Topul soluții îngrijire lentile Iulie 2023

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Biotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.
Verifică

3

  • Soluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.
Verifică
4

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
5

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
6

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
8

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
9

solutie ACUVUE® RevitaLens® 100 mlEste o soluție multifuncțională de lentile de contact fabricată de Johnson și Johnson. Această soluție vă menține lentilele confortabile și curate și oferă o dezinfectare excepțională. Potrivit pentru toate tipurile de lentile de contact moi. Are proprietatea incredibila de a dezinfecta, curăța, clăti, elimina proteinele și hidratează lentilele. Când nu purtați lentilele, această soluție este utilizată și pentru depozitare. Este extrem de eficienta în eliminarea depozitelor și eliminarea germenilor și bacteriilor. În ciuda tuturor ingredientelor sale active, această soluție rămâne blândă pentru ochi, oferind purtătorilor confort și o senzație proaspătă în fiecare dimineață. Solutia obține cele mai bune rezultate atunci când este utilizat cu lentilele de contact din familia ACUVUE®.

Verifică
10

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IULIE 2023

Care este eficiența soluțiilor de îngrijire lentile de contact pe timpul verii?

Vara este anotimpul în care mulți dintre noi își petrec mai mult timp în aer liber, bucurându-se de soare, vacanțe la plajă și activități în natură. Pentru cei care poartă lentile de contact, această perioadă poate aduce cu sine unele provocări suplimentare în ceea ce privește îngrijirea corectă a acestora. Din acest motiv, este esențial să ai mereu la îndemână soluții de îngrijire adecvate, care să-ți asigure confortul și sănătatea ochilor pe tot parcursul verii.

Spălați-vă întotdeauna mâinile înainte de a manipula lentilele!

Acest lucru este esențial pentru a preveni transferul de bacterii și a asigura o manipulare igienică a lentilelor.

Utilizați o soluție adecvată de curățare și dezinfectare!

Folosiți întotdeauna soluția de îngrijire recomandată de medicul oftalmolog sau de producătorul lentilelor de contact. Asigurați-vă că lentilele sunt bine curățate și dezinfectate înainte de a le pune pe ochi.

Evitați expunerea prelungită la apă sau la medii cu apă!

Nu vă spălați niciodată lentilele cu apă de la robinet, deoarece aceasta poate conține bacterii sau microorganisme periculoase. Evitați și expunerea prelungită la apa de piscină, jacuzzi sau apa de mare, deoarece aceste medii pot afecta calitatea lentilelor.

Folosiți picături pentru ochi umede!

Vara, ochii pot deveni mai uscați din cauza vântului, a soarelui și a aerului condiționat. Utilizarea picăturilor pentru ochi umede poate ajuta la menținerea confortului atunci când purtați lentile de contact.

Purtați ochelari de soare cu protecție UV!

Pentru a proteja ochii de razele ultraviolete nocive ale soarelui, purtarea ochelarilor de soare cu protecție UV este importantă. Cu toate acestea, asigurați-vă că ochelarii de soare nu intră în conflict cu lentilele de contact pe care le purtați.

Evitați expunerea prelungită la soare și la nisip!

Vara, praful și nisipul pot intra sub lentile și pot provoca disconfort sau iritații. Folosiți ochelari de protecție sau ochelari de soare cu lentile non-prescrise pentru a vă proteja ochii în timpul activităților în aer liber.

Respectați programul de înlocuire a lentilelor!

Dacă utilizați lentile de contact lunare sau zilnice, respectați întotdeauna programul de înlocuire recomandat pentru a evita acumularea de depozite și pentru a asigura o vedere clară și confortabilă.

Ca atare, respectarea unor reguli stricte de igienă și îngrijire, asociate cu protecția ochilor împotriva factorilor externi cum ar fi soarele și apa, vă pot ajuta să mențineți eficiența lentilelor de contact în timpul verii și să vă bucurați de confort vizual pe tot parcursul sezonului. Este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul oftalmolog pentru sfaturi personalizate în funcție de tipul de lentile pe care le utilizați și de starea ochilor dumneavoastră.

Când să folosești soluțiile de îngrijire lentile de contact vara?

Soluțiile pentru lentile de contact trebuie folosite în mai multe etape ale îngrijirii lentilelor, indiferent de sezon. Iată momentele cheie în care trebuie să utilizați soluțiile pentru lentile de contact vara și în orice alt sezon:

Curățare și dezinfectare zilnică

În fiecare zi, înainte de a pune lentilele de contact pe ochi și după ce le-ați îndepărtat, trebuie să le curățați și să le dezinfectați folosind soluția recomandată de medicul oftalmolog sau de producătorul lentilelor. Acest lucru este valabil în orice sezon și este esențial pentru a elimina bacteriile, depozitele și particulele care pot adera la lentile.

Stocarea lentilelor

Dacă utilizați lentile de contact reutilizabile (lunare sau anuale), acestea trebuie păstrate într-o soluție de stocare adecvată. Este important să utilizați o soluție pentru stocare, nu apă sau alte lichide, pentru a menține lentilele hidratate și în condiții optime. Acest aspect este valabil în toate sezoanele.

Clătirea și curățarea

Uneori, poate fi necesar să clătiți lentilele cu soluție înainte de a le pune pe ochi, pentru a le îndepărta eventualele particule sau depozite. Acest lucru este important atunci când reveniți la lentilele de contact după expunere la elemente precum praf, nisip sau polen, ceea ce poate fi mai frecvent vara.

Hidratarea și reumplerea

Dacă simțiți că lentilele devin uscate sau disconfortabile pe parcursul zilei, puteți folosi picături de ochi umede recomandate pentru a rehidrata ochii și lentilele. Asigurați-vă că aceste picături sunt compatibile cu lentilele dvs. și urmați instrucțiunile producătorului.

În concluzie, utilizarea soluțiilor pentru lentile de contact este necesară în fiecare zi pentru a vă asigura că lentilele rămân curate, dezinfectate și confortabile, indiferent de sezon. Cu toate acestea, vara, este posibil să fie necesar să acordați o atenție specială îngrijirii pentru a evita expunerea prelungită la elemente precum praf, nisip și soarele puternic, care pot afecta confortul și sănătatea ochilor. Este întotdeauna indicat să urmați sfaturile medicului oftalmolog și să respectați instrucțiunile producătorului pentru lentilele și soluțiile dvs. specifice.

Topul soluțiilor de ]ngrijire a lentilelor de contact pe luna iulie 2023

Clean Active Premium XXL este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifunctionala. Formula unică - poloxamer și sodiu hialuronat ajuta la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact. Asigură:

  • Nivel ridicat de proprietăți hidratante - prin urmare, menține ochii umezi hidratati și previne uscarea incomodă.
  • Vindecare accelerată - păstrarea lentilelor în soluție accelerează procesul de regenerare și vindecare a microleziunilor. Gata cu ochii iritați și înroșiți!
  • Durată de viață extinsă pt lentile - hidratarea și dezinfectarea garantate de soluția de lentile garantează o durată de viață crescută a lentilelor. Deci, dacă alegeți să purtați lentile lunare, puteți fi siguri că le puteți folosi tot timpul descris.

Biotrue™ 300 ml este o inovație în domeniul îngrijirii oculare inspirată chiar din ochii tăi! Atunci când porți lentile de contact, viața de zi cu zi poate fi dură pentru ochii tăi. Într-o lume cu mai puține ore de somn și mai mult timp petrecut în fața calculatorului, este dificil să-ți menții ochii relaxați și hidratați, mai ales dacă porți lentile de contact. Biotrue face purtarea lentilelor mai ușoară pentru ochi, deoarece acționează în armonie cu ochii tăi.Formula Biotrue depășește limitele întreținerii clasice a lentilelor de contact, fiind prima soluție multifuncțională ce combină elemente de inovație bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare. Conține un lubrifiant ce se regăsește natural și în ochii tăi Are ph-ul egal cu cel lacrimilor sănătoase. Menține active anumite proteine benefice din lacrimile tale.

Soluția EasySept 360 ml ultimul loc al podiumului lunii iulie dezinfectează, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati