Topul soluții îngrijire lentile Ianuarie 2024

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml - este o gamă de soluție multifucționalăâ destinată curățării și dezinfectării lentilelor de contact aparținând mărcii Alcon. Soluția are în compoziție o substanță activă pe bază de peroxid de sodiu care acționează delicat în vederea neutralizării și distrugerii microorganismelor. În acest fel, ochii tăi vor fi protejați de efectul nociv al infecțiilor bacteriene sau virale, în timp ce persoanele suferinde de alergii oculare vor fi păzite de actiunea agresivă a factorilor alergeni.

Verifică

3

  • Avizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

    • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
    • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
    • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică
4

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
5

solutie Avizor Unica Sensitive Duo PackAvizor Unica Sensitive Duo Pack 2 x 350 ml - soluție universală pentru pacienții cu ochii sensibili, pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru noua generație de lentile de contact, din silicon hidrogel. Curață si dezinfectează lentilele in timp ce umezește și protejează ochiul. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentratii de conservanți, face ca AVIZOR UNICA SENSITIVE să fie o optiune de luat în calcul.

Verifică
6

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 360 mlReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.

Verifică
8

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
9

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
10

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI PE LUNA IANUARIE 2024 AL SOLUTIILOR DE INGRIJIRE A LENTILELOR DE CONTACT

În călătoria noastră cotidiană, avem nevoie de o vedere clară și confortabilă pentru a ne bucura de fiecare moment în mod complet. Pentru mulți, solutiile de lentile de contact reprezintă versiunea perfectă pentru a obține acest echilibru între claritatea vizuală și confortul de lungă durată. Iată topul celor mai vândute solutii de lentile de contact care satisfac aceste cerințe esențiale.

Soluțiile de ingrijire pentru lentilele de contact: esențiale pentru ochi sănătoși

Lentilele de contact au devenit o alegere populară pentru corectarea vederii, oferind o alternativă convenabilă și confortabilă față de ochelarii tradiționali. Însă, pentru a menține sănătatea oculară și pentru a prelungi viața utilă a lentilelor, este esențial să folosiți soluții de îngrijire adecvate. Aceste soluții sunt special formulate pentru a curăța, dezinfecta și hidrata lentilele de contact, oferind o experiență de purtare sigură și confortabilă. Iată o privire mai atentă la rolul și beneficiile acestor soluții de îngrijire:

Curățare și dezinfectare

Soluțiile de îngrijire pentru lentilele de contact sunt concepute pentru a elimina reziduurile, bacteriile și alte impurități care se acumulează pe suprafața lentilelor. Curățarea și dezinfectarea regulate ajută la prevenirea infecțiilor oculare și menținerea unei igiene adecvate a lentilelor. Aceste soluții sunt formulare cu agenți antibacterieni și antifungici pentru a asigura o dezinfectare eficientă, protejând astfel sănătatea ochilor.

Hidratare și lubrifiere

Purtarea lentilelor de contact poate determina deshidratarea și uscarea ochilor, mai ales în medii cu umiditate scăzută sau în timpul activităților intense. Soluțiile de îngrijire sunt îmbogățite cu ingrediente hidratante și lubrifiante pentru a menține confortul ocular și pentru a preveni senzația de uscăciune și disconfort. Aceste soluții contribuie la menținerea nivelului optim de umiditate în lentile și la reducerea frecării între lentile și ochi.

Îndepărtarea proteinelor și lipidelor

Proteinele și lipidele din lacrimi pot forma depuneri pe suprafața lentilelor de contact, reducând transparența și confortul acestora. Soluțiile de îngrijire sunt formulate pentru a îndepărta eficient aceste depuneri, menținând lentilele curate și clare pentru o vedere optimă. Prin eliminarea proteinelor și lipidelor, soluțiile de îngrijire ajută la prevenirea iritațiilor oculare și a efectelor adverse asupra vederii.

Protecție împotriva iritațiilor și alergiilor

Unele persoane pot experimenta iritații sau alergii oculare în urma purtării lentilelor de contact. Soluțiile de îngrijire pot conține ingrediente speciale pentru a calma și proteja ochii sensibili împotriva iritațiilor și alergiilor. Aceste soluții sunt testate oftalmologic și sunt potrivite pentru utilizatorii cu sensibilitate crescută la anumite substanțe.

În concluzie, soluțiile de îngrijire pentru lentilele de contact sunt esențiale pentru menținerea sănătății oculare și pentru asigurarea unei experiențe de purtare confortabile și sigure. Alegerea unei soluții potrivite și respectarea recomandărilor de utilizare sunt cruciale pentru a asigura că lentilele dvs. rămân clare, curate și confortabile pe întreaga durată de purtare. Optând pentru produse de calitate, precum Clean Active Premium XXL, AOSept Plus cu HydraGlyde și Avizor Unica Sensitive, puteți avea încredere că ochii dvs. vor fi protejați și că viziunea dvs. va fi întotdeauna clară și confortabilă.

Topul lunar al solutiilor de ingrijire a lentilelor de contact

Topul lunar al solutiilor lentilelor de contact este ocupat de urmatoarele marci de solutii de ingrijire a lentilelor de contact. Iata ce tipuri de solutii se gasesc!

Clean Active Premium XXL 600 ml se bucură de un loc privilegiat în topul nostru, datorită performanței lor remarcabile în ceea ce privește curățenia și menținerea lentilelor de contact în cea mai bună formă posibilă. Cu o formulă special concepută pentru a îndepărta eficient depunerile de proteină și alte impurități, acest lichid de curățare face întreținerea lentilelor de contact o sarcină simplă și rapidă. Indiferent dacă ești un utilizator nou sau experimentat de lentile de contact, Clean Active Premium XXL este un partener de încredere pentru a menține ochii sănătoși și lentilele lor strălucitoare.

AOSept Plus cu HydraGlyde 360 ml ocupa locul al doilea in topul lunii ianuarie si este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție de curățare și dezinfectare avansată pentru lentilele lor de contact. Această soluție oferă o protecție de lungă durată împotriva bacteriilor și a altor agenți patogeni, asigurând o purtare sigură și confortabilă a lentilelor. Tehnologia HydraGlyde îmbunătățește confortul lentilelor de contact, menținându-le hidratate pe tot parcursul zilei. Cu AOSept Plus cu HydraGlyde, poți fi sigur că ochii tăi vor fi protejați și confortabili în orice situație.

Pentru cei cu ochi sensibili, Avizor Unica Sensitive 350 ml se claseaza pe locul si oferă o soluție delicată și eficientă pentru curățarea și îngrijirea lentilelor de contact. Formula sa blândă și non-iritantă asigură o purtare confortabilă și lipsită de disconfort, chiar și pentru cei cu ochi mai sensibili sau cu alergii. Cu Avizor Unica Sensitive, poți să te bucuri de claritatea și confortul pe care ți le dorești, fără să te confrunți cu iritații sau senzații neplăcute.

În concluzie, alegerea lentilelor de contact potrivite poate face o diferență semnificativă în experiența ta zilnică. Indiferent de preferințele tale și de nevoile tale individuale, există o varietate largă de opțiuni disponibile pe piață pentru a satisface fiecare cerință. Cu Clean Active Premium XXL, AOSept Plus cu HydraGlyde și Avizor Unica Sensitive, poți fi sigur că vei găsi lentilele de contact perfecte pentru tine, asigurându-ți astfel o vedere clară și un confort de neegalat în fiecare zi.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati