Definition Optics. HD Optics. Aceasta oferă o vedere extrem de clară, reducând halourile sau reflexiile supărătoare. Sunt fabricate pe bază de material hidrofil de tip balafilcon A,care prezintă un conținut de apă de 36 %, tocmai potrivit pentru a asigura o permeabilitate convenabilă a oxigenului. PureVision 2 HD sunt proiectate pentru a fi purtate, zi de zi, timp de o luna. După îndepărtarea acestora, se recomandă dezinfectarea lor și plasarea într-un recipient special pentru lentile, umplut cu soluție pentru îngrijire lentile de contact. Datorită faptului că fac parte din categoria de lentile lunare, versiunea ambalată în cutii cu câte 6 bucăți este preferată de către utilizatorii lentilelor PureVision 2 HD prin prisma costului mai scăzut, comparativ cu versiunea ambalată în 3 bucăți.

Verifică
7

Air Optix Night & Day Aqua 6 buc. sunt o prezență extrem de plăcută și, în același timp, surprinzătoare, în topul nostru datorită particularităților ce le deosebesc de alte modele de lentile de contact prin faptul că pot fi utilizate, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Air Optix Night & Day Aqua se înscriu în topul articolelor optice de ultimă generație. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, Lotrafilcon A, ceea ce înseamnă că furnizează oxigen până la 6 ori mai mult decât alte lentile din hidrogel - nu numai în timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci când utilizatorii dorm. La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizează sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorită suprafeței lor interioare asferice, lentilele asigură o potrivire perfectă pentru majoritatea utilizatorilor. Ele conțin o nuanță albastră și un ghid de marcare a pentru a facilita buna lor manevrabilitate de către pacienții începători.

Verifică
8

Lentilele de contact #bioview Daily sunt încadrate în categoria articolelor medicale optice de unică folosință. Acest aspect înseamă că sunt destinate, îndeosebi, celor care nu adoră procesul riguros de îngrijire zilnică a lentilelor de contact. Sunt lentile moderne și confortabile din generația a treia, care au fost concepute pentru a satisface exigențele celor mai pretențioși utilizatori ai accesoriilor medicale moderne ce sunt în căutarea unor soluții care să le ofere un confort extraordinar și o vedere clară.

Tehnologia Olifilcon B stă la baza lentilelor, pe lângă materialul inovator din silicon hidrogel, datorită căruia #bioview Daily a atins cel mai înalt nivel de confort de utilizare și oferă o vedere de înaltă definiție. Lentilele se ajustează imediat pe ochi datorită utilizării unui material flexibil și moale, se adaptează instantaneu la forma individuală a ochiului și rămân nedetectabile pentru oricare dintre noi pe parcursul utilizării.

Verifică
9

DAILIES® AquaComfort Plus® 30 buc. sunt o gamă de lentile de contact de unică folosință ce sunt fabricate sunt umbrela producătorului americano-elvețian de lentile de contact Alcon. Principalele beneficii furnizate de această marcă de lentile zilnice sunt:

 • asigură o hidratare intensă a ochilor, ceea ce înseamnă că lentilele garantează un nivel optim de umiditate a ochilor pe parcursul unei zile intregi. Acestea împiedică uscarea excesivă a membranelor mucoase şi previn iritațiile. Ele sunt, extrem de apreciate de oameni cu ochi sensibili.
 • oferă purtătorilor săi o vedere clară asupra imaginilor, astfel încât să te poți bucura de avantajele purtării lentilelor de contact în fiecare zi.
 • nu necesită îngrijire zilnică, așa că le poți lua cu tine oriunde: în vacanță, la locul de muncă, atunci când practici sportul tău preferat, la plimbarea prin parc, deoarece sunt ambalate în cutii extrem de portabile, care încap foarte ușor în cutia ta.
 • se adaptează imediat particularităților anatomice ale ochilor fiecărui pacient.
 • sunt ușor manevrabile, chiar și de către începători, deci riscurile legate de manevrarea lor greșită sunt extrem de reduse.
Verifică
10

Lentilele Biofinity® Toric sunt recomandate pentru portul zilnic, cu frecvență de înlocuire lunară. Aceste lentile încorporează tehnologia revoluţionară Aquaform, datorită căreia ochii primesc mai mult oxigen și lentila menține umiditatea naturală, senzația fiind una de confort și prospețime pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Materialul este acum, mult mai rezistent la deshidratare și la depunerile proteice. Lentilele dispun de un design optimizat pentru o orientare mai stabilă și viziune impecabilă, imediat de la aplicare. Pentru uzul extins, de până la 7 zile/6 nopți consecutiv, vă sfătuim să cereți sfatul medicului specialist!

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI LUNAR AL LENTILELOR DE CONTACT PE LUNA SEPTEMBRIE

Toamna, schimbările de temperatură și condițiile meteo pot avea un impact asupra sănătății ochilor, de aceea este important să acordăm o atenție specială igienei și protecției oculare în acest sezon. Iată câteva sfaturi pentru a avea grijă de ochii tăi toamna:

Protejeaza-ti ochii de vânt și ploaie!

Vântul puternic și ploaia pot provoca iritații ale ochilor. Atunci când este necesar, poartă ochelari de soare cu lentile polarizate pentru a te proteja împotriva vântului și pentru a reduce strălucirea reflectată de pe suprafețe umede.

Menține hidratarea!

Toamna, umiditatea aerului scade, ceea ce poate duce la ochi uscați și iritați. Folosește picături oftalmice lubrifiante pentru a menține ochii bine hidratați, mai ales dacă petreci mult timp în spații încălzite sau expus vântului rece.

Utilizează ochelari de protecție!

Dacă te implici în activități care pot pune ochii în pericol, cum ar fi grădinăritul sau tăierea lemnelor, poartă ochelari de protecție. Aceștia te vor ajuta să previi leziunile oculare cauzate de particule sau obiecte zburătoare.

Menține o dietă sănătoasă!

O alimentație bogată în nutrienți, cum ar fi vitamina A, C și E, zincul și acizii grași omega-3, poate contribui la menținerea sănătății ochilor. Consumă alimente precum morcovi, spanac, somon și nuci, care sunt benefice pentru vedere.

Protejeaza-ti ochii de radiația UV

Razele ultraviolete (UV) pot afecta ochii în orice anotimp. Chiar și în zilele înnorate, protejeaza-ti ochii purtând ochelari de soare cu protecție UV pentru a reduce riscul de daune cauzate de radiația solară.

Evită obiceiurile nocive!

Renunță la fumat și limitează expunerea la fumul de țigară sau la alte substanțe iritante, deoarece acestea pot crește riscul de boli oculare.

Planifică examene oculare regulate!

Vizitele regulate la oftalmolog sunt esențiale pentru a verifica sănătatea ochilor și pentru a depista orice probleme în stadiile incipiente. O examinare oculară poate identifica afecțiuni precum glaucomul, cataracta sau degenerescența maculară.

Evită să stai prelungit în fața ecranelor!

Dacă lucrezi la computer sau folosești dispozitive electronice, respectă reguli de igienă oculară, cum ar fi regula 20-20-20 (fă o pauză la fiecare 20 de minute, privește ceva la 20 de picioare distanță timp de 20 de secunde). Respectând aceste sfaturi simple, poți avea grijă de sănătatea ochilor tăi toamna și păstra o vedere sănătoasă pe termen lung. Este important să nu neglijezi sănătatea ochilor și să consulți un specialist în cazul în care apar orice simptome neobișnuite sau disconfort ocular.

Curatarea corecta a lentilelor de contact

Curatarea corectă a lentilelor de contact este esențială pentru menținerea sănătății ochilor și pentru a evita infecțiile sau disconfortul. Iată un ghid pas cu pas pentru a curăța lentilele de contact corect.

Spală-te pe mâini

Începe întotdeauna spălându-ți bine mâinile cu săpun și apă, apoi usucă-le cu un prosop curat sau cu un șervețel fără fir.

Pregătește zona de lucru

Asigură-te că ai o suprafață curată și plană pentru a lucra cu lentilele tale. Poți folosi o oglindă pentru a vedea mai bine și pentru a evita scăparea lentilelor.

Scoate lentilele de contact

Cu degetul arătător și degetul mijlociu, prinde ușor lentila pe care vrei să o cureți și scoate-o din ochi. Folosește mișcări ușoare și delicate.

Clătește lentilele

Folosește o soluție salină sau soluția de curățare recomandată de medicul tău pentru a clăti lentilă. Pune lentila în palmă și adaugă câteva picături de soluție. Apoi folosește vârful degetului arătător pentru a masa lentila ușor timp de câteva secunde. Acest proces ajută la îndepărtarea depunerilor.

Curăță etuiul lentilelor

Dacă folosești un etui pentru lentile, spală cu soluția de curățare și lasă-l să se usuce la aer. Este important să menții și etuiul curat pentru a preveni contaminarea lentilelor.

Stocare și dezinfectare

Plasează lentila în etuiul corespunzător și adaugă soluție de dezinfectare. Asigură-te că lentila este complet acoperită cu soluție de dezinfectare și închide bine capacul etuiului. Lentilele de contact trebuie păstrate în soluția de dezinfectare potrivită timp de cel puțin 4 ore sau conform instrucțiunilor produsului.

Reintroducerea lentilelor

După ce lentilele au fost dezinfectate și sunt gata de purtat, spală-ți din nou mâinile și clătește bine. Scoate lentila din etui și asigură-te că este curată. Apoi așează pe vârful degetului arătător și folosește degetul mare al celeilalte mâini pentru a-ți ține pleoapele deschise. Plasează lentilă cu grijă pe ochi și închide pleoapele lent. Păstrează ochii închiși timp de câteva secunde pentru a permite lentilei să se așeze corect.

Urmează recomandările medicului

Fiecare tip de lentilă poate avea instrucțiuni specifice pentru curățare și întreținere. Urmează întotdeauna recomandările medicului sau producătorului de lentile de contact. Este important să fii atent și să nu folosești niciodată apă de la robinet sau saliva pentru a curăța lentilele, deoarece aceste lichide pot conține bacterii sau alte particule care pot provoca infecții oculare. Dacă ai nelămuriri sau probleme în legătură cu întreținerea lentilelor de contact, consultă medicul oftalmolog sau optometristul tău pentru sfaturi suplimentare.

Topul lunar al lentilelor de contact

ACUVUE® OASYS 6 buc. este o marcă consacrată de lentile de contact lunare care ajuta la formarea unei vederi impecabile, de o claritate excepțională. ACUVUE® OASYS fac parte de categoria de lentile de contact de ultimă, fabricate din hidrogel, un material de siliciu (Senofilcon A), de către celebrul concern american Johnson & Johnson. Producătorul pune în aplicare tehnologia Hydraclear PLUS și Hydraclear, ingredientul saturat care îți asigură confortul pe tot parcursul zilei, chiar și în cazul în care aerul din interior este uscat, cald și nu confortabil pentru ochii noștri.

Pe locul secund se clasează lentilele #bioview Monthly 6 buc., care îmbină calitatea cu grija pentru protecția și sănătatea ochilor tăi. Lentilele #bioview Monthly sunt o soluție ideală pentru persoanele care se confruntă cu tulburări ale sacului lacrimal. Nivelul ridicat de umiditate asigură că lentilele sunt rezistente la uscare, ceea ce vă permite să evitați fenomenul unui ochi uscat.

Lentile Air Optix PLUS HydraGlyde 6 buc. încheie podiumul lunii septembrie. Lentilele Air Optix plus HydraGlyde fac parte din familia lentilelor de contact lunare. Ele se remarca prin capacitatea de hidratare îndelungată, dar și prin protectia impresionantă împotriva diferitelor depuneri, rezultate spre exemplu în urma utilizarii produselor de make-up sau de ingrijire personală.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati