Lentile de contact Total30

Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina

Lentile de contact lunare Total30

Alcon Vision Care, un producător lider de lentile de contact, a ținut cont de nevoile diverse ale persoanelor care căutau cele mai potrivite soluții în ceea ce privește corectarea vederii. Oferta include lentile sferice și torice - atât persoanele miope, cât și cei cu vedere, precum și astigmaticii, pot folosi tehnologia inovatoare și perfect rafinată.

De ce sunt lentilele Total30 unice?

O caracteristică distinctivă a lentilei Total30 este utilizarea tehnologiei gradient de hidratare, datorită căreia conținutul de apă din interiorul lentilei este de 55% și pe suprafața acesteia este aproape de 100%. Folosirea unor astfel de lentile garantează un confort incontestabil și o hidratare perfectă a ochilor. Datorită unei metode de corectare a vederii atent selectate, activitățile întreprinse în timpul zilei nu sunt în niciun fel problematice, ceea ce se traduce printr-o stare de vedere excelentă și o stare de spirit excelentă în toate circumstanțele.

A doua tehnologie cu proprietăți unice este formula modernă Celligent, similară cu structura naturală a corneei, minimizând pătrunderea microorganismelor și a altor poluanți. Astfel de proprietăți ale lentilelor îi pot convinge chiar și pe cei mai mari sceptici care au îngrijorări cu privire la utilizarea lentilelor și igiena ochilor aferentă.

Designul modern al lentilelor Total30 asigură o aplicare ușoară și o utilizare confortabilă pe tot parcursul zilei – lentilele sunt practic insesizabile pentru ochi, ceea ce va fi apreciat de utilizatorii care se așteaptă la cele mai bune standarde în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea.

Total 30 de defalcare lunară a lentilelor de contact

În funcție de defectul de vedere și de predispozițiile individuale, se recomandă următoarele:

  • Total30 - ținând cont de nevoile oamenilor miopi și hipermetropi. Nivelul perfect de hidratare a lentilelor garantează o utilizare confortabilă până în a 30-a zi. Tehnologia Water Gradient este responsabilă pentru gradul optim de hidratare, în timp ce tehnologia Celligent este responsabilă pentru protecția împotriva poluării. Culoarea albastru deschis a lentilelor de pe o parte indică modul de a pune lentilele corect și eficient. Lentilele au filtrele UVA/UVB necesare.
  • Total30 for Astigmatism - creat având în vedere nevoile astigmaticilor, care sunt adesea expuși la afecțiuni legate de uscăciunea și iritația ochilor. Combinația dintre tehnologiile Water Gradient și Celligent asigură un confort ridicat de utilizare, o hidratare perfectă a ochilor în orice moment al zilei și riscul de contaminare redus la minimum. Lentilele oferă o protecție adecvată împotriva razelor solare excesive datorită utilizării filtrelor UV.

Cui sunt recomandate lentilele Total30?

  • pentru miopi și hipermetropi;
  • pentru astigmatici;
  • pentru persoanele care călătoresc și duc un stil de viață activ;
  • pentru persoanele expuse zilnic la aer uscat;
  • pentru oamenii care lucrează multe ore la computer;
  • pentru persoanele care se confruntă cu iritații oculare și alergii;
  • pentru cei care apreciaza confortul ridicat pe tot parcursul zilei, indiferent de tipul de activitate desfasurat;
  • pentru persoanele care petrec timp în aer liber - un complex de filtre solare protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete.

Lentile marca Total30

Lentilele de contact Total30 oferite de magazinul Optilen.ro sunt produse de marcă de cea mai înaltă calitate create de Alcon, o companie optică de renume mondial. Vezi și alte produse de la această companie: