TOTAL30® 3 buc.

numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 13 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

118,90 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Marca Alcon Vision Care a creat lentile de contact TOTAL30® foarte hidratate și de lungă durată, care au și o rezistență excelentă la acumularea de murdărie. Acestea sunt lentile lunare care au câștigat dragostea utilizatorilor din întreaga lume la scurt timp după premieră. Aveți tendința de a simți uscarea ochilor? Vrei să iei cele mai sigure lentile de contact? Atunci TOTAL30® este probabil un produs adaptat nevoilor tale!

 
Tehnologia Water Gradient - datorita tehnologiei Water Gradient, singura de pe piata, lentilele sunt 55% hidratate in interior si aproape 100% in exterior. Acest lucru vă asigură că ochiul dumneavoastră este în contact cu soluția optică delicată.
Un produs demn de secolul 21 - lentilele de contact TOTAL30® combină tehnologii moderne, materiale și o perspectivă proaspătă a creatorilor asupra nevoilor utilizatorilor. Datorită acestui fapt, ele îndeplinesc așteptările celor mai pretențioși.
Perfect hidratate in orice moment - lentile cu stabilitate sporita la hidratare. Este de 3 ori mai mare decat la alte lentile si asigura ca hidratarea se mentine pe tot parcursul zilei de utilizare continua si peste 30 de zile de utilizare cu o pauza pentru curatare.
Rezistent la acumularea de contaminanți - utilizarea nanofibrelor polimerice biometrice a redus semnificativ capacitatea bacteriilor și a contaminanților de a se depune pe lentilă. Datorită acestui fapt, ochiul tău este protejat împotriva infecțiilor și te bucuri de confort netulburat de utilizare și de o calitate perfectă a vederii.
Protecție eficientă împotriva UV - Total 30

 
Protecție eficientă împotriva UV - lentilele TOTAL30® au un set de filtre UVA/UVB moderne încorporate în ele, care blochează peste 90% din radiațiile solare dăunătoare și astfel vă protejează eficient ochii de soare.
Potrivit pentru utilizatorii începători - culoarea albastru deschis care indică partea de a purta lentilele, precum și moliciunea și flexibilitatea acestora sunt caracteristici care facilitează în mod semnificativ aplicarea lentilelor și le fac potrivite și pentru utilizatorii începători.
 

Care sunt caracteristicile lentilelor TOTAL30®?

 

Cea mai caracteristică caracteristică a lentilelor de contact TOTAL30®, care o diferențiază de o gamă largă de altele, este tehnologia Water Gradient. Datorită acesteia, lentilele au o hidratare internă foarte mare de 55% și aproape 100% hidratare la suprafață! Datorită acestui fapt, lentila este foarte bine primită de ochi - nu este vizibilă sau iritată. Astfel de sentimente sunt declarate chiar și de persoanele care au tendința de a avea ochi uscați sau care suferă de sindromul de ochi uscat.

 

O completare excelentă la aceasta este faptul că lentilele TOTAL30® au o stabilitate la umiditate de 3 ori mai mare - confirmat de cercetări. Nu e de mirare că, chiar și după câteva ore de utilizare continuă și chiar și după a 30-a zi de utilizare regulată, lentilele sunt la fel de hidratate și la fel de confortabile de utilizat. O astfel de utilizare eficientă a tehnologiei menționate a fost posibilă datorită utilizării materialului Lehfilcon A modern, îmbunătățit - este baza lentilelor TOTAL30®.

La fel ca toate lentilele din familia TOTAL, acestea garantează și o calitate excelentă a vederii și sunt ușor de pus. Nu doar pentru că sunt moi și flexibile, se potrivesc rapid și precis la ochi, ci și pentru că sunt albastru deschis pe o parte. Vă spune cum să aplicați corect lentila. Acest fapt este apreciat în special de persoanele care folosesc lentilele pentru prima dată.

Lentilele de contact TOTAL30® impresionează și prin rezistența crescută la acumularea de bacterii și depozite de lipide. Datorită utilizării nanofibrelor polimerice biometrice, procesul de aderență - aderența bacteriilor și a depunerilor la lentile - a fost limitat. Aceasta înseamnă că obțineți lentile mult mai curate și colectează cu până la 90% mai puține microorganisme periculoase și contaminanți. Riscul de infecție scade aproape la minimum (mai ales dacă vă amintiți să le curățați în mod regulat), iar vederea dumneavoastră este neobstrucționată de depuneri.

TOTAL30® sunt lentile de contact lunare. Puteți folosi o pereche timp de până la 30 de zile. Nu uitați să le curățați bine după întreaga zi și să le înmuiați într-o porție proaspătă de lichid de îngrijire la culcare. Într-un astfel de mediu, lentilele își vor recăpăta proprietățile benefice și vor fi din nou gata pentru utilizare confortabilă și sigură.

 

Pentru cine sunt destinate lentilele lunare TOTAL30®?

 
  • atunci când te lupți cu miopie sau hipermetropie și te aștepți ca lentilele de contact să fie cât mai confortabile și sigure posibil;
  • atunci când prețuiești produsele de ultimă oră de la producători renumiți precum Alcon Vision Care;
  • când aveți ochi uscați și iritabili;
  • daca ai mai avut contact cu lentile de contact pe care le poti simti in ochi in trecut si acum vrei sa alegi un produs mai bun;
  • când vrei să-ți folosești lentilele timp de până la câteva ore fără pauză și să te bucuri de același confort;
  • când curățarea regulată a lentilelor cu o soluție de îngrijire nu este o problemă pentru tine.
 

Parametrii lentilelor TOTAL30®:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Total30
Producător ALCON
Puterea sferică -12,00 la -8,00 D (pași 0,50 D)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 154 x 10-9
Gradul de hidratare Gradient - 55% (interior), >100% (pe suprafețe externe)
Material Lehfilcon A
Technologie Water Gradient, CELLIGENT®
Filtre UV 90-99% UVA,UVB
Numar de bucati/cutie 3 bucati

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 13 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TOTAL30® 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele TOTAL30® de 3 bucăți?

Lentilele TOTAL30® sunt disponibile în pachete de 3 bucăți, oferind utilizatorilor confort și flexibilitate în utilizarea produsului. Acestea pot fi selectate fie de un optometrist care evaluează în detaliu necesitățile vizuale individuale ale pacientului, fie de utilizator pe baza parametrilor produsului. În plus, lentilele TOTAL30® prezintă o hidratare gradientă, ceea ce le face extrem de confortabile pentru ochi chiar și în timpul purtării pe termen lung.

Sunt lentilele TOTAL30® sigure?

Da, lentilele TOTAL30® sunt produse de marca renumită TOTAL30® și fabricate de producătorul de încredere Alcon, asigurând o calitate și siguranță ridicată în utilizare.

Pentru ce defecte de vedere sunt destinate TOTAL30®?

Lentilele TOTAL30® sunt destinate corecției defectelor de vedere, precum miopia sau hipermetropia, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum se aplică lentilele TOTAL30®?

Înainte de a aplica lentilele TOTAL30®, trebuie să vă spălați și să vă uscați bine mâinile, apoi să plasați lentila pe vârful degetului arătător. Folosind degetul de la mâna liberă, ridicați ușor pleoapele superioară și inferioară, apoi plasați lentila pe ochi. După plasarea lentilei pe ochi, închideți ochii și clipiți de mai multe ori pentru a permite lentilei să se așeze corect.

Cum se scot lentilele TOTAL30®?

Pentru a scoate lentilele TOTAL30®, trebuie să vă spălați și să vă uscați din nou mâinile. Apoi, ridicați ușor pleoapa inferioară cu degetul unei mâini și cu cealaltă mână prindeți delicat lentila de margine și scoateți-o. După scoaterea lentilei, plasați-o în recipientul adecvat cu soluție de păstrare.