Lentile zi si noapte

Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

16 Articole

pe pagina

Lentile de contact Night & Day

Aplicarea și îndepartarea în mod frecvent a lentilelor de contact ar putea reprezinta o problemă serioasă chiar și în cazul utilizatorilor cu experiență. Lentilele de noapte și zi sunt cea mai bună opțiune disponibilă în cadrul pieței de lentile de contact pentru purtătorii corecțiilor optice care au în vizor să utilizeze lentile de contact cu purtare prelungită, timp de 24 de ore pe zi, fără pauze. Lentilele de noapte si zi de contact se utilizează neîntrerupt timp de 24 de ore pe zi, fără a le îndeparta peste noapte pentru curățare. Lentilele de noapte și zi fac parte din categoria de lentilele de contact cu utilizare prelungită, care diferă de lentilele de contact clasice ce necesită îngrijire sistematică regulată și curățare. Spre deosebire de acestea din urmă, lentilele de contact noapte și zi nu necesită îndepărtarea lor la finalu zilei pentru o perioadă îndelungată de utilizare, care se poate întinde pe durata unei luni.

Avantajele purtarii lentilelor de contact Night & Day

Lentilele Night & Day sunt accesibile punct de vedere economic, oferă un grad ridicat de confort și fac ca utilizatorii lor să uite de problemele de vedere.

  • Cum se utilizeaza lentilele de contact pentru zi si noapte?

    Lentilele de contact pentru zi și noapte se utilizează neîntrerupt timp de 24 de ore pe zi, fără a le îndeparta peste noapte pentru curățare. Lentilele de contact pentru zi și noapte parte din categoria de lentilele de contact cu utilizare prelungită, care diferă de lentilele de contact clasice ce necesită îngrijire sistematică regulată și curățare. Spre deosebire de acestea din urmă, lentilele de contact noapte și zi nu necesită îndepărtarea lor la finalu zilei pentru o perioadă îndelungată de utilizare, care se poate întinde pe durata unei luni.

  • Cui sunt indicate lentilele de contact pentru zi și noapte?

    Lentilele Night & Day sunt recomandate mai ales persoanelor care trebuie să poarte ochelari de corecție cu lentile mai groase din cauza afecțiunilor oculare severe. Lentilele de contact Night & Day oferă utilizatorilor un grad ridicat de vizibilitate timp de 24 de ore, indiferent de condițiile de iluminare. Mai mult decât atât, lentilele de contact Night & Day sunt recomandate persoanelor active, iubitoare de confort care sunt conștiente că nu au timp sau nu doresc să aibă grijă, ăn mod sistematic, de lentilele de contact. Dispozitivele sunt, de asemenea, recomandate persoanelor care merg în camping sau în diferite călătorii lungi fără condiții ideale pentru îngrijirea și depozitarea lentilelor, așa cum ar trebui să se procedeze.

Cele mai importante branduri care fabrica lentile Night & Day

Mai multe branduri s-au angajat la fabricarea de lentile Night & Day, cum ar fi:

Alcon:
  • AIR OPTIX Night & Day Aqua - lentile de contact lunare pentru utilizare prelungită care încorporează sistemul de hidratare suplimentară Aqua și o nuanță albastru deschis.
Cooper Vision:
  • Biofinity - lentile de contact fabricate din silicon hidrogel care combină materialul tehnologia Aquaform cu un proiect sferic avansat.
Bausch & Lomb:
  • PureVision - lentile de contact care garantează 24 de zile un grad ridicat de vizibiltate și un echilibru ideal de apă și oxigen din cauza tehnologiei AerGel.
  • PureVision 2 HD - lentile de contact moderne, cu elemente optice de înaltă rezoluție.