Topul soluții îngrijire lentile Decembrie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • Soluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

    Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
4

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
5

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
6

solutie Easy SeptSoluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.

Verifică
7

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
8

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică
9

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
10

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - DECEMBRIE 2022

Te-ai gandit cum ai rezolva mai ușor problema simptomelor neplăcute asociate cu ochii uscați, înroșiți și uscați? Credem că inivațiile de ultimă generație reprezintă asul din mânecă pentru tine, mai ales că ai la dispoziție o serie de metode pentru a purta lentilele în deplinp sigurață. Iar una dintre soluțiile și, totodată, inivațiile secolului al XXI-lea în materie de oftalmologie și lentile de contact constă în apariția soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact.

Ce sunt acestea?

În opinia specialiștilor în oftalmologie, soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact sunt definite drept accesorii indispensabile care servesc la procesul de îngrijire, curățare, clătire și depozitare a accesoriilor oftalmologice.

Cum este posibil acest lucru?

Răspunsul la întrebare îl vei afla foarte simplu. Funcționarea soluțiilor de îngrijire va fi înțeleasă în contextul în care acestea au o multiplă întrebuințare: curăță, dezinfectează și ajută la păstrarea lentilelor în cele mai multe condiții. Curățarea și întreținerea lentilelor de contact este necesară pentru îndepărtarea secrețiilor, a mucusului și a depozitelor ce se prind de lentilă pe toată durata putării. Dezinfectarea se face cu scopul de a înlătura germenii dăunători. Există un proces special pentru întreținerea lentilelor de contact care trebuie respectat pas cu pas. Nerespectarea tuturor regulilor de îngrijire poate duce la dezvoltarea unor infecții oculare grave.

Când trebuie curățate lentilele de contact

În privința îngrijirii și respectării stricte a procesului de curățare a lentilelor de contact, experții recomandă, cu fermitate, momentul de dinainte de culcare, având în vedere fapul că atunci articolele medicale oftalmologice sunt îndepărtate și depuse spre păstrare în recipiente speciale dedicate.

Ce se întâmplă cu suprafața lentilelor în timp ce le porți?

Pe durata purtării, lentilele de contact captează o serie de factori din atmosferă precum praf, polen și alți alergeni. Aceștia au un efect dur asupra ochilor și provoacă iritații puternice. Ochiul are proprietăți naturale de curățare, ce se găsesc în lacrimi. Lentilele de contact, în schimb, funcționează ca un fel de barieră care atrage impuritățile ce în mod normal s-ar depune pe ochi și ar fi curățate în mod natural, cu excepția că acestea rămân acolo și necesită o curățare specială.

Produse necesare curățării lentilelor de contact

Potribit recomandărilor medicale în vigoare, următoarele produse sunt necesare curățării aricolelor optice:

  • lenscase pentru depozitarea și curățarea lentilelor de contact;
  • soluție multifuncțională pentru curățare și dezinfectare;
  • soluție pe bază de Peroxid, pentru îndepărtare a proteinei (după caz).

Alegerea soluției de care ai nevoie

O sumedenie de sortimente de soluții destinate îngrijirii lentilelor de contact sunt disponibile în clinicile oftalmologice și în farmacii, dar și pe site-urile dealerilor autorizați, precum Optilen. În viziunea experților noștri, alegerea corectă a soluției de îngrijire a lentilelor de contact va fi înfluențată de un cumul de criterii. Pe piașă, există două sortimente, sisteme de îngrijire a lentilelor de contact: soluțiile multifuncționale și soluțiile pe bază de peroxid de sodiu.

Soluțiile multifuncționale

Soluțiile multifuncționale au o dublă utilitate: curăță și dezinfectează lentilele de contact. Acestea sunt concepute pentru a acționa printr-o simplă clătire, eliminând necesitatea de a freca mecanic lentilele.

Cu toate acestea, cercetările recente sugerează faptul că frecarea lentilelor după umezirea lor cu soluție multifuncțională oferă eficiență mai mare. Din acest motiv, mulți specialiști în îngrijirea ochilor recomandă să adăugați o perioadă scurtă de frecare mecanică a lentilelor de contact de 10 secunde, ca parte a regimului de curățare cu soluții multifuncționale. Pentru persoanele cu ochii uscați, au apărut și soluțiile multifuncționale ce conțin și lacrimi artificiale, pentru o mai bună lubrifiere a lentilelor.

Soluțiile pe bază de Peroxid oferă o dezinfectare eficientă și completă a lentilelor de contact. Aceste soluții nu conțin conservanți și sunt adesea recomandate purtătorilor de lentile de contact sensibili la conservanți.

Folosirea acestui tip de soluție presupune lăsarea lentilei într-un lenscase special, timp de minimum 8 ore, perioadă în care lentilele nu pot fi folosite. După această perioadă, lentila trebuie clătită cu o soluție multifuncțională, apoi aplicată pe ochi. Alegerea celei mai bune soluții de întreținere nu este o decizie pe care trebuie să iei singur/ă. Adresează-te medicului tău oftalmolog pentru a-ți recomanda soluția care se potrivește lentilor pe care le porți.

Indiferent de tipul de soluție pentru care optezi, îți sugerăm cu căldură să respecți pașii elementari pentru curățarea corectă a lentilelor: spălarea cu atenție pe mâini, clătirea, dezinfectarea cu grijă a lentilei și depozirarea cu atenție în lenscase pe toată durata nopții. Astfel, dimineața vei avea parte de o pereche proaspătă, ca nouă de lentile.

Topul lunar al soluțiilor de îngrijire

Referitor la soluțiile pentru lentilele de contact, un aspect care poate îți stârnește interes este topul lunar al acestora, un barometru pentru opțiunile tale ulterioare.

Primul loc al podiumului pe luna decembrie revine mărcii Clean Active Premium XXL, o marcă abonată fotoliului de lider în topul nostru. Clean Active este mai mult decat o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrjire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clatire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borat de sodium, dar și apa purificată sterila. Profită la maxim de beneficiile oferite de noua formulă revoluționară, fără aditivi abrazivi și uscati! Te invitam să încerci și să devii parte la extraodinarul experiment, Clean Active Premium, dacă îți dorești ca acțiunea de curațare să aibă un efect mai puternic și de mai lungă durată! Soluțiile pentru ingrijirea lentilelor de contact, Clean Active, sunt disponibile în recipiente de 100 ml dar și în varianta mega, de 600 ml.

Locul al doilea este ocupat de Opti-Free® PureMoist®, o marcă de soluții cu baza de hidratare HydraGlyde ce asigură umiditatea lentilelor și le hidratează pe tot parcursul zilei, de la aplicarea până la înlăturarea lor de pe ochi. Dezinfectare eficientă se face cu ajutorul formulei revoluționare POLYQUAD® și ALDOX®. Această formulă unică dezinfectează toate tipurile de lentile de contact moi, chiar și cele din silicon-hidrogel. Acționează împotriva microorganismelor dăunătoare, inclusiv bacterii, ciuperci și acanthamoeba.

Ultimul loc al top trei revine ReNu Multiplus 500 ml, care este o soluție multifuncțională pentru lentile, care permite îngrijirea zilnică a acestora. Este folosit pentru clătirea, curățarea, dezinfectarea, depozitarea, hidratarea și îndepărtarea depozitelor de proteine. Toate acestea sunt închise într-o sticlă mică, de 500 ml. Intrați într-o dimensiune complet nouă a îngrijirii zilnice a lentilelor cu soluția ReNu Multiplus 500 ml.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati