Topul soluții îngrijire lentile Iunie 2023

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Biotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.
Verifică

3

  • Soluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
6

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică
7

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
8

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
9

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică
10

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - IUNIE 2023

Vara este anotimpul în care mulți dintre noi își petrec mai mult timp în aer liber, bucurându-se de soare, vacanțe la plajă și activități în natură. Pentru cei care poartă lentile de contact, această perioadă poate aduce cu sine unele provocări suplimentare în ceea ce privește îngrijirea corectă a acestora. Din acest motiv, este esențial să ai mereu la îndemână soluții de îngrijire adecvate, care să-ți asigure confortul și sănătatea ochilor pe tot parcursul verii.

Îndepărtează particulele de praf și alergeni

În timpul verii, aerul poate fi mai încărcat cu particule de praf, polen și alergeni care pot intra în contact cu lentilele de contact și pot cauza iritații sau disconfort. Folosind soluții de curățare adecvate, poți îndepărta cu ușurință aceste particule nedorite și poți menține lentilele curate și clare.

Menține hidratarea ochilor

Temperaturile ridicate și expunerea la soare pot duce la deshidratarea ochilor, ceea ce poate provoca senzație de uscăciune și disconfort pentru cei care poartă lentile de contact. Soluțiile de îngrijire sunt concepute să mențină hidratarea optimă a lentilelor, permițând ochilor să rămână confortabili și hidratați pe tot parcursul zilei.

Protejează-ți ochii de bacterii și infecții

Vara, activitățile în aer liber și expunerea la apă (piscine, lacuri, mări) pot crește riscul de expunere la bacterii și microorganisme dăunătoare. Îngrijirea adecvată a lentilelor de contact cu soluții speciale de curățare și dezinfectare poate ajuta la prevenirea infecțiilor oculare și menținerea sănătății ochilor.

Evită acumularea de depozite

Vara, din cauza temperaturilor ridicate și a umidității, lentilele de contact pot fi mai susceptibile la acumularea de depozite de proteine, lipide și alte particule. Soluțiile de îngrijire special concepute pot ajuta la îndepărtarea acestor depozite, menținând astfel lentilele curate și sigure pentru purtare.

Asigură-te că ai mereu soluții de rezervă

În timpul vacanțelor și călătoriilor, poate fi dificil să găsești soluții de îngrijire potrivite, mai ales dacă ai nevoie de o marcă specifică sau un tip particular de soluție. Prin urmare, este recomandat să ai întotdeauna la îndemână o stocare adecvată de soluții de îngrijire a lentilelor de contact, pentru a te asigura că ai tot ceea ce ai nevoie pentru a menține igiena și confortul ochilor în orice moment.

Vara reprezintă o perioadă minunată pentru a te bucura de activități în aer liber, dar și pentru a acorda o atenție suplimentară sănătății ochilor dacă porți lentile de contact. Îngrijirea corectă a lentilelor este crucială pentru a preveni iritațiile, infecțiile și disconfortul și pentru a te bucura pe deplin de frumusețea sezonului estival. Cu soluțiile potrivite de îngrijire a lentilelor de contact, poți avea o vară plină de aventuri și fără griji legate de sănătatea ochilor.

Topul lunar al soluțiilor de îngrijire lentile de contact iulie 2023

Alegerea potrivită a mărcii de soluție de îngrijire a lentilelor de contact are la bază mai multe criterii, printre care și popularitatea. Fii active și informează-te din clasamentul disponibil în cadrul unui top lunar.

Clean Active Premium XXL 600 ml este o soluție pentru lentile de contact multifunctionala. Formula unică- poloxamer și sodiu hialuronat ajuta la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepărtarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Clean Active Premium poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact. Nivel ridicat de proprietăți hidratante - prin urmare, menține ochii umezi hidratati și previne uscarea incomodă.

  • Vindecare accelerată - păstrarea lentilelor în soluție accelerează procesul de regenerare și vindecare a microleziunilor. Gata cu ochii iritați și înroșiți!
  • Durată de viață extinsă pt lentile - hidratarea și dezinfectarea garantate de soluția de lentile garantează o durată de viață crescută a lentilelor. Deci, dacă alegeți să purtați lentile lunare, puteți fi siguri că le puteți folosi tot timpul descris.
  • Compoziție îmbunătățită - soluția Clean Active Premium oferă o îngrijire chiar mai bună a lentilelor, datorită compoziției îmbogățite în principal cu hialuronat de sodiu și poliquaternium.
  • Dezinfectarea profundă - utilizarea regulată a soluției de lentile vă permite să curățați temeinic lentilele - nu numai praful și murdăria, ci și de microorganisme și grăsimile dăunătoare. După câteva ore, lentilele sunt perfect curate și gata de a fi utilizate.

Biotrue™ 300 ml este o soluție de îngrijire a lentilelor de contact produsă de compania Bausch + Lomb. Este o soluție de curățare și dezinfectare concepută pentru a menține și a proteja lentilele de contact, asigurând confortul și sănătatea ochilor. Biotrue ajută la îndepărtarea depozitelor de proteine, lipide și alte particule de pe lentilele de contact, menținându-se astfel curate și clare pentru o vedere mai bună. Soluția Biotrue are o formulă specială care imită umiditatea naturală a ochilor. Astfel, lentilele de contact rămân hidratate pe toată durata purtării, reducând senzația de uscăciune și disconfort. Biotrue ajută la eliminarea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare de pe lentilele de contact, protejând ochii de posibile infecții oculare. Soluția Biotrue poate fi folosită cu diferite tipuri de lentile de contact, inclusiv cu cele moi, hibride și de silicon-hidrogel. Biotrue este disponibilă în variante de dimensiuni diferite, inclusiv varianta de călătorie, pentru a fi ușor de transportat și folosit în orice situație.

Numele "Biotrue" provine de la faptul că soluția are o formulă inspirată de chimia ochiului uman. Aceasta este concepută pentru a menține un echilibru optim de pH și să ofere o protecție eficientă împotriva bacteriilor, așa cum fac ochii noștri în mod natural. Este important să respecți instrucțiunile producătorului privind utilizarea și depozitarea corectă a soluției Biotrue pentru a asigura o curățare și o dezinfectare eficiente a lentilelor de contact și pentru a evita eventualele complicații sau disconfort. De asemenea, este recomandat să consulți optometristul sau oftalmologul înainte de a alege o soluție de îngrijire a lentilelor de contact, pentru a primi sfaturi personalizate și adecvate nevoilor tale oculare.

Clasată pe locul al treilea al podiumului lunar, Easy Sept 360 ml este o soluție de curățare și dezinfectare a lentilelor de contact fabricată de compania Bausch + Lomb. Această soluție este utilizată pentru îngrijirea și menținerea sănătății lentilelor de contact, asigurând o vedere clară și confortabilă. Easy Sept este o soluție pe bază de peroxid, ceea ce înseamnă că utilizează peroxidul de hidrogen pentru a curăța și dezinfecta lentilele de contact. Acest sistem asigură o curățare eficientă și elimină depozitele de proteine, lipide și alte impurități de pe lentile. Soluția Easy Sept oferă o curățare profundă și îndepărtarea particulelor și bacteriilor de pe lentilele de contact, protejând ochii de posibile infecții și iritații. Easy Sept nu conține conservanți, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu ochi sensibili sau alergii la anumite substanțe. În timpul procesului de dezinfectare, soluția se transformă într-o formă neutră de soluție salină, care oferă hidratare suplimentară lentilelor de contact. Acest lucru contribuie la menținerea confortului ochilor pe durata purtării lentilelor.

Soluția Easy Sept vine de obicei cu un disc special de neutralizare în interiorul capacului. Acest disc ajută la transformarea peroxidului în soluție salină, astfel încât soluția să fie gata de utilizare în siguranță. Pentru a utiliza corect soluția Easy Sept, urmează întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj și respectă procedurile de curățare și dezinfectare recomandate de producător și de medicul tău optometrist sau oftalmolog. Îngrijirea corectă a lentilelor de contact este esențială pentru menținerea sănătății ochilor și pentru a beneficia de o vedere clară și confortabilă în timpul purtării acestora.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati