Topul soluții îngrijire lentile Ianuarie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Boston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.
Verifică

3

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
5

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
6

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
8

solutie ReNu MPS 360 mlEste o soluție multifuncțională care curăță, clătește, dezinfectează, hidratează, înlătură depozitele de proteine și poate fi folosită pentru stocarea lentilelor de contact. Este produsă de Bausch and Lomb și este destinată persoanelor cu ochi sensibili. ReNu MPS Multi-Purpose Solution se încadrează în categoria de soluții izotonice tampon aseptice. Aceasta este concepută pentru utilizarea zilnică și menținere a tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IANUARIE 2022

Multe dintre problemele de vedere pot fi corectate cu ajutorul lentilelor de contact. Mici, practice și estetice, acestea iau locul ochelarilor clasici și te ajută să vezi lumea până în cele mai mici detalii. Spre deosebire de purtarea unor ochelari de vedere, în cazul lentilelor trebuie să acorzi un grad mai ridicat de atenție și să respecți sfaturile specialiștilor pentru rezultate optime. Astfel, pe site ți-am pregătit o gamă variată de soluții multifuncționale de îngrijire și curățate de la cele mai cunoscute branduri: Biotrue, Acuvue, Opti-Free sau ReNu Multiplus.

Importanţa soluţiilor de îngrijire a lentilelor de contact

Aceste soluții sunt special concepute pentru a elimina bacteriile de pe suprafețe, asigurând un contact fără probleme cu ochii. În acest fel, se limitează apariția infecțiilor la nivelul vederii care pot ajunge la complicații grave.

Beneficiile soluţiilor

În primul rând, contribuie la formarea unui mediu steril în momentul în care nu porți lentilele și le păstrezi în suportul special creat pentru acestea. De asemenea, grație substanțelor care stau la baza soluțiilor, lentilele tale își vor păstra din calitate pentru o perioadă îndelungată de timp, vorbind aici despre flexibilitate, finețe și aspect. Pe scurt, aceste soluții garantează confort pe tot parcursul zilei.

Fie ca folosesti lentile de contact clasice sau lentile de contact colorate colorate, asigură-te că folosești o soluție special concepută pentru nevoile tale. În acest fel, nu îți vei pune în pericol vederea, iar lentilele tale vor fi tot timpul sterile, umede și ușor de aplicat. Acest ritual se va integra de minune în rutina ta de zi cu zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Soluţii pentru ochii sensibili?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor purtătorilor lentilelor de contact constă în faptul că aceaste soluţii destinate îngrijirii lentilelor de contact sunt sau nu potrivite şi persoanelor care au ochii sensibili. Ei, bine, răspunsul la această întrebare este unul pozitiv. Iată de ce? Fie ca folosesti lentile de contact clasice sau colorate, asigură-te că folosești o soluție special concepută pentru nevoile tale. În acest fel, nu îți vei pune în pericol vederea, iar lentilele tale vor fi tot timpul sterile, umede și ușor de aplicat. Acest ritual se va integra de minune în rutina ta de zi cu zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Protecţie împotriva contaminărilor şi bacteriilor

Orice marcă de soluţie multifuncţională este îmbogățită cu poloxamină - un ingredient activ de înaltă suprafață, care elimină eficient grăsimea, depozitele și contaminarea mediului și lasă lentilele impecabile, curate și gata pentru refolosire. Totodată, soluția lentilelor permite eliminarea minuțioasă a microorganismelor dăunătoare pentru ochi. Acest lucru se datorează compoziției îmbogățite cu Dymed, sigur pentru ochi, dar ucigaș bacterian certificat clinic.

Când nu poţi folosi o soluţie lentile de contact?

Ei bine, contraindicaţiile vizând folosirea lentilelor de contact sunt minime, în sensul că este sunt interzise doar persoanelor care dezvoltă reacţii alergice severe la una dintre componentele produsului.

Selecţia soluţiei potrivite pe baza topului

Dacă intenţionezi să schimbi marca de lentile de contact, sau, pur si simplu, să achiziţionezi un nou tip de produs, recomandat ar fi să apelezi la un top al soluţiilor de îngrijire lentile de contact şi să cercetezi amănunţit.

Locul întâi este ocupat de către soluția Clean Active Premium XXL, deja o marcă obișnuită cu să fie plasată în vârful ierarhiei. Clean Active este o soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică. Soluția are în compoziție hialuronat de sodiu, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Soluția Clean Active, disponibilă în sticluțe de 600 ml, se remarcă prin următoarele proprietăți:

  • menține ochii umezi, hidratați și previne uscarea încomodă;
  • ajută la procesul de vindecare accelerate;
  • prelungește viața lentilelor de contact;
  • prezintă o compoziție îmbunătățită, principalele substanțe active conținute sunt hialuronatul de sodiu și polyquaternium.

Locul al doilea este ocupat, suprinzător, având o ascensiune fulminantă, de soluţia de îngrijire Boston Simplus. Lichid de îngrijire multifuncțional pentru curățarea lentilelor de contact dure. Formează un strat pe suprafața lentilelor, menținând o hidratare îmbunătățită a lentilelor pe tot parcursul zilei. Special concepută pentru lentilele de contact dure, permeabile la gaze, din acrilat de fluorosilicon și acrilat de silicon.

Soluția multifuncțională Boston Simplus îndepărtează proteinele și lipidele de pe suprafața lentilelor și elimină chiar și depunerile dificile. Această soluție poate fi utilizată și pentru clătirea lentilelor de contact. Această operațiune îndepărtează depunerile de suprafață desprinse de pe lentilă. Componenta multipolimerică formează un strat pe suprafața lentilelor de contact, facilitând plasarea acestora pe ochi și asigurând o umezire uniformă și îmbunătățită. Agentul de umezire patentat menține umectabilitatea lentilelor de contact. Formula este formulată pentru a avea un efect calmant asupra ochilor. Această soluție este eficientă atât pentru curățare, cât și pentru dezinfectare, fără a deteriora ochii atunci când sunt introduse lentilele de contact!

AOSept Plus cu HydraGlyde este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moin şi se claseayă pe locul al treilea al topului lunii ianuarie 2022. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC. Agentul de hidratare HydraGlyde aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Aşadar, în procesul de îngrijire şi întreţinere a lentilelor de contact, este eficient să ai asupra ta un aliat de nadejde care să cureţe, să dezinfecteze, să hidrateze şi să îndepărteze, delicat, toate depunerile proteice.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati