Topul soluții îngrijire lentile Septembrie 2022

1

  • Clean Active Premium XXL 600 ml - este o marcă de soluție pentru lentile de contact multifuncțională, cu o formulă unică, având în compoziție o substanță activă pe bază de hialuronat de sodiu. Capacitatea recipientului este de 600 ml, care ajută la păstrarea lentilelor curate. Utilizarea regulată permite îndepaătarea ușoară a depunerilor de proteine acumulate pe suprafața lentilelor. Soluția se pretează la toate tipurile de lentile de contact, în special atunci când este vorba despre articolele optice de ultimă generație.
Verifică

2

  • Opti-Free PureMoist 300 ml - Soluția OPTI-FREE® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, mentinând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Soluția se utilizează, întotdeauna, la recomandarea medicului tău oftalmolog și are ca proprietăți: hidratarea masivă a lentilelor tale de contact pe durata întregii zile, dezinfectare eficientă cu ajutorul cu compușilor chimici POLYQUAD® și ALDOX®, dar și o curațare minuțioasă de lungă durată.
Verifică

3

  • ReNu Multiplus 360 ml - este un tip de soluție multifuncțională care prezintă acele proprietățile optime pentru a înlătura depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfectează lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Soluția este fabricată având în componență tehnologia și substanța revoluționară Hydranate, care înlătură eficient depunerile de grăsimi și ține ochii departe de potențialelele riscuri infecțioase de natură virală sau bacteriană. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact.
Verifică
4

solutie Boston SimplusBoston Simplus 120 ml - este un tip soluție all-in-one (toate-în-una) pentru lentile de contact tari Boston Simplus este o soluție ce dezinfectează și menține lentile de contact permeabile pentru gaz. În plus, elimină proteinele rapid. E nevoie să le ștergi și să le clătești doar înaintea aplicării lor , deci nu este nevoie să treceți prin rutina spălării lor cu o seară înainte! Timpul de livrare a produsului este unul foarte rapid, în maxim 48 de ore de la plasarea comenzii, această soluție putând ajunge la tine.

Verifică
5

solutie ReNu Multiplus 500 mlSoluție modernă cu un conținut ridicat de Hydranate, ReNu Multiplus are proprietatea înlăturării rapide a depunerilor de praf, lipide cât și a altor particule, îmbibate cu microorganisme. Clătește și dezinfectează lentilele de contact și este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi. În afară de o hidratare și o clătire eficiente, aceasta soluție permite și păstrarea, în recipient dedicate, a lentilelor de contact.

Sunt ambalate atât în sticluțe de 100 ml, cât și în sticluțe de 500 ml, cu alte cuvinte poate fi folosită atât atunci când te afli acasă, cât și atunci când pleci în concediu. Soluția nu se utilizează în cazul în care pacientul este alergic la diferite componente ale produsului. Soluția ReNu Multiplus se utilizează pentru clătire, după curățarea suprafeței lentilelor, ca agent de dezinfectare ori pentru păstrarea lentilelor moi în recipiente special dedicate. Ca mod de folosire, se clătește fiecare față a lentilei timp de minim 5 secunde, apoi lentilele se lasă în soluție timp de minim 4 ore.

Verifică
6

solutie Biotrue 300 mlBiotrue 300 ml - este o soluție multifuncțională ce combină 3 elemente de inovație bio: conține lubrifiant ce se regăsește, în mod normal și în ochi; PH-ul soluției este setat la o valoare similară cu a lacrimilor umane; menține active anumite proteine benefice din lacrimi. Soluția se comercializează în ambalaj de sticlă de 300 de ml. Are o putere mare de a îndepărta depunerile de grăsime și de murdărie de pe suprafața lentilei.

Verifică
7

solutie Avizor Unica Sensitive 350 mlAvizor Unica Sensitive este soluție universală pentru lentile de contact, recomandată pentru ochii sensibili, ce curăță și dezinfectează lentilele, în timp ce umezește și protejează ochii. Avizor Unica Sensitive a fost creată special pentru a aduce un confort extra pentru pacienții sensibili. Combinarea unui extraordinar agent lubrifiant (acid hialuronic) și a unei minime concentrații de conservanți, face ca soluția Avizor Unica Sensitive să fie cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de lentile de contact moi cu ochi sensibili. Soluția de întreținere a lentilelor de contact, Avizor Unica Sensitive cu acid hialuronic:

  • îmbunătățește vederea prin reducerea simptomelor de ochi seci;
  • mărește stabilitatea lacrimală prin reducerea evaporării;
  • mărește orele de utilizare confortabilă, mulțumită proprietăților vasco-elastice ale acidului hialuronic.
Verifică
8

solutie ReNu Multiplus 100 mlSoluția ReNu MultiPlus® înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact ReNu MultiPlus omoară microbii in doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor și păstrarea sănătății ochilor tai. Soluția multifuncțională ReNu MultiPlus conține Hydranate, un ingredient special care îndepărtează depunerile de proteine. Poți astfel să cureți, să clătești, să dezinfectezi și să îndepărtezi proteinele și să păstrezi lentilele cu un singur tip de soluție ReNu MultiPlus 100 ml.

Verifică
9

solutie Easy SeptSoluția Easy Sept Peroxide este o soluție pe bază de peroxid de sodiu care dezinfecteză, îndepărtează proteinele, stochează hidrogelul siliconic și toate lentilele de contact moi. Soluția EasySept nu are conservanți și oferă îngrijire delicată și sigură lentilelor de contact. Atunci când utilizați soluția EasySept este necesar să respectați timpul necesar neutralizării și să-l utilizați întotdeauna împreună cu carcasa originală inclusă fiind dotată cu un disc de neutralizare. Lentilele de contact trebuie să rămână în carcasă timp de cel puțin 6 ore, iar după procesul de neutralizare, lentilele de contact pot fi reintroduse.

Verifică
10

solutie Opti-Free® Express® 355 mlOPTI-FREE Express 355 ml - este o formulă triplă de curățare. Prin combinația de ingrediente conținute: citrat (înlătură depunerile proteice de la suprafața lentilei); tetronic 1304 (lubrifiază și menține senzația de prospețime); AMP 95 (împiedică depunerile proteice prin formarea unui scut protector la suprafață). Soluția dezinfectantă OPTI-FREE® EXPRESS® poate fi folosită până la 6 luni de la prima deschidere a recipientului. A se utiliza doar dacă este recomandată de medicul oftalmolog! Se păstrează în condițiile stipulate în prospectul care însoțește produsul.

Verifică


PREZENTAREA TOPULUI SOLUȚIILOR PENTRU LENTILE DE CONTACT - SEPTEMBRIE 2022

Utilizarea lentilelor de contact se dovedește o alternativă confortabilă la utilizarea ochelarilor de vedere, care pot face ca utilizatorii să își limiteze activitățile lor, din cauza afecțiunilor oculare. Desigur, utilizatorii de ochelari pot trece la utilizarea de lentile de contact, după efectuarea unui consult oftalmologic prealabil amănunțit și aprobarea din partea medicului oftalmolog În mod curent, majoritatea purtătorilor de ochelari sunt eligibili pentru a purta lentile de contact. O îngrijire sistematică a lentilelor de contact prin utilizarea unor soluții de îngrijire adecvate și soluții dezinfectante este necesară pentru a menține lentilele de contact, în stare bună. Lentilele de contact s-ar putea deteriora sau vederea ar putea să scadă în cazul absenței unei îngrijiri minuțioase a lentilelor de contact.

Tipuri de soluții

Soluțiile pentru lentile de contact, pentru îngrijire și dezinfectare, trebuie să fie baza unei îngrijiri zilnice pentru toate sortimentele de lentile de contact. Este important să reamintim că nu toate soluțiile sunt potrivite pentru toate tipurile de lentile de contact, și nu toate soluțiile sunt la fel. În plus, soluțiile de îngrijire diferă de soluțiile dezinfectante. În general, toate soluțiile ajută la dezinfectarea lentilelor, dar nu toate soluțiile pot fi considerate ca fiind soluții multifuncționale. Soluțiile de îngrijire și dezinfectare curăța și îndepărtează depunerile de proteine de pe suprafața lentilelor de contact. Soluțiile sunt realizate din ingrediente diferite, prin urmare, există soluții pentru lentile de contact și soluții pentru ochii purtătorului.

Pe piață sunt disponibile două sortimente de soluții pentru lentile de contact: soluții pentru lentile de contact moi și soluții pentru lentile de contact rigide. Soluțiile pentru lentile de contact moi nu pot fi utilizate cu lentile de contact rigide și vice-versa, pentru a nu deteriora lentilele de contact. Soluțiile pentru lentilele de contact sunt, de asemenea, de mai multe tipuri: multifuncționale și pe bază de peroxid. Soluțiile multifuncționale pentru lentile de contact sunt folosite la curățarea, dezinfectarea și în același timp, la păstrarea dispozitivelor în recipiente adecvate pentru lentile de contact.

De ce este utilizarea unor soluții de îngrijire atât de importantă?

Utilizarea soluțiilor pentru lentile de contact este necesară pentru a curăța lentilele de contact în mod eficient și pentru a le menține într-o stare bună. Soluțiile de îngrijire sunt necesare pentru a menține îngrijirea la lentilele de contact, în timp ce soluțiile dezinfectante elimina depozitele de proteine, împreună cu diferitele impurități de pe suprafața lor. Utilizarea soluțiilor pentru lentilele de contact nu este necesară pentru purtătorii de lentile de contact de unică folosință.

Moduri în care pot fi folosite soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact

După cum le spune și numele, soluțiile de îngrijire a lentilelor de contact au o întrebuințare multiplă. În primul rând acestea curăță depunerile de murdărie de pe suprafața lentilei. Astfel, lentila va fi ca nouă, iar riscul contractării unor infecții bacteriene sau virale este redus. Soluțiile îngrijire lentile de contact dezinfectează, prevenind iritarea, infectarea și înroșirea ochilor. Nu în ultimul rând, acestea sunt eficiente pentru păstrarea lentilelor în lensecase-uri speciale. Nu de alta, însă lentilele au nevoie să foe depozitatea într-un mediu safe, pentru a nu afecta sănătatea funcției vizuale.

Poți folosi soluții lentile de contact dacă ai ochii sensibili?

Cercetările medicale relevă faptul că nu există nicio interdicție sau incompatibilitate între utilizarea soluțiilor de îngrijire a lentilelor de contact și ochii sensibili. Substanțele dezinfectante elimina depozitele de proteine, împreună cu diferitele impurități de pe suprafața lor, nu produc leziuni sau iritații oculare sau înroșirea ochilor. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea lor cu maximă precauție, în vederea preîntâmpinării oricăror efecte nedorite. Atenție la soluțiile pe bază de peroxid de hidrogen, acestea nu pot fi aplicate direct pe suprafața ochiului, existând un risc crescut de apariție a unor afecțiuni sau infecții oculare.

De ce este important să folosești soluții pentru lentile de contact?

Aceste soluții sunt special concepute pentru a elimina bacteriile de pe suprafețe, asigurând un contact fără probleme cu ochii. În acest fel, se limitează apariția infecțiilor la nivelul vederii care pot ajunge la complicații grave.

Sunt potrivite și pentru ochii sensibili?

Este bine sa stii de la bun început că toate aceste soluții pentru lentile de contact sunt blânde chiar și cu ochii sensibili. Proprietățile de lubrifiere ale soluției asigură confort și o stare generală de bine atât persoanelor care suferă de diverse alergii, cât și pentru cele care suferă de sindromul ochiului uscat.

Ce beneficii există dacă folosești soluții pentru lentilele de contact?

În primul rând, contribuie la formarea unui mediu steril în momentul în care nu porți lentilele și le păstrezi în suportul special creat pentru acestea. De asemenea, grație substanțelor care stau la baza soluțiilor, lentilele tale își vor păstra din calitate pentru o perioadă îndelungată de timp, vorbind aici despre flexibilitate, finețe și aspect. Pe scurt, aceste soluții garantează confort pe tot parcursul zilei.

Stabilirea celor mai populare mărci

Stabilirea celor mai populare mărci de soluții pentru îngrijirea lentilelor de contact se realizează pe seama mai multor criterii. Unul dintre acestea vizează un top lunar al celor mai vândute mărci.

Pe primul loc se clasează Clean Active Premium XXL, deja abonată la primul loc al podiumului. Asigură o durată de viață extinsă pt lentile - hidratarea și dezinfectarea garantate de soluția de lentile garantează o durată de viață crescută a lentilelor. Deci, dacă alegeți să purtați lentile lunare, puteți fi siguri că le puteți folosi tot timpul descris.

Soluția Opti-Free® PureMoist® reduce depunerile de lipide și îndepărtează depunerile proteice, menținând lentilele de contact curate și conferind o senzație de prospețime. Această formulă unică dezinfectează toate tipurile de lentile de contact moi, chiar și cele din silicon-hidrogel. Acționează împotriva microorganismelor dăunătoare, inclusiv bacterii, ciuperci și acanthamoeba.

Soluția ReNu MultiPlus® 360 ml înlătură depunerile de praf, lipide, clătește și dezinfecteaza lentilele dvs. de contact. Este potrivită pentru toate categoriile de lentile de contact moi. Conține Hydranate® substanță specială ce înlătură și ține la distanță depunerile proteice. Servește la curățarea, dezinfectarea, clătirea, hidratarea și păstrarea lentilelor de contact. Vă recomandăm să respectați termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. Vă rugăm să respectați regulile de îngrijire și purtarea lentilelor de contact. Vă recomandăm să cereți sfatul medicului oftalmolog, dacă aveți nelămuriri în ceea ce privește întreținerea lentilelor de contact.


Citiți, de asemenea:

Aboneaza-te la newletter si fi primul care afla noutati