Ochelari Versace

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 117

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 117

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Versace

Brandul Versace se remarcă pe piața mondială a modei și este asociat cu luxul și eleganța. Acestea sunt toate produsele concepute și fabricate la casa de modă Versace.

Descrierea Companiei

Compania Versace a fost fondată de Gianni Versace, care este considerat unul dintre pionierii lumii modei moderne. Istoria mărcii Versace datează din 1972, când Gianni Versace a zburat de la Reggio Calabria la Milano și și-a început afacerea. Prima comandă a marelui designer a fost să creeze o colecție pentru Ezio Nicosia, care deținea compania de textile Florentine Flowers. Tânărul designer a câștigat rapid recunoașterea în rândul reprezentanților capitalei modei și a reușit să-și înființeze propria casă de modă. Astăzi Gianni Versace Sp. A. proiectează haine, accesorii, precum și ochelari și rame de ochelari.

Cel mai important element al companiei este Centrul de Design, unde sunt create toate modelele casei de modă Versace. În prezent, este condusă de Donatella Versace, care este director artistic și designer șef al companiei. Președintele Versace este Santo Versace.

Brandul nu are doar propriile companii, cum ar fi:

  • Imagina,
  • Scafandru,
  • Dăruitor,
  • Bavers.

De asemenea, menține o cooperare pe termen lung cu cele mai bune case de modă de pe piață.

Ochelarii și ramele de ochelari Versace se disting prin stilul lor neconvențional. Sunt concepute în conformitate cu cele mai recente tendințe de modă. Sunt destinate în egală măsură femeilor și bărbaților. Pot fi cu succes un accesoriu elegant, original, care iti diversifica tinuta si atrage atentia celor din jur.

Destinatarii ochelarilor și ramelor Versace sunt cei care prețuiesc modernitatea. Ochelarii de soare Versace se caracterizează printr-o formă neobișnuită și diverse tipuri de decorațiuni. Designul lor se referă la stilul anilor 50, 60 și 70. Acestea includ rame retro și ochelari cu ochi de pisică. Ramele mari de ochelari de soare cu forme geometrice sunt, de asemenea, deosebit de populare.

Atributele companiei

Toate produsele produse de casa de modă Versace sunt rafinate și inovatoare. Se potrivesc perfect cu ideea unui brand de modă de lux. Indiferent ca vorbim despre parfumuri, haine, sau ochelari de soare si rame Versace, ne referim intotdeauna la produse de cea mai inalta calitate cu stilul distins tipic acestui brand.

Toate produsele Versace sunt decorate cu sigla companiei - Medusa pe fundalul unui labirint, sau cu numele.

Vedeți ochelarii Versace individuali: