Ochelari de vedere dama rotunzi

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 361

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 361

Pagina
pe pagina

Ochelari rotunzi de vedere pentru femei

Odată, ochelarii rotunzi de vedere erau numiți „geeky”” deoarece erau asociați cu lentile groase și rame supradimensionate. Moda evoluează rapid – astăzi, opțiunile în această formă versatilă și-au schimbat complet fața. Ochelarii rotunzi de vedere sunt foarte râvniți de multe femei – doamnele știu bine că un astfel de model completează frumos frumusețea lor delicată. Ramele clasice ne fac să arătăm mai tineri și mai strălucitori, motiv pentru care interesul pentru ramele rotunde este în creștere.

Ochelari rotunzi de vedere? Ramele Lennon sunt încă în top!

De ce ochelarii rotunzi de vedere evocă puternic estetica retro? Tendința modelelor inedite a înflorit în anii 1970, purtate de cele mai mari vedete – inclusiv de John Lennon, căruia îi datorăm denumirea alternativă a ramelor. Popularitatea acestei propuneri nu a scăzut de-a lungul timpului - astăzi, atât persoanele în vârstă, cât și clienții foarte tineri optează pentru ele. Ochelarii rotunzi de vedere sunt, fără îndoială, un accesoriu atemporal care captează inimile femeilor prin designul său original și confortul excepțional. Ochelarii rotunzi înmoaie vizual trăsăturile proeminente ale feței și ne fac ridurile mai puțin vizibile. Fetele tinere aleg această formă de lentile pentru că completează perfect energia lipsită de griji, a adolescenței.

Ochelari rotunzi de vedere: accesoriul oricărei femei

Se vor potrivi ochelarii rotunzi de vedere oricărei doamne? Da – colecția bogată de rame în această formă include sute de opțiuni, așa că până și cea mai pretențioasă femeie va găsi acea pereche perfectă. Marginile rotunjite se potrivesc în special frumuseții clienților cu o față alungită, bărbie proeminentă sau frunte înaltă. Lentilele rotunde echilibrează perfect proporțiile feței și ne ajută să ne acceptăm aspectul. Este posibil ca acest tip clasic de rame să nu se potrivească întotdeauna doamnelor cu obraji plini sau fețe foarte mici. Din fericire, deținătorii de astfel de tipuri de frumusețe nu trebuie să renunțe la ochelarii rotunzi de vedere - doar încercați mai multe opțiuni și cu siguranță veți găsi una care vă satisface perfect nevoile.

Vezi ochelarii rotunzi individuali: