Topul soluții îngrijire lentile Mai 2023

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Biotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.
Verifică

3

  • Soluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.
Verifică
4

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
5

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică
6

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
7

solutie Opti-Free PureMoistOpti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.

Verifică
8

solutie SOLO-Care AQUASOLO-Care AQUA 360 ml - este o soluție dezinfectantă, totul într-un singur flacon, pentru curățarea, clătirea, păstrarea, deproteinizarea și lubrifierea tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Face parte din acea categorie de soluții dezinfectante multifuncționale pentru toate tipurile de lentile de contact moi, care prezintă urmatoarele proprietăți: curăță, dezinfectează, păstrează, înlătură proteinele și lubrifiază delicat ochii. SOLO-Care AQUA reține până la 90 % mai mult umiditate în comparație cu alte soluții de pe piață.

Verifică
9

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
10

solutie ACUVUE® RevitaLens® 360 mlACUVUE® RevitaLens® este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact fabricată de Johnson&Johnson. Această soluție asigură păstrarea lentilelor tale de contact confortabile și curate, oferind o dezinfectare excelentă. Este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. ACUVUE® RevitaLens® este o soluție completă. Poate fi folosită pentru dezinfectarea, curățarea, clătirea, înlăturarea proteinei și hidratarea lentilelor. Atunci când nu porți lentilele de contact, poate fi folosită și pentru depozitarea acestora.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - MAI 2023

Îngrijirea lentilelor de contact este un proces considerat migălos și laborios. Clatirea lentilelor de contact este un proces simplu și important pentru îndepărtarea reziduurilor și a particulelor străine. Iată cum puteți face clătirea corectă a lentilelor:

  • Spălați-vă pe mâini cu săpun neperfumat și apă caldă. Asigurați-vă că vă clătiți bine mâinile și le uscați înainte de a manipula lentilele.
  • Scoateți lentila de contact din ochi și examinați-o vizual pentru a vedea dacă există orice murdărie, particule sau rămășițe lipite de ea.

Puteți utiliza una dintre următoarele metode pentru a clăti lentilă:

  • Soluție de curățare: Aplicați o cantitate suficientă de soluție de curățare pe lentilă și folosiți degetul curat pentru a freca ușor lentila pe ambele fețe. Asigurați-vă că acoperiți toată suprafața lentilei. Apoi, clătiți lentila cu soluție salină sau cu o soluție specială de clătire pentru a îndepărta soluția de curățare și orice reziduuri.
  • Soluție salină: Dacă aveți o soluție salină specială pentru lentilele de contact, puteți folosi aceasta pentru a clăti lentila. Pur și simplu țineți lentila în palmă și turnați o cantitate generoasă de soluție salină pe ea. Apoi, folosiți degetul curat pentru a freca ușor lentila în soluție timp de câteva secunde.

După clătirea lentilei, verificați din nou pentru a vă asigura că nu există particule sau reziduuri pe suprafața lentilei. După clătire, puteți introduce lentila în recipientul de depozitare umplut cu soluția de depozitare corespunzătoare.

Asigurați-vă că urmați întotdeauna instrucțiunile specifice furnizate de producătorul lentilelor de contact și de soluțiile de curățare, deoarece acestea pot conține recomandări specifice pentru clatirea lentilelor.

Cum funcționează o soluție de îngrijire a lentilelor de contact?

Soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact sunt produse chimice speciale concepute pentru a curăța, dezinfectia, clăti și depozita lentilele de contact. Aceste soluții au mai multe funcții și acțiuni importante:

Curățare

Soluțiile de curățare conțin agenți de curățare care îndepărtează murdăria, reziduurile și depunerile de pe lentile. Aceste agenții pot fi enzimatici, proteolitici sau conține substanțe de curățare mecanică. Acești agenți de curățare ajută la menținerea clarității și transparenței lentilelor.

Dezinfectare

Soluțiile de dezinfectare conțin substanțe chimice care distrug sau împiedică dezvoltarea microorganismelor, cum ar fi bacteriile și fungiile. Aceste substanțe pot fi agenți oxidanți, conservanți sau substanțe antimicrobiene, cum ar fi peroxidul de hidrogen, clorura de poliaminopropil biguanidă (PHMB) sau clorhexidina. Dezinfectarea este crucială pentru a preveni infecțiile oculare asociate cu utilizarea lentilelor de contact.

Clătire

Soluțiile de clătire sunt utilizate pentru a îndepărta soluția de curățare și reziduurile de pe lentile după procesul de curățare. Aceste soluții de clătire pot fi soluții saline sau soluții speciale destinate clătirii lentilelor și pregătirii acestora pentru purtare.

Depozitare

Soluțiile de depozitare sunt utilizate pentru a păstra lentilele în condiții adecvate atunci când nu sunt purtate. Aceste soluții de depozitare conțin substanțe care mențin hidratarea lentilelor și pot include și substanțe de lubrifiere. De asemenea, ajută la protejarea lentilelor de contaminarea microbiană în timpul depozitării.

Se dorește utilizarea soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact recomandate de producătorul lentilelor. De asemenea, asigurați-vă că respectați instrucțiunile de utilizare și depozitare ale soluțiilor de îngrijire pentru a vă asigura că lentilele dumneavoastră rămân curate, dezinfectate și în stare bună.

Topul lunar al soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact

Popularitatea mărcilor de soluții de îngrijire a lentilelor de contact se reflect, mai cu seamă, în alcătuirea topului lunar în care se regăsesc cele mai vândute branduri de soluții.

Primul loc revine soluției Clean Active Premium XXL 600 ml. Clean Active este mai mult decât o simplă soluție de îngrijire. Cu o formulă unică 6 in 1, noile sortimente de soluții pentru îngrijire, Clean Active, integrează 8 ingredinte active, care pot asigura o metodă de curățare cu sau fără clătire. Din compoziția produsului fac parte polihexanide, HPMC, d - sorbitol, poloxamer, clorura de sodiu, acidul boric, borate de sodium, dar și apă purificată sterila.

Profită la maxim de beneficiile oferite de nouă formulă revoluționară de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact fără aditivi abrazivi și uscati! Te invităm să încerci și să devii parte la extraodinarul experiment, Clean Active Premium, dacă îți dorești ca acțiunea de curățare să aibă un efect mai puternic și de mai lungă durată! Soluțiile pentru îngrijirea lentilelor de contact, Clean Active Premium, sunt disponibile în recipiente de 100 ml dar și în varianta mega, de 600 ml. Îți adresăm, pe această cale, invitația de a descoperi, chiar acum, proprietățile soluțiilor pentru îngrijire Clean Active, cu acțiune totală de curățare, acum și în Romania prin intermediul magazinului nostru Optilen!

Formula revoluționară Clean Active prezintă patru funcții de bază pentru noile tipuri de soluții de îngrijire: respinge depozitele de proteine, dezinfectează și hidratează suprafața lentilelor de contact, permite menținerea lentilelor de contact în siguranță, dar și o eliberare treptată a umidității din lentile, ceea ce înseamnă că ochii tăi se vor menține hidratați pe durata întregii zile. Cu ajutorul soluțiilor pentru ingrijire Clean Active, tu și întreaga familie va puteți proteja de până la 99% din numărul de germeni patogeni responsabili de apariția infecțiilor oculare.

Soluția Biotrue™, locul al doilea în clasamentul lunii mai, este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu cea a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi.

Pe locul al treilea al ierarhiei regăsim soluția Easy Sept 360 ml. Soluția EasySept Peroxide dezinfecta, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newsletter si fi primul care afla noutati