TOTAL30® for Astigmatism 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 20 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

218,89 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentilele TOTAL30® for Astigmatism sunt o ofertă pentru persoanele care apreciază zilnic funcționalitate ridicată și confort. Lentilele torice au fost create pe baza celor mai noi tehnologii de corectare a astigmatismului. Lentilele de contact inovatoare garantează o bunăstare excelentă și un confort ridicat în orice situație. Important, datorită proprietăților lor caracteristice, lentilele torice TOTAL30® for Astigmatism sunt practic insesizabile pentru ochi, ceea ce crește imediat confortul și calitatea vieții în fiecare aspect.

 
Lentile recomandate de un brand de renume - produsele oferite de Alcon au câștigat deja o gamă largă de susținători în întreaga lume, datorită calității lor înalte în fiecare aspect al utilizării.
Tehnologia Water Gradient - gradul potrivit de hidratare este deosebit de important pentru persoanele cu astigmatism, ceea ce înseamnă utilizarea satisfăcătoare a lentilelor în orice moment al zilei și în orice situație.
Tehnologia Celligent - previne depunerile de lipide si bacterii, este responsabila pentru gradul maxim de siguranta in utilizarea zilnica a lentilelor de contact.
Precision Balance 8|4 - construcția extrem de atent proiectată asigură menținerea stabilă a lentilei pe suprafața ochiului și o vedere excepțional de clară pe tot parcursul zilei.
Filtru UV - Total 30 for Astigmatism

 
Filtru UV - oferă o protecție suplimentară a ochilor, creând o barieră eficientă pentru razele ultraviolete și reducând efectul acestora cu cca. 90%.
Lentile reutilizabile - sunt perfecte pentru persoanele care preferă soluții practice, care prețuiesc confortul și modernizarea în diverse domenii ale vieții.
 

Caracteristicile lentilelor TOTAL30® for Astigmatism

 

Lentilele inovatoare TOTAL30® for Astigmatism sunt dedicate utilizatorilor pretențioși. Combinația dintre tehnologia Water Gradient și tehnologia Celligent garantează satisfacție maximă. În interiorul lentilei există 55% apă și aproape 100% pe suprafața acestuia. Datorită utilizării unei astfel de tehnologii, nivelul optim de hidratare se menține de aproximativ 3 ori mai mult decât în cazul lentilelor standard. Persoanele care se confruntă zilnic cu hipersensibilitatea ochilor și adesea cu o senzație de uscăciune sau o tendință la iritație, vor fi deosebit de mulțumite de acest efect. În plus, poți fi sigur că utilizarea unei perechi de lentile TOTAL30® for Astigmatism va garanta o performanță adecvată pentru întreaga perioadă de 30 de zile.

Datorită utilizării tehnologiei unice Celligent, se creează un strat protector special, care imit suprafața ochiului. În acest fel, pătrunderea depozitelor de lipide și a bacteriilor este mult mai dificilă, ceea ce înseamnă confort în utilizare și protecție excelentă a ochilor. Pentru persoanele care acordă o mare importanță igienei ochilor, lentilele TOTAL30® for Astigmatism vor fi alegerea perfectă.

Marele avantaj al lentilelor TOTAL30® for Astigmatism sunt filtrele UV care protejează ochii de efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete. Veți afla rapid că datorită lentilelor confortabile, fiecare zi va fi reușită și plină de impresii pozitive. Lentilele TOTAL30® for Astigmatism sunt lentile lunare - această opțiune este foarte des aleasă de persoanele ocupate și suprasolicitate care, în goana sarcinilor de zi cu zi, caută soluții care să-și îmbunătățească activitățile și să le asigure cel mai înalt confort. Totuși, trebuie reținut că lentilele lunare necesită îngrijire adecvată, folosind soluții de lentile de înaltă calitate, după fiecare zi de utilizare.

 

Pentru cine sunt destinate lentilelor TOTAL30® for Astigmatism?

 
  • pentru astigmatici,
  • pentru utilizatorii care preferă confort și siguranță maximă,
  • pentru persoanele cu ochi sensibili, care simt adesea ochii uscați,
  • pentru iubitorii de sport și diverse tipuri de activitate fizică,
  • pentru pasionații de călătorii care caută cele mai bune soluții cu filtru UV,
  • pentru persoanele care se concentrează pe soluții practice și produse de înaltă calitate,
  • pentru persoanele care lucrează la un computer și folosesc smartphone-uri,
  • pentru studenți și cercetători.
 

Parametrii lentilelor TOTAL30® for Astigmatism:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Total30
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -8,00 D (pași 0,50 D)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 la +8,00 D (în pași de 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,6
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 123 x 10-9
Hidratare 55% (interior) la >100% (pe suprafețe externe)
Material Lehfilcon A
Tehnologie Precision Balance 8|4, Water Gradient, CELLIGENT®
Filtre UV 90-95% UVA/UVB
Numar de bucati/cutie 6 bucati

 

 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 20 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:TOTAL30® for Astigmatism 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele TOTAL30® for Astigmatism de 6 bucăți?

Poți alege singur lentilele pe baza parametrilor produsului, cum ar fi puterea, curbură sau axele, sau este recomandabil să consulți un optometrist. Ambalajul conține 6 bucăți, asigurând o perioadă mai lungă de utilizare. În plus, lentilele TOTAL30® for Astigmatism dispun de hidratare gradientă și tehnologia Precision Balance 8|4, oferind confort și stabilitate în timpul purtării.

Sunt lentilele TOTAL30® for Astigmatism sigure?

Da, lentilele TOTAL30® for Astigmatism sunt sigure pentru utilizare, asigurând nu doar corecția vederii, ci și confortul în timpul purtării. Produse de către fabricantul renumit Alcon, sunt dotate cu tehnologie care asigură hidratarea adecvată a ochiului și echilibrul precis pe ochi.

Pentru ce defect de vedere sunt destinate TOTAL30® for Astigmatism?

Lentilele TOTAL30® for Astigmatism sunt destinate corecției astigmatismului, o deficiență vizuală comună caracterizată prin curbura neregulată a corneei care cauzează vedere încețoșată.

Cum se aplică lentilele TOTAL30® for Astigmatism?

Înainte de a aplica lentilele TOTAL30® for Astigmatism, este recomandat să vă spălați și să vă uscați bine mâinile. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător și trageți ușor de pleoapa inferioară cu cealaltă mână pentru a imobiliza ochiul, după care plasați cu grijă lentila pe ochi, privind în sus.

Cum se îndepărtează lentilele TOTAL30® for Astigmatism?

Pentru a îndepărta lentilele TOTAL30® for Astigmatism, trageți ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător al unei mâini și apăsați delicat lentila cu degetul arătător și cu degetul mare al celeilalte mâini pentru a o scoate. Apoi, plasați lentila în soluția de păstrare și asigurați corespunzător.