ACUVUE OASYS® MULTIFOCAL 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

228,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Citirea devine din ce în ce mai dificilă și trebuie să mutați cartea sau telefonul pentru a citi literele de acolo? Probabil că vă lupțati cu prezbiopie (presbiopie). Lentilele de contact ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL de două săptămâni sunt șansa ta pentru o vedere clară și confort. care vă va permite să vă bucurați de fiecare zi și să uitați de defectul de vedere.

 
Lentile de la un brand de încredere - lentile progresive create de brandul ACUVUE®, renumit și apreciat în întreaga lume, care pentru mulți utilizatori este sinonim cu cea mai înaltă calitate și siguranță.
Pentru persoanele cu prezbiopie - lentilele multifocale ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL au fost create pentru persoanele de peste 40 de ani care se luptă cu prezbiopie, cunoscută și sub denumirea de presbiopie.
Vedere clară - gata de vedere încețoșată când citiți o carte, răsfoiți ceva pe telefon sau vă uitați la televizor. Cu lentilele ACUVUE® OASYS MULTIFOCALE, obțineți o vedere clară la orice distanță.
Confort pe tot parcursul zilei - datorită hidratării intense și de lungă durată obținute datorită tehnologiei Hydraclear Plus, lentilele progresive ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL garantează confortul de utilizare pe tot parcursul zilei. Fără uscăciune sau iritare a ochilor.
Utilizare timp de două săptămâni - puteți folosi o pereche de lentile timp de 14 zile. Există o condiție - curățarea zilnică cu un lichid special de îngrijire.
Protectie UV - ACUVUE OASYS MULTIFOCAL
Protectie UV - producatorul a inclus in lentile un complex de filtre UVA/UVB, care iti protejeaza ochii impotriva celor mai periculoase doua tipuri de radiatii solare, 90-100%.
 

Caracteristicile lentilelor ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL

 

Presbiopia este rezultatul îmbătrânirii naturale a ochilor și afectează persoanele cu vârsta peste 40 de ani. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să acceptați vederea încețoșată și dificultăți de citire, vizionare sau conducere. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL sunt un produs al celebrului și apreciat brand ACUVUE®, cu ajutorul căruia veți dobândi o vedere clară, iar datorită potrivirii instantanee și perfecte a lentilelor la ochi, veți uita că aveți orice defect de vedere!

Lentilele progresive ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL au la bază materialul modern Senofilcon A - foarte hidratat (38%) și cu un parametru ridicat de permeabilitate la oxigen. Datorită acestui fapt, vă oferă lentile bine hidratate care nu vor provoca uscăciune sau iritare a ochilor nici după câteva ore de la inserare. Cu atât mai mult cu cât folosesc tehnologia inovatoare Hydraclear Plus, cunoscută de la alte lentile din familia OASYS. De asemenea, este de menționat că lentilele ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL - asigură corneei cantitatea potrivită de oxigen, care o menține în stare bună și o protejează împotriva infecțiilor.

Lentilele ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL au fost proiectate astfel încât să vă garanteze o vedere clară de aproape și de departe, în toate condițiile, chiar și solicitante. Acestea conțin trei puteri optice diferite - în părțile superioare, mijlocii și inferioare. Gama largă face posibilă găsirea perechii perfecte de lentile atât pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie în stadiile inițiale, cât și pentru cele avansate.

Lentilele de contact Progressive ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL sunt îmbogățite cu filtre UV care blochează aproape 100% din radiațiile UVB și peste 96% din radiațiile UVA. Aceasta este o protecție completă pentru ochi împotriva soarelui, care merită folosită nu numai în zilele însorite, ci pe tot parcursul anului.

ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL sunt lentile de două săptămâni. Aceasta înseamnă că puteți folosi o pereche timp de 14 zile. Cu condiția ca după o zi întreagă de utilizare să le curățați cu un lichid destinat acestui scop și să le scufundați într-o porție proaspătă de preparat pentru cel puțin câteva ore.

 

Cui sunt destinate lentilelor progresive ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL?

 
  • pentru persoanele care se luptă cu prezbiopie;
  • pentru utilizatorii care preferă să folosească lentile timp de două săptămâni - acestea sunt singurele lentile progresive de acest tip;
  • pentru persoanele care se așteaptă la o bună hidratare și „respirabilitate”” a lentilelor;
  • pentru persoanele în vârstă care doresc să se bucure de vedere clară acasă și în aer liber;
  • pentru oamenii care prețuiesc produsele mărcilor renumite, cunoscute și apreciate în întreaga lume.
 

Parametrii lentilelor ACUVUE® OASYS MULTIFOCAL:

 
Categorie Lentile de contact de 2 săptămâni
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -9,00 la +6,00 D (0,25 D pași)
Adiția LOW +0,75 D la +1,25 D
MID +1,50 D la +1,75 D
HIGH +2,00 D la +2,50 D
Curbură 8,4
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 147 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie HYDRACLEAR® PLUS, PUPIL OPTIMIZED DESIGN, Hybrid Back Curve
Filtre UV 99,9% UVB; 96,1% UVA
Numar de bucati/cutie 6 buc
Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE OASYS® MULTIFOCAL 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra